Téma: Öregedés ellen |
|
pandala |
|
S mit szólt ehhez a zöregedés? Szép csendben elkullogott? .. :-)
|
|
negyven rabló |
|
Jól van, jól van, azt a kis izét már levágtam az államról, a szemüveget meg már kicseréltem, mert semmit nem láttam vele. (Elkezdtem ötféle desodort használni, mert barátnőm a Vasorrú Bába azt mondta, hogy büdös vagyok.) |
|
negyven rabló |
|
Bocs gajo, te valamit egyszerűen nem akarsz érteni! |
|
|
gajo |
|
Te 113 éve magyar, gyalogoltál már negyven kilométert? És ha 50 éve, meg 33 akkor mi is van? Semmi. Kici kisz kínai magyarka! |
|
pandala |
|
?? "Pár év ide vagy oda...." Nincs ilyesmiről szó. 50 évvel ezelőtt lett postás. Nem hiszed? Tehát 33 éves korában lett az...
( A napi 40-el mi a franc bajod van?? Arra is tudsz mondani valami tökéletes értelmetlenséget? )
|
|
|
gajo |
|
Számít valamit? Semmit! Pár év ide vagy oda.... A napi 40-ről diszkréten hallgatsz!
Szóval gagyi a hírecske! |
|
pandala |
|
Nem csodálom h a vízünk eladásával kapcsolatban sem tudtál még adni semmi értelmes választ, ha még ezt az egyszerű cikket sem tudod értelmezni ...
"A Jekatyerina történetét először bemutató Russia Beyond szerint a nő kilencedik osztályban hagyta ott az iskolát, hogy besegíthessen a családjának, és véletlenül került a postára. Amikor a környék elöző postása nyugdíjba ment, Jekatyerina vette át tőle ezt a feladatot."
Nem olyan nehéz ezt a szöveget értelmezni. Nem kell hozzá egyetemi végzecccség.... 50 évvel ezelőtt lett postás, amikor a nyugdíjba vonuló postásuktól átvette a feladatát.
( Amúgy, a másik 'fele' sem éppen "9 évesen", hanem a 9. osztályban. )
|
|
gajo |
|
Gagyi!
33 évesen lett postás ha 50 éve hordja li a leveleket. A cikk szerint 9 évesen lett postás
40 kilométer az 10 óra megállás nélkül. ráadásul "kis hegyi falvakban"
Érdekes, meghitt de nagy gagyi! |
|
|
|
R.András |
|
Talán még nem késő ! ... Vagy már elbontották a 66-os utat ?? |
|
negyven rabló |
|
Eccer nekem is úgy volt a '70-as évek elején, de valami érthetetlen okból nem jött össze! Meg kellett házasodnom. |
|
pandala |
|
Eccer úgy volt h én is végigmegyek a zUSA-beli legendás 66-os úton.... de aztán nem lett belőle semmi .. nem voltam már eléggé hippi hozzá ...
|
|
negyven rabló |
|
Ja. Kelenföld felé a 40-es (is) járt. Oda is a kétajtós 66-os, mint Dunakeszire. Ahogy mondtam, nekem nagy élmény volt! Elöl és középen semmi hang, csak a nyugis ringatózás. |
|
pandala |
|
Havonta cca 1000 kilamétert gyalogol!!? .. |
|
|
|
|
pandala |
|
... legjobb a fiatalodás! Holnap levágatom a szakállamat! .. ;--D
|
|
|
|
pandala |
|
Nemtom, de talán azér', mert a halhatatlanság-szert csak 1001 év múlva fedezik fel!
|
|
|