Téma: Öregedés ellen |
|
R.András |
|
Ha neki megvan a szer, az jó hír, mert az azt jelenti, hogy a szert el lehet készíteni ! Készítsük el mi is ! |
|
Dexion |
|
Lehet, a Sorosnak már megvan... s, azé' él még mindig ... De irígy, másnak nem ad belőle! .. ;--))) |
|
R.András |
|
Igen derék ! ... Készítsük el az öregedés elleni szert ! |
|
Dexion |
|
Én a fiatalság terheit tesztelném inkább.... az öregségéiből már elegem van! .. |
|
|
|
R.András |
|
Föltett szándékom, hogy nem megyek el ! |
|
R.András |
|
A fia írta be a hírt a FB-profiljára ... "... tudta, hogy meg fog halni, és ezt szellemileg teljesen tisztán élte meg. Még felhívtam azokat, akiket megkért, hogy szeretne velük beszélni. A kezei már cserbenhagyták, én tartottam neki a telefont. Három hívást tudott összesen véghez vinni, utána elfáradt a beszédtől. Megkért, hogy adjam át az üzenetet, hogy minden barátját nagyon szerette, és arra is megkért, hogy senki ne bánkódjon, örüljön az életnek, vigyázzon mindenki magára és a szeretteire... Azt is üzente, hogy neki a másvilágra költözés megváltás lesz, szinte mindene fáj, elviselhetetlenül, még a morfium ellenére is. Puszil mindenkit és köszöni, hogy utastársai voltak ezen a világon. Nekem hatalmas űrt hagyott, hiányzik.... Isten áldja meg őt." |
|
tiszavirág |
|
Kicsit sejtettem. Szegény. Kitől tudtad meg? Mind elmegyünk. Ha te elmész, megszűnik a fórum is.
|
|
R.András |
|
Fórumtárs, legutóbb Békáscity néven írt ... |
|
|
gajo |
|
Nyugodj békében! |
|
|
|
negyven rabló |
|
Olvastam az idézett cikket, nem is vitatom az állításait! Olvastam olyat is máshol, hogy volt már vagy (2)két olyan ember, aki fölébredt sok hónapos, vagy egy-két éves kómából. Őszintén kívánom, hogy Sumi is jöjjön vissza, de azért ne felejtsük, hogy ilyet csak Szegal Pisti tudott a valamelyik filmjében azt hiszem, hogy 7 év után. Nos, Sumi sajnos 6 évnél tart. Józan ember ilyenkor mit gondol? Meddig tarthat még? Szerintem ez csúnya! Nagyon! |
|
pandala |
|
Természetesen, tartalmaz! Csak nem úgy kell hozzáállni mindenhez, ahogy te szoktad, ha valami szerinted csúnya, vagy nem tetszik... ráadásul, kiragadva, és a lényeget totál eldobva... Ez a hsz. kapcsolódott a megelőzőhöz! Valamint (és ezért), az utolsó rész a lényeg! |
|
negyven rabló |
|
"Végre jó hírek érkeztek Michael Schumacher állapotáról: ..." Természetesen ez a "hír" egyetlen betűnyi újdonságot nem tartalmaz! Ráadásul ez a szenzációhajhász cím a józan emberek szemében az egész bulvársajtót a halál büdös fakaszájára küldi! Képesek a semmiből, ismétlem: A semmiből cikket kanyarítani!
Értékelem, hogy ezzel kezdted: |
|
pandala |
|
"Végre jó hírek érkeztek Michael Schumacher állapotáról: a volt csapatfőnöke szólalt meg Szeretlek Magyarország - szmo.hu 2019. július 30.
Schumacher korábbi csapatfőnöke és jó barátja, Jean Todt a Radio Monte Carlónak adott interjújában többek közt azt mondta, hogy együtt nézett Forma 1 közvetítést a volt versenyzővel:
"Mindig óvatos vagyok ezekkel a kijelentésekkel, de valóban együtt néztem a futamot Michael Schumacherrel svájci otthonában".
Azt is elmondta, hogy Schumacher szerinte a lehető legjobb kezekben van, odafigyelnek rá.
"Nem adja fel, folytatja a harcot" – mondta Jean Todt."
https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/vegre-jo-hirek-erkeztek-michael-schumach ... |
|
pandala |
|
Hmm, vajon Schumacherrel mi a helyzet? Van még esélye? .... |
|
pandala |
|
Idézet: Kiderült, hogy gyógyítja magát az agyunk 10:10 Author: Nagy Nikoletta | Comments | Tudomány, agykutatás, idegrendszer, idegrendszeri betegségek, immunrendszer, magyar kutatók, stroke
Amikor megsérül egy agyterület – például egy fejet ért durva ütés vagy oxigénhiány következtében – rengeteg idegsejt szenved károsodást. A sérült sejteket helyre kell állítani, vagy ha ez már nem lehetséges, el kell takarítani. Ezt a munkát az agy fő immunsejtjei végzik, amelyeket mikrogliasejteknek neveznek.
Ezek az agyi immunsejtek állandóan járőröznek az agyban, és figyelik az idegsejtek állapotát. Sérülés esetén akár percek alatt körbeveszik a károsodott agyterületet, és bekebelezik a már elhalt vagy halálra ítélt idegsejteket. De hogyan tudják eldönteni ezek az agyi immunsejtek, hogy a sérült idegsejtek közül melyek vannak halálra ítélve, és melyek megmentésével érdemes még próbálkozni?
Az agy kertészei ....
https://24.hu/tudomany/2019/12/13/agy-gyogyitas-idegsejtek-immunsejtek-serule ...
|
|
negyven rabló |
|
Még szép! Persze nem voltam büdös, nem cseréltem szemüveget sosem mondta és nem is vágtam le az államról azt a kis izét, amit tulképpen a leginkább szeretett rajtam. Khm... Felmondtam neki, mert... csak! Az öregedés meg csak a gyerekeimre és az unokáimra vonatkozik. Ez elég világos, nem? |
|
pandala |
|
S mit szólt ehhez a zöregedés? Szép csendben elkullogott? .. :-)
|
|
negyven rabló |
|
Jól van, jól van, azt a kis izét már levágtam az államról, a szemüveget meg már kicseréltem, mert semmit nem láttam vele. (Elkezdtem ötféle desodort használni, mert barátnőm a Vasorrú Bába azt mondta, hogy büdös vagyok.) |
|
negyven rabló |
|
Bocs gajo, te valamit egyszerűen nem akarsz érteni! |
|
|
|