Téma: Béke poraira ! |
|
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Szerintem ő csinálta ki Bara Margitot. Nyugodjon békében! |
|
|
|
|
tiszavirág |
|
A gyerekeim és az unokáim is imádják a Süsüt, de én is szívesen hallgattam és néztem velük. Sok dedikált könyvünk is van tőle. Jó, hogy élt !
|
|
pandala |
|
és még egy ....
"Elhunyt Csukás István, a Nemzet Művésze 11:29 Author: Vad18 | Comments | Rendkívüli
Elhunyt Csukás István, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett Kossuth-díjas költő, író – jelentette be az Újszinház a Facebook oldalán. Neki köszönhetjük többek között a Süsü, a sárkányt, a Mirr-Murr kandúr kalandjait, a Pom Pom meséit és a Nagy Ho-ho-ho-horgászt is. Az író 83 éves korában hunyt el.
“Boldog és elégedett ember vagyok, mert egész életemben azt csináltam, amit szerettem, és ez nagyon nagy dolog” – vallott életéről és munkásságáról Csukás István Kossuth-díjas költő, író, aki még 80. születésnapján adott interjút az MTI-nek."
Nyugodjon békében, s derűsen! ....
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Ma este 21:30 után a Szent László kórházban meghalt Wichmann Tamás. Hosszú volt az út.....
|
|
|
|
pandala |
|
Lehet h Reviczky Gábornak van esélye... 70 éves, s van Kossuth díja is ... |
|
tiszavirág |
|
Hirtelen 2 hely is megüresedett a több, mint havi 650.000 Ft- tal járó, a Nemzet Művésze díj, úgy emlékszem 70 fős csapatában. A kritérium, hogy az illető 65 éven felüli legyen, és legyen Kossuth díja. Vajon kiket jelölnek?
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Szegény Wichmann Tamás árnyéka önmagának. Kitüntetést adtak át neki csütörtökön a Nemzeti Színházban. Sietniük kellett. Február 4-én lesz 72 éves, ha megéri. |
|
|
|
|
|
|