Téma: Határterületek a tudományban |
|
onogur |
|
Nem erről szól a történet. Hanem arról, hogy a táplálékforrásban bőséges dzsungelben egy hímmajom korlátlan számú nőstényt és kölyköt birtokolhat, hiszen csak a konkurencia elleni védelmet kell megoldania, a puszta erejével. Viszont az emberi társadalomban, ahol egy tizenéves gyerek is képtelen az önállóságra, ott egy hím legfeljebb egy nőstényt és kevés számú kölyköt képes eltartani, védelmezni. |
|
mpd |
|
Elsőre valami ellenállhatatlanul humorosat akartam írni, de aztán rájöttem: nem is hülyeség ám ez. Annyi a különbség az ember és a kutya között, hogy minket nem valami "gazda" szelektált mesterségesen, hanem mi magunkat. Nem a bögyös szőkére moccanás a selejtes ösztön, az éppenhogy egészséges. Nagy emlők: valószínűsíthetően megfelelő táplálékforrás az utódoknak. Szőke haj: álcázás a száraz fűben. (Szalmakazalban )
Az anorexiás, feltöltött ajkú girnyók iránti vonzalom, na az természetellenes. |
|
onogur |
|
Testvérem, hidd el, nem kell ezt túlspilázni. A tíz vizsla szuka közé bevetett piliszuka sem maradna szárazon, teljesen mindegy, milyenek a körülmények, valamék kan megtalálná, amikor tüzel. Valahol a kutya is ember... |
|
onogur |
|
Szóval amikor rárezdülsz a sarki presszóban fagylaltot áruló bögyös szőkére, akkor túlképpen csak azt bizonyítod, hogy egy genetikai selejt vagy. Egy szellemileg visszamaradott, kölyökkorában megrekedt majom. |
|
mpd |
|
Lepedőbe forgassanak ha nem szívatni akarsz!!! (218)!!!!!! vagy (262) Mifene kell még hozzá? Nem jó a példa a (279) miatt, de ha jó lenne se lenne jó a (218) miatt. Hiányzik a nemi szelekció a példából!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Keverék-kölykök lesznek, mert a vizsla kan nem választhat, nem képes választani, nincs benne egészséges ösztön, egy ronccsá nemesített szánalmas epigon. |
|
mpd |
|
NEM, nem. Nem kellenek effélék. Alfahím se kell. A kutya egy szellemileg visszamaradott, kölyökkorban megrekedt farkas. Nem válogat a párosodásnál sem, ősi ösztöneit kinevelték belőle. De a 218 szerintem mindenre válasz. |
|
onogur |
|
Istenem, de nehéz egy internacionalista, darwinista globalistával...nektek legalább kétszer kevesebbszer tekeredett meg a DNS-láncotok! Az EREDETI vizslás példámmal foglalkozzál. |
|
onogur |
|
Ettől féltem... IGEN, most felejcsük el, hogy állatokról beszélünk, ahol ugyebár mindig az erősebb hím b@szik. Tételezzük fel, hogy a kutyák társadalmában is vannak jogvédők, ombucckanok, társadalmi szolidaritás, meg minden egyéb marhaság, mint ahogy nálunk. |
|
mpd |
|
Dehát, banyek, a 219-ben Te hoztad elő a tahiti macákat, meg a kun csajokat.... Mivan, meg akarsz keverni tejjessen?
|
|
lapis lazuli |
|
Hát azért az állatok közt kicsit bonyolultabb a dolog. Ugye az alfa hím/alfa nőstény kérdéskör, nem szaporodhatnak csak úgy, uk-muk-fuk. De ahol az ember irányítja... |
|
onogur |
|
Azt Te írtad, a tahiti lányokról. De válaszod nem csatlakozik szervesen a magyar vizsla vs. puli kérdéskörhöz. |
|
mpd |
|
Egy szál karddal első vérig? Vagy egy vérszállal kardelőig? |
|
|
mpd |
|
Nebazmá. Hát a 220-at és a 221-et ki írta? Wejsz Gizi? |
|
onogur |
|
Szóval szerinted én Juventust hallgatok? Segédeiddel jelenj meg holnap hajnalban a Vérmezőn. Ha késnék, kezdd el egyedül... |
|
lapis lazuli |
|
Ne butáskodj, mért sértődnék? Eleve csak azért reagáltam a magas pasira, mert ma reggel volt e juventusban egy felemelő csevej pont erről a témáról, azt hittem, téged is az ihletett. |
|
onogur |
|
Nehogy má megsértőggy, jó kedvem van ( győzött a Loki ). |
|
lapis lazuli |
|
Én 176-178 vagyok, és a nőim mind 180 cm felettiek voltak. Tényleg baromira nem számított nekik a magasság-különbség. Pl. magassarkút is ugyan úgy felvettek mellettem, szal nem érezték cikinek, hogy alacsonyabb vagyok. Én sem éreztem sose annak.
|
|
Bátky János |
|
"Amióta nincsenek zsebtolvajok, úgyszólván egyáltalán nincs nemi életem." (? amerikai humorista) |
|
onogur |
|
Arra válaszoltam. De átléptél felette. |
|
onogur |
|
Há nemtom, az én 188 centimhez nemigen tanáltam nálam magasabb luvnyákat. ( Nem járok kosármeccsekre nőket felszedni ) |
|
mpd |
|
Hahh, nekem meg a szőkék a kedvenceim, de alig-alig emlékszem szőke barátnőkre.... |
|
mpd |
|
Dehonnem. Még reagáltál is rá. Ezt írtam a 218-ban:
Természetesen nem. Kihagytad a példából a nemi szelekciót. A vizsla kan minden szukát megugrik, amit elébe vezetnek. (Ha szabadban élő kutyákról lenne szó, nem ezt tenné.) Az ember férfitagjai meg azért válogatnak a feleségnekvaló kínálatból. Mégpedig olyat keresnek, aki hozzájuk hasonló antropológiailag. És itt ez a lényeg. |
|
lapis lazuli |
|
Ki mondta hogy kicsi vagyok? Nem én vagyok kicsi, a nőim voltak magasak. És spec. nem "arra" gondoltam, többek közt arra, hogy hiába magas, ha tapló, hiába magas, ha olyan mint a nádszál, stb. Szóval a legtöbb nő azt mondja, hogy a baromi magas pasi az ideális, de a legtöbb nő nem jár baromi magas pasival, ahogy én tapasztalom. |
|
onogur |
|
Há perszepersze, most mingyá jössz azzal, hogy "kis ember nagy bottal jár". |
|