Téma: Budapest főpolgármestere |
|
mackó |
|
Közben olvasom az MNO Gyurcsány átverte Bokrost? címmel megjelent írását.
Egyrészt ki az az ember, szervezet vagy politikai formáció ma Magyarországon, akit a böszme még nem vert át? Másrészt pontosan az ilyen húzásai azok, amik miatt teljesen elfogy a levegő körülötte. Nem az ellenfelei térfelén, hanem a sajátjai között is. |
|
hümér |
|
csak remélem, hogy igazad van(lesz) .. |
|
mackó |
|
Egyébként epekedve várom Falus által megígért "Tarlós 5 főbűne" villámcsődületet. Minimum ennyivel tartozik a baloldali szavazóknak, akik most pofára estek. Nézegethetik a csomagost, szagolgathatják, fintoroghatnak, s a zöme ki is fogja köpni. |
|
mackó |
|
Kizártnak tartom, bár ez nem jelent semmit. A mi böszménket a szereplés tartja életben, most is előbukkant Bokros porolgatása közben. Nem tudom, láttátok-e, de iszonyúan feszült volt. 3,5 év alatt nyilván kidugja a fejét a Napra nemegyszer. Saját környezetében minimum annyian szeretnék átvágni a gigáját, mint amennyien istenítik. Nem emésztik meg az MSZP-ben, hogy taccsra vágta a Pártot. Abban is biztos vagyok, hogy a DK-ba nem azért vannak mellette "hű" fegyverhordozói, mert vakon követik. Inkább szemmel tartják... Vagy inkább egyszer még (számon)kérnek valamit tőle. Az az ember politikai hulla, csak még kapálózik... |
|
hümér |
|
Há', én most komolyan gondoltam, és majd úgy három és fél év múlva... Lehet, hogy csak "poszt" nélkül, de erősen. Amolyan keresztapaként.. :-(
|
|
mpd |
|
Mostanában sajnos keveset szerepel. A tavaszi kampányban annyit szórakoztunk rajta a jányommal, hogy a baginacsa sehol se vót hozzája képest. - A szenvedély az nem harag! és nem káros! ---áááááá, klasszikus. |
|
|
hümér |
|
feri még vissza fog térni, sajnos ... :-( |
|
|
orosz_hussalata |
|
Kósa Lajos úgy fogalmazott: "az MTK B-közép egy mindent elsöprő népfelkelés a MoMához képest a számosságát illetően". |
|
Békáscity |
|
Melegség önti el szívemet : Fleto (a Sátán) felfalja gyermekeit ... ahogy írva vagyon ! |
|
|
rintintin |
|
1.) Semmiféle "pilulát" nem szedek f..ikám. 2.) Nem "szundikálok" ebéd után bammeg mee' doógom van. 3.) Ön hülyeséget beszél és még nagyobb hülyeségeket gondol--KISPÖCÖRŐ! |
|
mpd |
|
Akkor hülyébbek mint a sokévi átlag. Látniuk kellene, hogy vége a dalnak. HCs lett volna az egyetlen eélyük, ő már látott működő önkormányzatot, némileg hitelesebb lehetett volna, mint emezek a balfékek. De nekem jó ez így, csak nem értettem igazán, mik ezek a bakugrások. |
|
orosz_hussalata |
|
Szerintem csak azon birkóztak, hogy ki a domináns a baloldalon. Ezt a meccset most feri látszik megnyerni. |
|
mpd |
|
Jó-jó-jó, de mi ennek az oka? Illetve, mennyi és kitől, honnan? |
|
mpd |
|
Üljön le Öregem és vegye be a piluláit! Az oké, hogy elszundikált ebéd után, de ideje fölébredni. |
|
orosz_hussalata |
|
Mert az (szabad szemmel nem látható) együtt pm elzárkózott a támogatásától.
|
|
rintintin |
|
Nem "beszélünk" "másról".Arró' beszélünk, hogy Falus elhúz a p...ába. Istennek hála. |
|
mamácska |
|
Úgy gondolom,hogy mi félszavakból is értjük egymást! |
|
|
mamácska |
|
Lehet,hogy Falus dr. éppen oda szeretne jelentkezni,mint egyedüli jelölt? Ott nincs ellenfél,van ló és kutya is biztosan... |
|
|
mpd |
|
Jaj mán. Másról beszélünk. |
|
mamácska |
|
Sejteni lehetett már! De az,hogy most két héttel a választás előtt megtette, ez gáz! Nyomdában vannak a szavazólapok, két hét alatt egy másik jelöltre állítani a tömegeket nem kis feladat! Már akit lehet.... |
|