Téma: Építészet |
|
|
|
pandala |
|
- - "Akkorára nő a moduláris faház, amekkora az igény 2020/03/10 20:23 Viccesen néz ki, leginkább egy óriásminyonra hasonlít az osztrák Precht építészsúdió által tervezett "Bert" fantázianevű ház. Többféle elemből állítható össze, mérete szabadon növelhető a toldásokkal akkorára, amekkora épületet igényel a család." https://365.reblog.hu/akkorara-no-a-modularis-fahaz-amekkora-az-igeny
|
|
pandala |
|
áááá, a sokszor bérmálkozók a papok hatalmától rettegnek... nem érdeklik őket az ilyesmik gyuriferiné rettentően el is panaszolta ezt az üres széksoros EU-parlamentben ... |
|
tiszavirág |
|
Vajon eljut egy ilyen cikk a sokszor bérmálkozóhoz és a rá szavazó agyhalott választóihoz? Szégyellhetnék magukat, hogy megtagadták őket 2004.12.05- én.
|
|
|
|
negyven rabló |
|
Pont így volt. Kiss Manyit még a mi korosztályunk sem nagyon értékeli, pedig ha utánanéznénk egy kicsit, kiderülne, hogy szinte rejtői humora volt! Emellett drámai szerepekben is hatalmasat mutatott! |
|
|
|
pandala |
|
Hehe, "kicsit szép" .. ( Ha jól tudom, Kiss Manyi is ezt mondta Lenin nyitott koporsója mellett .. ) |
|
|
pandala |
|
Nagyjából azt jelenti mint amit az idézet, szvsz.
|
|
negyven rabló |
|
Békésnek tűnik. A fordított horogkereszt mit is jelent? |
|
|
pandala |
|
Áááá, azok a vénasszonyok már tudják, amit én még csak sejtek! Orbán szobor lesz ottan, bizony!!! Ülő. Mint egy buddha ... |
|
negyven rabló |
|
Láthatóan a Váci út lesz/van Bp-en, ami Párizsban a Défence negyed. Minden rendes ember a belvárosból nézve utálja, de ha végigmegy rajta, egy szinte futurisztikus városrészt lát. Talán nem baj ez, mert közben újjáépítik a szépséges belvárost is! Most éppen: Vörösmarty tér (1-2 héten belül átadják), József nádor tér (átadták), Podmaniczky tér (1 hónap).
Mondhatnám még, de ez a Tarlós mindent ellop! Szerintem már legalább két autója és kerti sütője is van, meg saját gátja a Nánási-Királyok útja mentén! A zorbán meg már rég zsebretette a zországot, mer' má' 3700 milliárd vagyona van! A Mészáros Lölö is megmonta irigységbő', mer' neki 300 ezer milliárd sincs! A zorbánnak meg még az agysejtjei is pont olyanok mint a Sztálinéi voltak! (Ez nem vicc! Az orvosi rendelőben hallottam két vénasszony suttogó beszélgetése közben!)
Bocs, ez már több téma volt, de beindított a "stadion" ironikus felvetése. |
|
|
negyven rabló |
|
Jóvan'na, nem nagyon fog hiányozni, de kérdés, hogy mi épül a helyére? |
|
|
gajo |
|
Hiányoznak majd barokkos kontúrjai! |
|
|
negyven rabló |
|
Énisénis! Véletlenül kerültem oda, hosszú lenne most elmesélni. Akkoriban (70-es évek) Kőbányán laktam. Mindenesetre nagyon megfogott. |
|
|
negyven rabló |
|
Mé', '33-ban nem voltál már legalább 20 éves? Mindenesetre én sem voltam legalább 40, amikor lebontották, egyébként emlékeztem volna rá. |
|