Téma: ... most pedig nevessünk egy kicsit 2 ... |
|
negyven rabló |
|
Nagy valószínűséggel bukom az egészet a neten, de bármikor, bárhol leteszem a nagyesküt arra, hogy ő maga mondta valamikor, hogy így írják a nevét! Jelentősége semmi, de én is érzékeny vagyok arra, hogy hivatalos helyeken a már százszor leírt nevemet sem képesek a valóságnak megfelelően kiejteni! |
|
pandala |
|
Nem, nem, ez Gyurcsány Ferenc leánykori neve!! :-)
|
|
pandala |
|
Én inkább Útelágazódásnak hívom! :--))
|
|
pandala |
|
asztaaaa, hogy mikvannaaak....
https://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=1819&na_step=30&t=9080696 ... Szálasi miniszteri titkára: id.Medgyes
Angina Pectoris 2002.11.03 0 0 topiknyitó Mik vannak? Nahát! Most olvasom, hogy Medgyessy Péter apja, Medgyessy Béla 1943-44-ben miniszteri titkára volt Szász Lajosnak, akit 1946-ban háborús bűnök miatt kivégeztek... 1944-ben, Szálasi országlása idején is minisztériumi munkatárs... Nahát, miből lesz a cserebogár...
(( Szokták mondogatni, hogy a zInternet nem felejt .... Mondjuk, szvsz, ez nem pontosan 'igaz', amúgy! .. ))
|
|
R.András |
|
A volt minelnököt hívjuk Mekeginek, Megyónak, esetleg Megyőnek ! |
|
negyven rabló |
|
Ábasszus! Jóvanjóvan, sok ember van és volt, akit Medgyessynek hívnak, de pont a volt minelnököt nem! Bocs, valszeg nem kellett volna, de néha vannak ilyen kényszeres reakcióim! |
|
pandala |
|
hmmm, vajjon, a D-209 aktákban mellik írásmód van használva??....
|
|
pandala |
|
Szegény Péter, lehet hogy már ő maga is beletörődött, hogy nem volt képes rábírni a töppséget, hogy helyesen írják a nevét? .... Bezzeg a franciák! Még becsületrendet is adtak nekije!! ))
|
|
pandala |
|
Ezt skubizzátok! :
"Medgyessy Péter November 8, 2017 ·
Medgyessy Péter új politikai fordulatával nem értünk egyet, Szél Bernadett és az LMP szerintünk maximum annyira alkalmas talán, hogy 5 százalékkal becsusszanjanak a parlamentbe. Ezt a szélkakas fordulatot nem vártuk a miniszterelnök úrtól. Csalódást okozott nekünk, ezért, mi a Meggyessy Péter facebook rajongói oldal szerkesztői a mai naptól megszüntetjük az oldal kezelését!"
https://www.facebook.com/Medgyessy-P%C3%A9ter-215074235178863/
Hehh, lehet hogy ők sem egyeztettek Péterkémmel... |
|
R.András |
|
Az óbudaiak mentségére: Medgyessy Ferenc Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola 1039 Budapest, Medgyessy Ferenc u. 2. |
|
negyven rabló |
|
Csak mondom hatástalanul, teljesen értelmetlenül, hogy ennek az embernek a neve: Meggyesy. Regnálása idején voltak eredménytelen kisérletek a neve helyesen írására, de szinte sosem sikerült! Tehát: Meggyesy és nem Medgyesy, bár ez biztos sokkal inteligencsebb!
Egészen érdekes, hogy a nem magyar nyelvű oldalakon jól írják. Itthon meg rendszeresen elbhibázzák! |
|
|
|
pandala |
|
elképzelek egy DK-ás elnökségi ülést .... |
|
|
|
|
|
malom |
|
ehh, a'szem, mégsem a megfelelő topikba tettem .... a 18. percig néztem, nagya sötétség ..
|
|
|
|
negyven rabló |
|
Ugye azért nem kétséges, hogy Ágika ajtónak szaladása megvalósítja minden olyan ember álmát, aki felvételt szeretne nyerni a Színművészeti Egyetemre? |
|
pandala |
|
Itt egy hosszú felvétel : https://www.youtube.com/watch?v=aDUVvm9Mmvo 4':30"-tól jól látszik, hogy mi törpént.... Az előtte haladók kifelé nyitották az ajtót, és átmentek, de az ajtó meglehetősen gyorsan visszazáródott ..
Szüksége van arra a bizonyos rakettára, nem kétséges.
|
|
pandala |
|
(Volt) jobbikosoknál nincsenek sötétebb emberek. Ez van, sajnos.
|
|
gajo |
|
Ritka sötétség van felétek... |
|