Téma: Itt kérdezz! Majd valaki válaszol! II. |
|
|
|
|
|
|
|
menta |
|
ez egy jó megoldás, 5* : ) |
|
|
menta |
|
Melyik a kakukktojás?
|
|
|
gajo |
|
Finoman fogalmazol! Inkább elengedett a fórum! |
|
|
|
|
|
Late Devonian |
|
Kis kiváncsiak... Mondjuk, azért alapvetően nincs ezzel nagy bajom, mer' ugye csak úgy lehet megtudakolni a "nép" véleményét, hogyha kérdezünk tőle ezt azt... Úgy tanul a gyerek is, hogy kérdez! :-D
|
|
gajo |
|
Egy kattintással kegyesen elbocsájtottam őket. Jobb félni... |
|
|
|
Late Devonian |
|
mindig abból kell kiindulni, hogy "ingyen" meg hogy "nyeremény" sosincs, csak a vírus van ingyen, és a törölt merevlemez adatai :--(
|
|
Late Devonian |
|
Na, azt viszont egészen komolyan mondom, hogy le ne töltsd a szoftvert!!! Így már az is lehet, hogy valami csalás, és a GEMIUS álcájába bújt... bár mittudomén, lehet hogy ez a gemijus sosem volt tisztességes valami ..
|
|
|
Late Devonian |
|
(Én az utcán előforduló papírral rohangáló hasonló munkatársakat is el szoktam hessegetni, főleg ha olyanokat is kérdeznek, hogy pl. telefonszám, hol lakom, .. stb.) |
|
gajo |
|
Idézet: Csatlakozzon a gemiusAudience tanulmányához, a kérdőív kitöltése után töltse le szoftverünket, és megnyerheti értékes nyereményeinket!
Mondjuk ez a szoftver, meg a nyeremények roppant gyanús! |
|
Late Devonian |
|
Komolyan. Hacsak nem akarsz résztvenni közvéleménykutatásban... Nekem úgy rémlik, ez csak egy sima közvéleménykutató cég. Ha akarsz, válaszolsz néhány kérdésre, amiből majd ők csinálnak statisztikákat, és megmondják a tuttit!
|
|