Téma: Bevándorlás,migráció |
|
negyven rabló |
|
Malmö már vagy 15 éve elveszett a svédeknek! Eddig birka módjára tűrték! |
|
|
|
menta |
|
mint kés a vajban, úgy halad |
|
|
gajo |
|
Én nem a "senkik"-re gondoltam, tehát nem értjük egymást. Gondolom nem akarod érteni. ...ha az összes média ugyanazt, ugyan azokat a dolgokat nem mutatja, nem hír, akkor csak arra lennék kíváncsi honnan tudják, hogy mi az amit nem szabad mantrázni.
|
|
|
tiszavirág |
|
Azt hiszem, mi egyet beszélünk. Onnan gondolom, hogy Magyarországon csak pártos média van, mert szinte semmi fontos ügyben az egyszerű ember, mint jómagam is, nem képes eligazodni. Nincs pártatlan média. Ha a HÍr tv-ben hallok valamit, akkor a sorok közül kikandikál Simicska méretes potroha, ha az atv-ben, akkor meg a ballisik érdeke. Nagyon messze állnak attól a deáki gondolattól, hogy "hazudni nem szabad". Nyomják a tulajdonosok érdekeinek megfelelő dumát. |
|
gajo |
|
Ahogy én elnézem, mindegyik tv-csatorna ugyan azt nem mutatja! Gondolod egyeztetnek egymással mit nem szabad, mit nem kell mutatni, vagy akár csak hírt adni?
|
|
tiszavirág |
|
Valahogy csak rá kell vezetni a hülye vezetést, hogy a választók érdekeit kell képviselniük. |
|
|
tiszavirág |
|
Nem is tehet másként. Mindig a tulajdonos dönt. Az alkalmazott csak végrehajt. A végrehajtás stílusában lehetnek óriási különbségek, az alkalmazott tulajdonságaiból kifolyólag, de amelyik alkalmazott szembe megy a tulajdonos elképzeléseivel, azt rövid úton elbocsájtják. Ez holtbiztos. |
|
gajo |
|
Idézet: tulajdonosa érdekeit képviseli
Gondolod, hogy a papíron kimutatható tuljdonos érdekeit képviselik? |
|
tiszavirág |
|
Én is kíváncsi lennék rá, de ez a nyomorult pártos média semmire sem ad választ. Mindegyik csak a tulajdonosa érdekeit képviseli, így aztán az eccerű ember semmit nem ért.... |
|
gajo |
|
Régen! Ki tudja miért? Ki tudja kinek az érdeke, Azoknak?
|
|
|
Felkesz Deneverr |
|
a szocializmusnak is a legviccesebb dolgai voltak azok, amikor kiderült, hogy nem mindent gondolnak komolyan ..
|
|
|
tiszavirág |
|
Akármióta. Nem gondolom, hogy nincs annak nyomós oka, hogy eddig nem zárták le, csak nem kötötték az orrunkra. |
|
gajo |
|
Majd Markol anyánk megint beköp valamit! |
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Szomorú, de talán mégis csak egy figyelmeztető lövés azoknak, aki még nem indultak el, nem Szíriából .......
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Ne má' Szerződések nem azé' vannak, hogy be kelljen őketet tartani!!... Csak liberálisok vannak azé', hogy "hígfolyósak" legyenek
|
|
gajo |
|
Mióta is mondják ezt?
|
|
|