Téma: Pedagógusok nyílt levele |
|
Rendes Kis |
|
Ne szállj be kettejük csörtéjébe, plíz. |
|
Janne |
|
Tehát aki nem kussol, az nem normális és csak balhézni akar. Jól értem, mocskosszájú olvtárs? |
|
|
schlempe |
|
Az egy dolog, hogy Önt ki mire "emlékezteti". De az egy nagyon másik dolog, hogy a normális pedagógusok--van kréta nincs kréta etc...etc--- TANITANI AKRNAK ÉS NEM BALHÉZNI! Megsúgom: a szervezők itteni BALLIBGECI SZAROK, akiknek egy a fontos: minél nagyobb zűr legyen és minél több helyen.LEGYEN KÁOSZ és minél több helyen minél nagyobb cirkusz--EZ AZ Ő FŐ CÉLJUK, s nem az iskolarendszer megjavitása--az csak porhintés. DE ÁTLÁTUNK A SZITÁN! Mert persze a kréta meg a wcépapirhiány megy ilyesmi mint probléma VALÓS és meg is fogjuk oldani...inkább előbb, mint később. De ŐK a SZAR GENYÓK ki akarnák robbantani a III. Világháborút amiatt, hogy a miskolci Herman-ba néha nincs szineskréta.... |
|
Felkesz Deneverr |
|
Nem baj, moslék, te csak írogassál rendületlenül... az a te asztalod! |
|
Janne |
|
Tévirág engem arra az ismerősömre emlékeztet, aki a tulajdon pedagógus fiának nem hiszi el, hogy akkor van kréta és papír ott ahol tanít, ha ő vesz.
|
|
|
|
Janne |
|
Na és akkor ki lehet...? Várjon, ne segítsen: Soros, Gyurcsány és a nemzetközi baloldal. |
|
schlempe |
|
Én miskolciként TUDOM AMIT TUDOK--sokat, sokkal többet, mint önök...sajnos. Éppen ezt szerettem volna "tiszavirágnak" megírni--magánlevélben--de úgy tűnik, valamilyen számomra ismeretlen ok miatt még azt sem lehet!? Szumma szummárum. Lényegében sokkal inkább "tiszavirágnak" van igaza, mint önöknek--no nem a pedagógusok csepülésében. Mert ennek az egész miskolci Herman-ból származó balhénak kb. annyi köze van valójában a pedagógusokhoz--akiknek néhány kérés valóban jogosult--mint nekem a magyar futballválogatott EB-re való kijutásához. Megsúgom: NEM PEDAGÓGUSOK INDITOTTÁK EL a dolgot és nem is ők "SZITJÁK"! Miskolci, helyi politikusok..az ősforrás. Aztán hogy a pedagógusoknak vannak jogos panaszaik is az persze igaz. De biztos vannak a cipőfelsőrészkészítőknek is meg a teniszedzőknek is meg a hivatásos kórusvezetőknek is... |
|
Felkesz Deneverr |
|
*Magyar Óvodapedagógiai Egyesület A Magyar Óvodapedagógiai Egyesület gratulál a Herman Ottó Gimnázium tanári karának és diákjainak - és támogatja a nyílt levélben megfogalmazottakat! Fábián Katalin MOE elnök 29 · January 8 at 12:41am |
|
|
|
Felkesz Deneverr |
|
A tények azok az ijesztő dolgok, amiket csak akkor látsz ha leveszed a célról a tekintetedet!! (Egy jó mondás átköltése )
|
|
mpd |
|
Mellesleg már sok iskola és sok tanár csatlakozott a kezdeményezéshez. Persze, a tények nemigen szoktak zavarni. |
|
mpd |
|
Azt nem bánom, ha hülyeségeket írtok, de legalább halvány köze legyen a témához. Kérésztől nem is vártam mást, minthogy persze a tanárok mind köcsögök, kb. ez az ő szintje, egy ilyen hozzászólás. Esetleg a levélben foglaltakhoz lenne értelmes megnyilvánulás? |
|
Janne |
|
Látom, új elemmel bővült az eszköztárad, belefér az anyázás is. Az oktatásra egyre kevesebb pénz jut, a pedagógusok egyre jobban ki vannak akadva, a gyerekek teljesítménye egyre rosszabb, de neked erről az a véleményed, hogy az egész a pedagógusok hibája, miért nem képzik magukat. Ja és menjenek az anyjukba. Nem rossz. |
|
tiszavirág |
|
Az alábbi bejegyzéssel én kerültem az első helyre és most te vagy a másodikon. |
|
tiszavirág |
|
Hát ez tényleg hihetetlen. A fórumlakók menü alatt most például te vagy az első helyen, én meg a másodikon, mert valszeg ez összefüggésben van azzal, hogy ki mikor írt a fórumra. Keresgélj, biztosan előbb-utóbb megtalálod.
Ugyanakkor megtaláltad a "Leveleim" menü alatt a forgó figyelemfelkeltő ikont? Mert ha arra rákattintasz, szerintem akkor is tudsz ott nekem válaszolni.
Keress, kutass!
|
|
schlempe |
|
Kedves "tiszavirág". Lehet hogy hihetetlen(?!) amit most írok, DE HA ÉN A "Fórumlakók" szóra kattintok és ott akkor sokmindenki valóban megjelenik azok közül akik itt a "sárga Gondoéű"-n fórumoznak, keserű meglepődéssel tapasztalom, hogy "tiszavirág" NINCS(!), egyszerűen nem jelenik meg! Nekem legalábbis nem. De lehet hogy valamiyen hülyeségi átok sújt, már vagy 5-ször végignéztem, "tiszavirág" nevű "fórumlakót" NEM TALÁLOK! Ha megzöldülök sem!!! |
|
tiszavirág |
|
Küldtem neked egy levelet. Azt látod nálad, hogy villog ott egy kis ikon fönt középen Katt rá! Olvasd!
|
|
Rendes Kis |
|
Legegyszerűbb, ha a "Fórumlakók" közül keresi ki a címzettet és ott a "drótpostacíme" fölött van, hogy "Levelet írok neki". |
|
schlempe |
|
Kedves R.K.!
Nagyon köszönöm a segitő jószándékot. De! Ha már ott vagyok a "Leveleim"-be, mi a túrót csináljak, hogy amit írok az "tiszavirág"-nak szóljon. Bocsánatot kérek, ha nagyon hülye a kérdésem, de tényleg nem tudom.... |
|
Rendes Kis |
|
Ennek a fórumnak saját levelezőrendszere is van. A fejlécben, a "Beállítások" mellett "Leveleim". |
|
Rendes Kis |
|
Javítottam a szövegben. A kopipasztával hozott szövegeket érdemes a próbanézetben ellenőrizni. A librarius.hu szerkesztője a "..."-ot átkonvertálta "…" spec. karakterré. Ennek a ";"-je olvadt össze a ")"-lel szmájlivá. |
|