Téma: Médiatörvény, médiahatóság |
tiszavirág |
|
"Vagy tán arra gondolsz h ő miért nem halt még meg?"
Jézusom! Micsoda aberrált gondolat! Nem, természetesen nem erre gondoltam. Az NMHH nem egészen egy cég a sok közül. Nekem furcsa, hogy ennyire szürke és ismeretlen. Történik ott egyáltalán valami?
|
|
malom |
|
Ő az NMHH elnöke. Számtalan cégnek van elnöke. Sosem hallunk róluk. Vagy tán arra gondolsz h ő miért nem halt még meg? |
|
tiszavirág |
|
Szalai Annamária. Ő volt az első elnöke. Csak 51 éves volt amikor meghalt.
2013 óta Karas Mónika az igazgatója. 9 évre nevezte ki Áder. Több, mint 5 év telt el a kinevezése óta. Hallotta valaki a nevét ezen idő alatt? Mert én soha. Van még 4 éve elüldögélni a forgószékében.
|
|
|
tiszavirág |
|
Egyáltalán működik ez még? Emiatt is mennyi rágalom érte Magyarországot anno a médiatörvény miatt az EU- ban ! Ennek volt az igazgatója az a kis nő, aki nagyon korán meghalt. Hogy is hívták? |
|
fokos |
|
Normális ember 56' óta utálja őket. Az amfetaminfüggő Eden által kirobbantott Szuezi válság fontosabb volt nekik, mint mi. "Trúman elvtárs fehér lovon..." |
|
tiszavirág |
|
Sorra hagyják ott az oroszokat a nyugati szerkesztőségek http://valasz.hu/vilag/sorra-hagyjak-ott-az-oroszokat-a-nyugati-szerkesztoseg ...
Csak úgy maradhatnak, ha 20%-os részesedéssel bírnak. Nocsak, ez nem tetszik a nyilvánosság hatalmas bajnokainak? Csak a profit, a tájékoztatás leszarva? Hogy nem rabolhatják le az orosz piacot annyira, mint régen a gyarmatosítók tették a kolóniájaikkal? Amerika! A szabadság, a független tájékoztatás, a civilek, az emberi jogok (Guantanamo...) Béke- Nobel- díjas Nagy Harcosa ! Rohadjanak meg!
Korábban a ruszkikat utáltam, ma már a jenkiket is.
|
|
tiszavirág |
|
"miközben Magyarországon Európa leginkább ellenőrzés alatt tartott médiarendszere épül ki"
|
|
|
tiszavirág |
|
Miért érzik úgy külföldi tudósítók, hogy magyar liberális kollégáik értesítései alapján, nulla helyismerettel félre kell informálniuk az olvasóikat??? http://www.gondola.hu/hirek/159461 A_Liberation_a_magyar_mediahelyzetrol_irt.html
|
|