Téma: Európa jövője (csak erős idegzetűeknek !) |
|
glens |
|
Elengedték, állítólag nincs köze a tűzhöz. |
|
menta |
|
Ady Endre Intés az őrzőkhöz
Őrzők, vigyázzatok a strázsán, Csillag-szórók az éjszakák, Szent-János-bogarak a kertben, Emlékek elmult nyarakon, Flórenc nyarán s összekeverten Bucsúztató őszi Lidónak Emlékei a hajnali Párás, dísz-kócos tánci termen, Történt szépek, éltek és voltak, Kik meg nem halhatnak soha, Őrzött elevenek és holtak, Szivek távoli mosolya, Reátok néz, aggódva, árván, Őrzők: vigyázzatok a strázsán.
Őrzők, vigyázzatok a strázsán, Az Élet él és élni akar, Nem azért adott annyi szépet, Hogy átvádoljanak most rajta Véres s ostoba feneségek. Oly szomorú embernek lenni S szörnyüek az állat-hős igék S a csillag-szóró éjszakák Ma sem engedik feledtetni Az ember Szépbe-szőtt hitét S akik még vagytok, őrzőn, árván, Őrzők: vigyázzatok a strázsán. |
|
menta |
|
annyit már tudható, hogy a templom zárásához a kulcsok egy (ruandai menekült) arc és név nélküli sekrestyésre voltak bízva... |
|
menta |
|
Az utóbbi 2 év templomi gyújtogatásai Franciaországban (nem tudom, hogy teljes-e)
Notre Dame székesegyház Párizsban, 2019. április 15 Saint Sulpice Párizsban, 2019. március 17 Lavaur székesegyház (Tarn) 2019. február 5-én Sainte Foy, Lyon (Rhone), 2019. január 29 Saint Jacques Grenoble-ban (Isére) 2019. január 16-án Sainte Foy Sélestatban (Bas Rhin), 2019. január 14 Sainte Madeleine, Toulouse (Haute Garonne), 2018. december 30-án A Pontoise Saint Maclou székesegyház (Val d Oise), 2018. november 24 A Nancy-i Szent Epvre-bazilika (Meurthe et Moselle), 2018. november 18 Az Annemasse (Haute Savoie) evangélikus temploman 2018. november 2-án A Szent Szív kápolna, Sables d Olonne-ban (Vendée) 2018. október 25-én Saint Jean du Bruel, Millau (Aveyron), 2018. október 28 Sainte Anne, a La Tour du Pin-ben (Isére) 2018. szeptemberében A Péré-kápolna a Saint Sever-ben (Landes) 2018. szeptember 3-án Villeneuve d Amont-i templom (Doubs), 2018. augusztus 5 Saint Pierre-ben Neuilly sur Seine-ben (Haines de Seine) 2018. augusztus 5-én Sainte Therese Rennes-ben (Ile et Vilaine), 2018. július 31 Sainte brigide Plappeville-ben (Moselle), 2018. június 21 Saint-Vaast, Béthune (Pas-de-Calais), 2018. június 11 Kegyelmi Szűzanya Revelben (Haute Garonne), 2018. június 7 |
|
|
menta |
|
három góc volt - nem kell nagy agytrösztnek hozzá, hogy rájöjjünk, szándékos gyalázatos tett |
|
|
glens |
|
Valószínűleg gyújtogatás okozta a tüzet. |
|
menta |
|
A Cathédrale Saint-Pierre-et-Saint-Paul Nantes városában. Ég.
|
|
|
pandala |
|
"Rágalmazásért jelentették fel a színesbőrű EP-képviselőt a belga rendőrök Posted By: Vad-1 2020.07.01.
Rágalmazás miatt feljelentette a brüsszeli rendőrség azt a színesbőrű EP-képviselőt, aki előzőleg zaklatással és rasszizmussal vádolta a rendőrséget – írja az Euronews.
A bírónak fel kell dolgoznia a feljelentést, az ügyészség ugyanis jelezte, hogy ők nyomoznak. Ennek során kiderül majd, hogy pontosan mi történt és hogy ki mit tett
– mondta az egyik rendőri szakszervezet tagja, Vincent Gilles."
https://api.vadhajtasok.hu/2020/07/01/ragalmazasert-jelentettek-fel-a-szinesb ...
|
|
|
|
|
|
|
negyven rabló |
|
Újabb Szíjjártó reakció: /pestisracok.hu/szijjarto-a-cnn-nek-alhir-hogy-magyarorszagon-beszuntettek-a-parlamentet/ Érdemes az egészet végignézni, de az utolsó kb. 5 perc az igazi. Állítom, hogy Orbán, Matolcsy, Varga Misi, Szíjjártó viszi az országot! |
|
negyven rabló |
|
Megindítóan jó volt, de nekem kicsit sok volt ez a többször vállratevős megfogós, kicsit buzis megnyilvánulás. Talán erre nem lett volna szükség. Ettől eltekintve sztem utolérhetetlen! (Varga Miki is megmutatta!) |
|
negyven rabló |
|
Megindítóan jó volt, de nekem kicsit sok volt ez a többször vállratevős megfogós, kicsit buzis megnyilvánulás. Talán erre nem lett volna szükség. Ettől eltekintve sztem utolérhetetlen! (Varga Miki is megmutatta!) |
|
|
|
pandala |
|
na, mintha talán esetleg mégis alakúlna egy inflexiciciós ponty a görbén! .. (jobb alsó sarki ábrecsku)
|
|
|
R.András |
|
Szijjártó: Azt mondanám szánalmas, de inkább riasztó
Hazugságokat, csúsztatásokat, álhíreket terjesztenek a magyar koronavírus-törvényről – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter.
Szijjártó Péter azt írta: pénteken újra átbeszélték az EU-tagországok külügyminiszterei a koronavírus miatt kialakult helyzetet. Úgy fogalmazott: „most már csak 27-en vagyunk, de nyugodtan odatehettünk volna egy huszonnyolcadik széket is a virtuális asztal köré – a képmutatásnak”.
Kifejtette: „mantraszerűen” hangzottak el az „egység”, a „Team Europe”, az „EU-t közel kell vinni az emberek szívéhez” és az „együtt erősebbek vagyunk” kifejezések, miközben – emelte ki -, „számos kolléga egész héten önfeledten terjesztette a magyar koronavírus-törvényről szóló hazugságokat, csúsztatásokat, álhíreket”. ... https://gondola.hu/hirek/253261-Szijjarto__Azt_mondanam_szanalmas__de_inkabb_ ... |
|
|
|