Téma: 2030 ! |
|
gajo |
|
Ja! 110 forintért vettem ma a tojás darabját! |
|
gajo |
|
Idézet: "Nem kisebb célt tűztünk ki magunk elé, minthogy Magyarország 2030-ra Európa első öt olyan országa közé tartozzon, ahol a legjobb élni, lakni és dolgozni "
|
|
R.András |
|
Az örök életet csak azoknak adjuk majd, akik szerzetesi fogadalmat tesznek ! |
|
gajo |
|
Hm. És ezek is szerezhetnének örök életet, én meg az örökkévalóságig hallgathatnám a szövegüket! NEM! |
|
gajo |
|
Csak ne emeljen ki semmit ez a büdös kommunista/sorosista milliárdos, emelje ki a lopásait, lopásaikat! Büdöskomcsi! |
|
|
pandala |
|
" 12 éves időtávban kell gondolkodni
Tizenkét éves időtávban kell gondolkodni Orbán Viktor miniszterelnök szerint. A kormányfő azt mondta: régen álltak olyan jól a csillagok Magyarország felett, mint éppen most. "A magyar ügy ma nyert ügy, minden együtt van, amit a nagy tervek megkövetelnek" - fogalmazott. Szavai szerint a magyarok már nemcsak abban hisznek, hogyha jól végzik a dolgukat, a holnap nem lesz rosszabb a mánál, hanem abban is, hogy a holnap jobb lehet. "
Még a fele hátra van .... Mondjuk, a COVID-nak és a háborúnak akkoriban még se híre sem hamva nem volt .. :-(
|
|
|
|
|
|
gajo |
|
"Nem kisebb célt tűztünk ki magunk elé, minthogy Magyarország 2030-ra Európa első öt olyan országa közé tartozzon, ahol a legjobb élni, lakni és dolgozni "O.V.2018. május 10. 15:48
"legjobb élni": végrehajtóknak, politikusoknak, nerlovagoknak, sportolóknak ,seggnyalóknak....
"legjobb lakni": lásd feljebb
"dolgozni" szingalézeknek, melanézeknek, indonézeknek... |
|
|
|
|
gajo |
|
"Nem kisebb célt tűztünk ki magunk elé, minthogy Magyarország 2030-ra Európa első öt olyan országa közé tartozzon, ahol a legjobb élni, lakni és dolgozni "O.V.
Erősen haladunk! |
|
gajo |
|
"Ez a Világgazdasági Fórum (WEF) által megidézett, Lenin-imádó Klaus Schwab-féle Great Reset programja. Kimondott céljuk a magántulajdon teljes megszüntetése, a kereszténység felszámolása, az emberi kapcsolatok digitalizálása, a totális kontroll kiépítése. A céldátum: 2030. Már a kapuban vannak!" Forrás: https://kuruc.info/r/7/259132/
Na pohos, beszélj már erről a 2030-ról! Mit tudsz??? |
|
gajo |
|
2030-ra, mi zabálhatjuk a legtöbb rovart! |
|
gajo |
|
Haladunk Elvtársak! |
|
gajo |
|
Matolcsy György jegybankelnök digitális jegybankpénzről, megosztásos gazdaságról és egészségiparról
https://www.youtube.com/watch?v=3IkqSHn3G_4&t=81s
"2030-ig Great Reset, papírpénz, magántulajdon eltörlése. Népszámlálásos kérdésekből már olvasni lehetett..." / egy hozzászólás.
|
|
|
menta |
|
Nekem már most is, és mindig is itt volt/van/lesz a világ legjobb helye, ez az édes hazám. Szeretem.
"S mégis, magyarnak számkivetve, lelkem sikoltva megriad - édes Hazám, fogadj szivedbe, hadd legyek hűséges fiad!" |
|
gajo |
|
"Nem kisebb célt tűztünk ki magunk elé, minthogy Magyarország 2030-ra Európa első öt olyan országa közé tartozzon, ahol a legjobb élni, lakni és dolgozni "
|
|
|
|