Téma: Itt kérdezz! Majd valaki válaszol! II. |
|
R.András |
|
Ez olyan, mint amikor valakit "Dr. Doktor"-nak hívnak ... |
|
Walaki |
|
( + Az, hogy mit látsz a böngésző URL-mezőjében a kezdőlap megnyitásakor az sem mindig mérvadó, mert lehet hogy csak nem jeleníti meg ott az "index.html" részt az aktuálisan használt a konkrét böngésző.... ) |
|
Walaki |
|
Erről nem tehetnek. Ilyen a "világháló" ... Minden portálnak tkp. egy index.html nevű oldal a kezdőlapja. Akkor is ha nem adod meg az URL-ben ezt a nevet.... ld. pl.: www.origo.hu Vannak persze technikai részletek amikor nem pont így néz ki... de ez n(s)em lényeges..
Történelmi/szakmai okai vannak ennek. Az Index.hu csak kihasználta h ez a domain-név még nem volt lefoglalva más által, amikor kitalálta a portál nevét ....
|
|
|
|
|
Walaki |
|
Eleredt az eső... egész biztos h ezt is Orbán rendelte el ... |
|
Walaki |
|
Anyám, anyám, add el a házat! ....
|
|
|
Walaki |
|
( Az mondjuk külön is 'vicces' lenne, hogyha még az eskütétel előtt próbálnák... Akkor a rendőrségnek akár még arra is joga lenne h bevigye őket a fogdába, ugyanis még nem lenne mentelmi joguk ... )
|
|
Walaki |
|
Valamelyik szervező meg azt találta mondani h tulajdonképpen a tüntetési helyszínüket nem érinti... de.. le kell bontani!! |
|
mackó |
|
A Jobbik meg kordonbontási ceremóniát tervez ... |
|
Walaki |
|
8.-ára tervezték, szvsz. Akkor lesz az Országgyűlés alakuló ülése, ha jól'tom ...
|
|
tiszavirág |
|
Mi van a mai napra rendelt tüncivel? Volt? Van? Lesz? Vagy a melegre való tekintettel elmaradt?
|
|
Felkesz Deneverr |
|
hütty ....
"Komolyabb fennakadás nélkül elindult az elektronikus egészségügy rendszere MTI2017.11.02. 20:51
Jelentősebb fennakadás nélkül elindult az elektronikus egészségügy rendszere - írta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) egészségügyi államtitkársága az MTI-hez csütörtök este eljuttatott közleményében. Az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) használata november 1-jétől vált kötelezővé minden közfinanszírozott egészségügyi szolgáltató számára. ...."
http://www.origo.hu/itthon/20171102-komolyabb-fennakadas-nelkul-elindult-az-e ...
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Mindenesetre, ha jól értem, ez nem az ún. "illegális migráns" kategória ..
|
|
|
Felkesz Deneverr |
|
A nem helyi lakóósok kapcsán azért, amita #2130-ban írtam. Szerintem.
A helyi ""muzulmán"" lakóósok kapcsán meg azért, mert szeretnek a hazájukban lakni. Különösen amióta nincs háború .. Aki meg külföldön akar egy kis pénzt keresni, az úgyanúgy megteheti, mint ahogy megtehette a jugoszláv érában ..
(( Azé', rákerestem egy kicsit a zinterneten, s találtam is egy 2015-ös cikket, amely Boszniával és a migránsokkal volt kapcsolatos. Csakhogy tárgyi tévedés volt benne, mer'hogy a megadott városnév alapján nem a Bosznia-Szerbia határról volt szó, hanem éppenhogy a #2130-ban megadott horvát-szerb zizegős határvonalról ... ))
|
|
tiszavirág |
|
Vajon miért nem hallani egyetlen szót sem Bosznia Hercegovináról a migrációt illetően?
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Szerintem, nekik igazán már csak azt a kisebb szakaszt kell védeniük, amely a szerbekkel határos... És azt is csak azóta, amióta a magyarok jól lezárták a határt Szerbia felé... Na meg, most ugyan nem tudom mi a helyzet, de korábban meg szimplán átengedték a "menekülteket" Ausztriába...
A többi szárazföldi határa pedig jó magas hegy, arra csak a legelvetemültebbek próbálkoznak, gondolom. Nem túl hosszú életkilátással...
|
|
tiszavirág |
|
A horvátok hogyan képesek kerítés nélkül is megvédeni a határaikat? Pedig jó hosszú határaik vannak, ráadásul muzulmánokkal és a szerbekkel határosak.
|
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Hümm, érdekes. Gondolom, aki e-receptre vesz be e-gyógyszert, az e-egészséges lesz ln(x) év alatt ....
|
|
gajo |
|
Ez gyakorlatilag mit jelent?
"A helyettes államtitkár közölte azt is, hogy idén novembertől indul az e-recept, amellyel párhuzamosan egy évig még megmaradnak a papíralapú vények is. Mint mondta, 2018. november 1-je után már csak e-recept lesz, amelyhez - kérésre - egy úgynevezett vényfelírási igazolást állít ki a háziorvos. Úgy vélte, a elektronikus receptre történő áttérés nem fog fennakadást okozni, és addig, míg az e-személyit (illetve olvasót) teljes körűen be nem vezetik, addig minden patika részére biztosítják a technikai feltételt." |
|
|