Téma: 2030 ! |
|
pandala |
|
Röviden: az marha kevés h a Jobbik elnökének csak egy célja volt : mindegy h hogyan, de Miniszterelnöknek lenni! Vicces.
|
|
pandala |
|
Rettenetes. Régen sem volt százas ez a fickó, de mivel akkoriban még én is azt hittem, hogy lehetséges egy a ""fékek-és ellensúlyok"" normális rendszere, ezért kvázi egy 'platformon voltunk'. Rövid ideig. Én mindig csak az ellen voltam, hogy az már régen rossz, hogyha valami konkrét sumákságban mindenáron próbáljuk védeni a jelenlegi "urakat". Viszont, mára eljött az az idő, amikor már semmi hitelük sincs azoknak, akik ""csak úgy"" ellenzékiek (;-D)... Nevetséges. Az általános ""fúj""-nak semmi értelme sincsen, hogy nulla (de inkább mínusz van a nagyon haladó oldalon!). Ez már tényleg kreténség a köbön. Ilyen alapon még Gyurcsány is "menőbb" .. Borzalom. Hogy nem látják ezt a jobbikos szavazók... Még a nyomorult Thürmer is korrektebb a ""Jobbikosoknál"" ..
|
|
mackó |
|
No mi van? Elgőzöltél? |
|
gajo |
|
AZOK A BÜDÖS DEMAGÓGOK! |
|
|
gajo |
|
Szóval a jómód mellett:
- ingyenes parkolás - ingyenes üzemanyag - 1.5 millió támogatás - nincs regisztrációs adó, átírási illeték vagy gépjárműadó. - ingyen behajthatnak a védet övezetekbe - nem kell cégautó adót fizetni - lízingeléssel cégautónak vásárolva az e-autó ÁFÁ-ja visszaigényelhető - az ÁFÁ-t pedig a céges villanyszámlából a töltés után vissza lehet igényelni
AZOK A BÜDÖS DEMAGÓGOK!
|
|
gajo |
|
Nyugalom 2030-ra minden megoldódik! |
|
gajo |
|
Bolsiknak, libsiknek ... |
|
R.András |
|
Az autósok is hülyék, mert autót vesznek és az állam is hülye, mert az autósokat támogatja, nem engem !
|
|
pandala |
|
jesszus, demagógia a köbön!! .... némely ősgyökeresss komcsi is megirígyli ..
|
|
gajo |
|
Ezek a gazdagok negyon komoly támogatást kapnak az adónkból. Te nem vagy gazdag, így csak egy fityisz dukál a találmányodhoz!
|
|
R.András |
|
Szerintem is, aki most csili-vili autócsodát vesz, az hülye. A gazdagoknak most nem csili-vili autócsodákba kellene tolni a pénzüket, hanem az öregedés elleni projektbe ! Inkább éljen csotrogányban, mint hogy csili-vili autócsoda parkoljon a háza előtt, ahonnan ki- viszik őt a temetőbe ! |
|
gajo |
|
Közeleg 2030!
egy nagyon hasonló elektromos izé parkolt ma mellém.
Ez az izé zöld rendszámmal közlekedik. Árat nem találtam, és képet sem. 2030-ra biztos a szegényeket is támogatják majd. Szegény gazdagoknak jól jön ezekben az ínséges időben a sok kedvezmény!
"Zöld rendszám és előnyei" /Érdekes akinek nagyon jól megy, ott mindég csak előnyök vannak!/
"Ilyen például az ingyenes parkolás a következő városokban. A köztéri töltőkön ingyenesen lehet tölteni. Továbbá az e-Mobi Elektromobilitás Nonprofit Kft. töltőhálózata összesen 85 darab töltővel várja az e-autósokat. Melynek listáját ide kattintva lehet megnézni! A működő illetve a tervezett töltők listáját pedig az e-Mobi Elektromobilitás Nonprofit Kft. -Magyarország e-töltő térképén lehet figyelemmel kísérni. Amennyiben új autót vásárolunk, abban az esetben jár az e-Mobi Elektromobilitás Nonprofit Kft. által lebonyolításra kerülő állami támogatás. A támogatás mértéke a beszerzés időpontjában érvényes bruttó eladási ár 21 százaléka, de legfeljebb 1,5 millió forint lehet. Nincs regisztrációs adó, átírási illeték vagy gépjárműadó. A zöld alapszínnel ellátott autók mentesek a védett övezetek behajtási díja alól. Nem kell cégautó adót fizetni. Lízingeléssel cégautónak vásárolva az e-autó ÁFÁ-ja visszaigényelhető. Éjszakai árammal otthon töltve kedvezményes kilométer-költség érhető el a hagyományos autókhoz képes, az ÁFÁ-t pedig a céges villanyszámlából a töltés után vissza lehet igényelni. https://e-cars.hu/2018/08/06/zold-rendszam-es-elonyei/
|
|
Walaki |
|
++ Olimpia 2032, Budapest!
|
|
Walaki |
|
Szerintem, már most is jobb itthon, mint mindenhol!! |
|
rafiki |