Téma: Itt kérdezz! Majd valaki válaszol! II. |
|
tiszavirág |
|
Ha én az Origó vezetője lennék, holtbiztos, hogy mindent elkövetnék, hogy az én linkemben még véletlenül se szerepeljen a konkurencia neve. Miért van az, hogy a többi orgánumnál nem ez a helyzet?
|
|
Walaki |
|
https://www.flagmagazin.hu/nagyvilag/lovas-istvan-uzenet-ungar-peternek " Lovas István: Üzenet Ungár Péternek 2018 június 11. Flag
Ungár úr...
Valamilyen oknál fogva és nyilván teljesen véletlenül, attól a pillanattól kezdve, hogy a július 6-tól a torinói Bilderberg találkozóról a fősodratú média totális hallgatásával ellentétben hírt adtam a Magyar Időkben és az Echo TV-ben, meghekkelték az e-mailemet és a nevemben olyan obszcén szöveggel küldtek Önnek üzeneteket, amelyeket nem én írtam, noha tartalmával elvileg egyetértek.
Remélem, hogy ezt az üzenetemet éppen olyan széles körben terjeszti majd az „Orbán médiadiktatúra elnyomott sajtója”, mint a hekker üzeneteket.
/Ezt üzeneteként kitettem FB-oldalára/
www.lovasistvan.hu "
|
|
|
R.András |
|
Ez olyan, mint amikor valakit "Dr. Doktor"-nak hívnak ... |
|
Walaki |
|
( + Az, hogy mit látsz a böngésző URL-mezőjében a kezdőlap megnyitásakor az sem mindig mérvadó, mert lehet hogy csak nem jeleníti meg ott az "index.html" részt az aktuálisan használt a konkrét böngésző.... ) |
|
Walaki |
|
Erről nem tehetnek. Ilyen a "világháló" ... Minden portálnak tkp. egy index.html nevű oldal a kezdőlapja. Akkor is ha nem adod meg az URL-ben ezt a nevet.... ld. pl.: www.origo.hu Vannak persze technikai részletek amikor nem pont így néz ki... de ez n(s)em lényeges..
Történelmi/szakmai okai vannak ennek. Az Index.hu csak kihasználta h ez a domain-név még nem volt lefoglalva más által, amikor kitalálta a portál nevét ....
|
|
|
|
|
Walaki |
|
Eleredt az eső... egész biztos h ezt is Orbán rendelte el ... |
|
Walaki |
|
Anyám, anyám, add el a házat! ....
|
|
|
Walaki |
|
( Az mondjuk külön is 'vicces' lenne, hogyha még az eskütétel előtt próbálnák... Akkor a rendőrségnek akár még arra is joga lenne h bevigye őket a fogdába, ugyanis még nem lenne mentelmi joguk ... )
|
|
Walaki |
|
Valamelyik szervező meg azt találta mondani h tulajdonképpen a tüntetési helyszínüket nem érinti... de.. le kell bontani!! |
|
mackó |
|
A Jobbik meg kordonbontási ceremóniát tervez ... |
|
Walaki |
|
8.-ára tervezték, szvsz. Akkor lesz az Országgyűlés alakuló ülése, ha jól'tom ...
|
|
tiszavirág |
|
Mi van a mai napra rendelt tüncivel? Volt? Van? Lesz? Vagy a melegre való tekintettel elmaradt?
|
|
Felkesz Deneverr |
|
hütty ....
"Komolyabb fennakadás nélkül elindult az elektronikus egészségügy rendszere MTI2017.11.02. 20:51
Jelentősebb fennakadás nélkül elindult az elektronikus egészségügy rendszere - írta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) egészségügyi államtitkársága az MTI-hez csütörtök este eljuttatott közleményében. Az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) használata november 1-jétől vált kötelezővé minden közfinanszírozott egészségügyi szolgáltató számára. ...."
http://www.origo.hu/itthon/20171102-komolyabb-fennakadas-nelkul-elindult-az-e ...
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Mindenesetre, ha jól értem, ez nem az ún. "illegális migráns" kategória ..
|
|
|
Felkesz Deneverr |
|
A nem helyi lakóósok kapcsán azért, amita #2130-ban írtam. Szerintem.
A helyi ""muzulmán"" lakóósok kapcsán meg azért, mert szeretnek a hazájukban lakni. Különösen amióta nincs háború .. Aki meg külföldön akar egy kis pénzt keresni, az úgyanúgy megteheti, mint ahogy megtehette a jugoszláv érában ..
(( Azé', rákerestem egy kicsit a zinterneten, s találtam is egy 2015-ös cikket, amely Boszniával és a migránsokkal volt kapcsolatos. Csakhogy tárgyi tévedés volt benne, mer'hogy a megadott városnév alapján nem a Bosznia-Szerbia határról volt szó, hanem éppenhogy a #2130-ban megadott horvát-szerb zizegős határvonalról ... ))
|
|
tiszavirág |
|
Vajon miért nem hallani egyetlen szót sem Bosznia Hercegovináról a migrációt illetően?
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Szerintem, nekik igazán már csak azt a kisebb szakaszt kell védeniük, amely a szerbekkel határos... És azt is csak azóta, amióta a magyarok jól lezárták a határt Szerbia felé... Na meg, most ugyan nem tudom mi a helyzet, de korábban meg szimplán átengedték a "menekülteket" Ausztriába...
A többi szárazföldi határa pedig jó magas hegy, arra csak a legelvetemültebbek próbálkoznak, gondolom. Nem túl hosszú életkilátással...
|
|
tiszavirág |
|
A horvátok hogyan képesek kerítés nélkül is megvédeni a határaikat? Pedig jó hosszú határaik vannak, ráadásul muzulmánokkal és a szerbekkel határosak.
|
|
|