Téma: Zsidók, antiszemiták, magyart gyűlölők |
|
dejszen |
|
Félelmetes ez a dimenziónélküliség! Csak a sík, sőt csak a pont... |
|
dejszen |
|
Álcát? Majd 20 év múlva térjünk erre vissza!
Linkvadász! |
|
Walaki |
|
Na jó még egyszer, segítek: az "a cikk nem a (egy) "konkrét" jobboldalról beszél."
|
|
Walaki |
|
Te vartyogsz mindenféle hülyeségeket, sajnos. Nem kéne. Pláne, hogyha most meg a függetlenség álcáját próbálod felvenni. Rengeteg olyan dolog van, ami tőled függetlenül van, még akkor is ha te nem (akarod) érte(ni)d. A világ a független, nem te a világtól.
|
|
dejszen |
|
Te is fiam Walaki? Hogyne, minden én vagyok, évtizedek óta ülök egy helyben, nem tehetek róla, hogy ezek meg jobbra, balra vándorolnak! Virágocskámékat meg vonszolják magukkal! |
|
Walaki |
|
Nem vagy te szolga! Csak egy sima, jobbikos balsi. Képtelen vagy(tok) megérteni/megkülönböztetni a "konkrét"-otot az "általános"-totól.
|
|
|
tiszavirág |
|
dejszen! Mindig ideböfögsz nekem valamit, ami teljesen értelmezhetetlen, ugyanakkor egyetlen kérdésre sem válaszolsz. Most is itt vartyogsz valami szolgálatról, ami állítólag az enyém.
Én sehol nem vagyok semmiféle szolgálatban én a magam szolgája vagyok.
|
|
dejszen |
|
Az tán még jobb mint a tiéd! |
|
dejszen |
|
Hogyne! Balszolgálat, meg jobbszolgálat! |
|
tiszavirág |
|
Istenem, milyen jó, hogy ilyen zsidók is vannak! Hozzájárulnak ahhoz, hogy a társadalom nem- zsidó tagjaiban egy kis remény legyen, hogy a zsidó és a magyar kölcsönös gyűlölet csökkenjen. A Mazsihisz meg szép lassan elmasírozik a másvilágra.
https://www.youtube.com/watch?v=wc3Gn0YEK6k
|
|
tiszavirág |
|
Mi "és"? Te kérdeztél engem, én nem kérdeztem tőled semmit.
|
|
Walaki |
|
(ráadásul, nem csak 1990 óta!) |
|
Walaki |
|
Idézet. Nem tudod az mit jelent? |
|
Walaki |
|
Ez nem válasz a kérdésemre. "A "kétoldalúság" nagyonis jelen van, sajnos." |
|
|
dejszen |
|
Mivel se bal, se jobb, a "Szolgálatok" elnevezést tartom helyénvalónak. |
|
dejszen |
|
Virágocskámnak írtam, nem a szerzőnek. Így már érthető? He? |
|
Walaki |
|
Idézet. A cikkíró nem fog itt neked válaszolni.... Ráadásul, a cikk nem a (egy) "konkrét" jobboldalról beszél.
Egy ilyen cikk megírásánál mit javasolsz a "baloldal" és "jobboldal" szavak helyett? Azon most ne vitatkozz, hogy egyik "oldal" sem definiálható 'tisztán', mert nem arról van szó!.... A "kétoldalúság" nagyonis jelen van, sajnos.
Én egyébként a "baloldalra" a "balsik" kifejezést használom, mert a "szoclib" hamisan azt az érzetet kelti(keltené), hogy van bennük ténylegesen szociális akármi .. |
|
dejszen |
|
"A jobboldal folyamatos defenzívában van"
Ejnye barátocskám! Magyarországon nincs jobboldal! Érted? Itt csak a szolgálat van!
Méghozzá a vörös! |
|
dejszen |
|
Én már többször jártam! És...? |
|
tiszavirág |
|
"A jobboldal folyamatos defenzívában van, szimbolikus gesztusai, pl. szoborállításai állandó össztűz alatt vannak, nemzetközi megítélése érdemtelenül rossz. Képtelen visszaverni a médiatámadásokat, és nem tudta a baloldalt hasonlóan az időben sokkal közelebbi diktatúrához kötni. A kommunistázás nem volt eredményes. A kormány felismerte a veszélyt, és megalapította a Veritas Intézetet és a Nemzeti Emlékezet Bizottságát a történelmi tudat átformálására. Nem feladatom a munkájuk megítélése, de a politika és a történelem iránt átlagon felül érdeklődőként nem sok sikert tudok nekik tulajdonítani. A NEB honlapján Nagy Imréről olyan életrajz van, ami után bármelyik reformkommunista megnyalná mind a tíz ujját. Egy szó sem esik arról, hány embert adott hóhérkézre az NKVD ügynökeként, nem írnak a svábok kitelepítésének megszervezéséről, a padláslesöprésekről minisztersége idején, antiszemitizmusáról, arról, hogy a Kossuth téri sortűz után a szolgálati út betartásának hiányát vetette az elkövetők szemére stb. A Holokauszttal szemben a Gulág és a többi kommunista rémtett megismertetése sokkal lassabban és kisebb hatékonysággal folyik. Így nem fog menni! Még szerencse, hogy a baloldal csodafegyvere az esztelen ismételgetések és a közönség növekvő immunitása miatt vesztett hatásosságából."
Remélem olyanok is olvassák, akiknek kötelessége, hogy ez ne így legyen!
|
|
|
tiszavirág |
|
Halványan én is emlékszem egy karatna nevű fórumtársra.
|
|
Walaki |
|
Érdekes ez a "de Karatna" név ('kiegészítés'). Emlékszem, a gondola fórumon, egy időben eléggé aktív volt ezen a nick néven... Nem gondoltam akkoriban h ennek a névnek ilyen konkrét 'jelentése' van ..
|
|