Téma: Naiv kérdések topikja (Nem várt hibák a kormánytól.) |
|
Walaki |
|
Kár, hogy 4 évvel ezelőtt még ezt sem tudta.... ;--D
|
|
gajo |
|
Izé..., azért ezzel a 3-4 lakóval szép teljesítmény! |
|
Walaki |
|
Ja, szerintem is tudnia kellett ezt, akkor, négy évvel ezelőtt!!
|
|
gajo |
|
"Azt hittem, hogy ez a topik népszerűbb lesz."
Mit sápítozol? négy éve működik! |
|
|
|
negyven rabló |
|
Szíveskednél-e tájékoztatni az általam hamisan idézettekről? |
|
negyven rabló |
|
Ááá! Miért vagy képes félreérteni egy sztem egyértelmű mondatot, amiben azt próbáltam kifejezni, hogy ezt a fórumot rajtunk -tagokon- kívül senki nem olvassa? Ne keress hibát ott, ahol nincs! |
|
R.András |
|
Linkcsere ? Inkább hozzon mindenki még egy embert ! Vagy inkább kettőt !
|
|
|
|
gajo |
|
No, itt vagyok egy "francnak".
Nem használod a hívószavakat: döbbenetes, sokkoló, szörnyű, brutális, rettenetes, pusztító, irtózat, gyomorforgató, elélvezett, rejtélyes, durva... |
|
negyven rabló |
|
Szeretik! Címszavakból tájékozódnak! Ilyen alapon jön elő, hogy "Orbán elvette a 13. havi nyugdíjat!", meg az is, hogy a rezzenéstelen arcú rendőröket provokálják az Országház előtt, arra várva, hogy esetleg valamelyiknél elszakad a cérna és jól pofánvágja az illetőt! Képesek arra is, hogy mindezt öntudatosan összehasonlítsák a 2006-os eseményekkel és közöljék, hogy akkor az bizony agresszió volt a szélsőjobb részéről, most pedig az a demokrácia kiteljesedése, hogy egy sörösdoboz-dobáló, ordító, hányó, az úttestre leülő, párszáz fős idióta társaság bántatlanul dáridózhat az Oktogonon! Most én azt érzem, hogy politikailag jó ötlet volt a rendőröket nyugiba csapni.
(Khm... egyébként meg: a gumibot ölég hatásos lett volna.)
Ja, mondtam volt, hogy próbálhatnál esetleg egy linkcserés barterüzletet. Volt már rá példa, hogy bejött. |
|
R.András |
|
Biztos azért nem olvasnak minket, mert az emberek szeretik, ha becsapják őket ... |
|
|
R.András |
|
Nem könnyű szakma. A fizetett újságírónak ugyebár a tulaj szájaíze szerint kell írnia. Ezért vagyunk mi, amatőrök összehasonlíthatatlanul jobb helyzetben: nem kell hazudnunk !
|
|
negyven rabló |
|
Most, hogy mondod, ki is húzom magam, bár mintha az újságíróknak nem lenne túl jó a "sajtója " mostanság! |
|
R.András |
|
Igen ! ... A fórumozás amatőr újságírás ! |
|
negyven rabló |
|
Nyilván nem vagyok normális, mégis úgy gondolom, hogy ha nem a leírtak teljes egészét idézem ebben az esetben, akkor is teljesen érthető a mondandóm. Nem értem (nyilván, mert nem vagyok normális), hogy miért lenne ferde, vagy hamis az idézet? A válaszom a teljes, általad írott mondatokra vonatkozott és amint látszik, meg is értetted. Szóval, tök fölösleges volt most megint degradálni próbálni a másikat! Felejtsük a 72, 74 és 75-ös hsz-edet. Jó?
Ja, ha ez itt egy újság, akkor újságíró vagyok. |
|
Felkesz Deneverr |
|
Megalázni éppenhogy Te akarsz!! Azzal, hogy hamisan idézel!! Nem vagy Te újságíró, véletlenül???? ..
|
|
|
negyven rabló |
|
Na látod?
Idézet: kirelejzumát!.... idézni sem tudsz??? Pedig, egész jó kis hozzásztólás lenne, ha nem idéztél volna ferdét ...
Pont ezt írtam percekkel ezelőtt a másik topikban: Megalázni akarod a partnert, nem vitatkozni vele! |
|
Felkesz Deneverr |
|
kirelejzumát!.... idézni sem tudsz??? Pedig, egész jó kis hozzásztólás lenne, ha nem idéztél volna ferdét ... "A sajtót viszont az akarja megvenni, aki kormányra akar kerülni... És ezért folyamatosan venni kényszerül... " |
|
negyven rabló |
|
Idézet: És ezért folyamatosan venni kényszerül...
Igaz... lenne, ha mindkét oldalnak egyformán lennének anyagi és támogató politikai forrásai, de mivel ez nem így van, a sajtó -a megvett mindenható-, láthatóan csak az egyik oldalt támogatja, de azt nagyon! Sőt! Mindenáron, elvtelenül!
A bulvár is, ami látszólag nem politizál, de nyomja a "csak te vagy", a "valósítsd meg magad", az "élj a mának", a "megérdemled", a "jár neked", a "szeresd magad", és a többi "haladó" gondolat állandó felszínen tartásával mérhetetlen kárt okoz az amúgy is elhülyített tizen-huszonéves korosztályban, amelyiknek már a szülői is kérdéses körülmények között nevelődtek!
Nem akarok én itt bölcselkedni, hiszen már én is azok közé a szülők közé tartozom/tam (mert már felnőttek és normális emberek lettek), akik be vannak szarva a gyerekeik viselkedésétől. Kamaszként én is megbotránkoztattam a felmenőimet a bokáig érő, lábszáron, combon repedő nadrággal, a rózsaszínű zoknival a középen elválasztott hosszú hajjal, a bunkóorrú cipővel és azzal, hogy éjfél előtt szinte sosem értem haza! De! DE! Bár mindig lázadtunk, mindig tudtuk is, hogy hol a vége. Tudtuk, hogy meddig mehetünk el és ezt nem nagyon léptük át. Valahol lázadó mivoltunk tudatában is felfogtuk, hogy meddig lehet elmenni és addig mentünk el. (Persze akkor is mint mindig, voltak kivételek) Más: Ki által is van megvéve a kormány? (Mondjuk a kormány egyes tagjait biztosan meg lehet venni mindig, mindenhol!) Soha, sehol nem létez/ik/ett korrupciómentes kormány! Itt jön vissza, hogy ki, vagy mi teheti meg azt, hogy földrész/szövetségi szinten a sajtó útján támadjon egy, vagy több kormányt azért, mert az a létező szerződéseit próbálja betartani? Áhh basszus! |
|
gajo |
|
Ez valami KISZ-dzsindzser? |
|
|