Téma: Öregedés ellen |
|
|
tótumfaktum |
|
Idézet:
Már Mountain View-ban a magyar önvezető autós startup Hlács Ferenc, 2016. november 16. 13:47
Kaliforniában nyitott irodát a magyar AImotive. A kulcsrakész, hardverfüggetlen autós önvezető rendszereket kínáló startup tavaly óta 15-ről 120 fősre hízott.
Naperszehogydehát, attól tartok, hogy ezek még a középkort sem súrolják... Alulról.
|
|
|
tótumfaktum |
|
Öregen, Magyarországon, nem lehet jó minőségben élni. Csak a csalóknak...
|
|
|
negyven rabló |
|
Fiatalon már nem haltam meg. Szeretnék sokáig élni, de nem mindegy, hogy milyen minőségben! |
|
R.András |
|
Alzheimer's Awareness Kit November is National #AlzheimersAwarenessMonth & to raise awareness, we've created an "Alzheimer's Awareness Kit". The kit contains an infographic packed with staggering #Alzheimers facts, an hour long webinar on the challenges of #AlzheimersDisease #clinicaltrials, and much more. Share this post to help us spread the awareness! ... www.facebook.com/worldwideclinicaltrials/?hc_ref=ADS&fref=nf |
|
|
|
R.András |
|
A személyes fejlesztés fontossága A minőségügyi világnap kapcsán tartottak szemináriumot a Közegészségügyi Intézetben
A minőségügyi világnap kapcsán, amelyről az Egyesült Nemzetek Szervezete 1990 óta emlékezik meg minden év novemberének második csütörtökén, a Szabadkai Közegészségügyi Intézet konferenciát szervezett, amelynek keretében az egészségügyben felmerülő kihívásokról, az egyre nagyobb elvárásokról, illetve a szabványok megszerzéséről és a szolgáltatások minőségéről szóltak az előadók. ... www.magyarszo.rs/hu/3211/vajdasag_szabadka/155923/A-szem%C3%A9lyes-fejleszt%C ... |
|
|
R.András |
|
Uram jó neked szolgálni, az irgalmas élő Szeretet rabjaként élni! Láttam, hogy az aratnivaló sok, ezért évekkel ezelőtt beálltam Mögéd az aratásba, nehéz tartani veled a lépést, de iparkodom, bízok benne, hogy hasznos Számodra a szolgálatom! Az évek elteltek, s mára már a te munkád az én munkám is, magaménak érzem bölcs jósággal szőtt céljaidat, és így, minden gyarlóságom ellenére mondhatom, hogy az én mindennapi éltető eledelem a Te szent akaratod!! ... https://www.facebook.com/bojte.csaba.98/posts/821932817948584 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rendes Kis |
|
Varga Mihály: javítani kell a versenyképességet
Az ország számára az egyik legfontosabb kérdést, a legfőbb kihívást a versenyképesség javítása jelenti a következő években - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az Országgyűlés költségvetési bizottságában éves bizottsági meghallgatásán csütörtökön.
A főbb feladatok közé sorolta még a bürokráciacsökkentést, a közterhek mérséklését, és az egyes ágazatokban egyre jobban jelentkező munkaerőhiány enyhítését is. ... http://gondola.hu/hirek/195838-Varga_Mihaly__javitani_kell_a_versenykepessege ... |
|
|
|
tiszavirág |
|
Tényleg mi van vele?
Mostanában egyre többször hallani a Teva nevet, majd minden gyógyszerét olcsóbbnak hirdeti, mint a korábbiak (nem- tevások) voltak. Valamelyik nap pedig fél füllel valami olyasmit hallottam vagy a rádióban, vagy a tv-ben, hogy a Teva egy amerikai gyógyszergyár, amelyiket kirúgták Amerikából.
Vajon ebből mi igaz? Mi meg mijafrancnak fogadtuk be?
|
|