Téma: Kérdás a moderátornak. |
|
Felkesz Deneverr |
|
Előbb a szavak jelentését kellene megtanulnod, hogy valami értelmest tudj kérni.. Orwell legyen továbbra is veled... :-( |
|
Rendes Kis |
|
Csatlakozom fokos kolléga kéréséhez, légy szíves. |
|
Rendes Kis |
|
Menta jól megfogalmazta: nem vesz részt a beszélgetésben, csak a partvonalról szidja a játékosokat meg a bírót ... |
|
fokos |
|
Miért őrjöng Felkesz Deneverr? Kérlek szépen, ne őrjöngj! |
|
|
Rendes Kis |
|
Evvel nálam nincs semmi gond: Beírom, hogy Ren. Lenyílik a sáv, rábökök arra, hogy Rendes Kis. Akkor eltűnik a sáv és be tudom írni a jelszót. |
|
mpd |
|
Be akarsz jelentkezni, írod a felhasználónevet. Pötyögöd: R-e-n....... a sor alá nyílik egy sáv, PONT OTT AHOVA A JELSZÓT KÉNE ÍRNOD, felajánlja: Rendes Kis! És aztán nem tűnik el, ha nem kattintasz közben egy semleges területre. |
|
Rendes Kis |
|
Mellik böngészőt használod ? Nekem (a Firefoxszal) semmiféle sáv nem okoz gondot. |
|
|
Felkesz Deneverr |
|
hát igen, nagy az arcod, "keresztkem2", s fogalmad sincs róla, hogy mit művelsz
|
|
mpd |
|
Az agyamra megy, amikor írom be a felhasználónevet, és lenyílik a kis sáv, rá a jelszó helyére, amit így nem tudok beírni!!! Nem lehetne, hogy FELFELÉ nyíljon az a sáv? |
|
|
Felkesz Deneverr |
|
nem zúg, csak harangozik A HÁBORÚ: BÉKE. A SZABADSÁG: SZOLGASÁG. A TUDATLANSÁG: ERŐ. Az Igazság-minisztériumban állítólag háromezer szoba volt a föld színe fölött |
|
Felkesz Deneverr |
|
arc
Vajmi fogalmad sincs arról, hogy mi az arc... (( Vedd vissza keresztkemet, neked az az "arc" ))
|
|
mpd |
|
Jaj ne zúgjál mán, nem vagy te tenger. |
|
Rendes Kis |
|
Vegyél vissza az arcodból, kedves t.virág. |
|
tiszavirág |
|
Nem is lesz nagyobb egy ilyen beszűkült látókörű cenzorral, aki kénye kedve szerint belepiszkál mások írásába, kérésre sem hajlandó a hibáját kijavítni, önkényesen letilt a nyilvánosság elől témacsoportokat, ki tudja, lehet, hogy már odáig is elmerészkedett, hogy az egyes hozzászólásokat is "kijavította" a maga szájíze szerint. |
|
gajo |
|
Rajta verik el a port, túl kicsi ez a fórum... |
|
|
tiszavirág |
|
Cenzor vagy, mint Lendvai Ildikó. Undorító.
|
|
menta |
|
Egy tanulságos eset: Lakógyűlés, ahová a lakók kisbaltával érkeznek, mint ahogy ez rendesen bevett szokás hazánkban. És megkezdődik a problémák megbeszélése. Egyszer csak egy (idegbeteg) nő éktelen káromkodások közben adja elő véleményét. Az egyik 35 körüli férfi szól: -Biztos, hogy nincs igazad, mert csúnyán beszélsz. Olyan mély csend lett, amilyet ritkán hall az ember. Mederben haladt tovább a kommunikáció egy rövid idő után. És ami még szintén különös: bár látszólag ott nem, de másnap megértettük, a problémákat mégis megoldottuk. Megoldódtak. A kegyelem pillanatai ezek. |
|
Rendes Kis |
|
Csodálom, hogy ennyi évnyi fórumozás után még újdonság számodra az idézők felelőssége: nem takarózhatsz azzal, hogy egy közéleti szereplő trágárkodását te "csak idézted". Ha 1:1-ben idézed, akkor ugyanazt a trágárkodást elköveted, mint ő.
(Alanti bejegyzésed stíluskritikájára most hadd ne térjek ki). |
|
tiszavirág |
|
Na ne röhögtess már! Kereszteld át magad nebántsvirágnak ! Pofátlanságnak tartom a részedről, hogy a témáink címébe beleturkálsz. Ha úgy gondolod, hogy a beírásaim hemzsegnek a trágár szavaktól, amik a te idegeidet borzolják, (Simicskáét ne írd az én rovásomra !!!), akkor ugorj át rajtam, ne olvasd a hozzászólásaimat, én is csak max. a 10%-át olvasom a tieidnek, vagy még annyit sem, de
NE FIRKÁLJ BELE EGYETLEN FÓRUMLAKÓNAK SEM A TÉMÁJA CÍMÉBE, SEM PEDIG A HOZZÁSZÓLÁSÁBA !
LÉGY SZÍVES VEDD KI MIND "mpd", MIND AZ én TÉMÁM CÍMÉBŐL AZT, AMIT NEM MI, HANEM TE BIGGYESZTETTÉL ODA! EZ UNFAIR ELJÁRÁS A RÉSZEDRŐL!!!!
|
|
Rendes Kis |
|
Kedves t.virág !
Gyengébb idegzetűeknek (mint nekem) árt a trágár szövegek olvasása.
Üdv. |
|
tiszavirág |
|
T. Rendes Kis! Mi a fenének írtad ide is, hogy "(csak erős idegzetűeknek!)" ??? Szabadidődben már a hozzászólásainkat is cenzurázod?
VEDD KI !!!! A Bruhahahahaha topikból is!
Már írtam neked egy levelet is ezzel kapcsolatban, nem is válaszoltál rá?
MIT TERRORIZÁLSZ TE ITT MINKET ?????
|
|