Téma: Határterületek a tudományban |
|
gajo |
|
Ez itten nem kocsma! |
|
|
Rendes Kis |
|
Mennyünk valami késdobálóba, ahol a füst kicsípi az úri közönség szemét ! |
|
kujtorgo |
|
Tud valaki címet, ahol kapni (1 üveg) Chartreuse-t? Esetleg Bécsben? |
|
gajo |
|
B.J.! Ha a tudomány határtalan, végtelen, akkor lehetnek határterületei? |
|
Bátky János |
|
Majd... külsőleg nagyon le vagyok pattanva... generáloztatni kék így nem jelennék meg társaságban, hogy lehúzzam |
|
|
Bátky János |
|
A tréfa az, ami fának rossz, viccnek elmegy? |
|
|
mandala |
|
Igaz, én egy kétmárkásat használtam...
|
|
|
mandala |
|
Ez tényleg így van, kipróbáltam!
|
|
mandala |
|
És, csak akkor lehet elkezdeni meginni, amikor a korsó oldalát egy kétfontos (vagy tízforintos?) érmével megkocogtatava már nem ad fahangot!!!
|
|
Bátky János |
|
Igazad van... csak úgy kérdeztem, mert kíváncsi voltam. Nekem az egyiptomiak rémlettek. Inkább tényleg inni kell, ahhoz nem kell látni |
|
Bátky János |
|
Hatszázegynéhány év óta... hihetetlen... egyszer jártam Chartreuse-ben, megnéztem az apátságot... nagyon szép volt, elképesztően csendes... megérintett az a hely. És a barátok ősi receptje szerint készül a közelben a Chartreuse likőr |
|
Rendes Kis |
|
"a sör eredete a mezopotámiai kultúrákig vezethető vissza"
... (de mér fontos ez a sörnézéshez ?) |
|
|
mandala |
|
nade, most már csak a csapolásáról és annak nézéséről kezdtünk beszélni!
|
|
Bátky János |
|
Köszönöm, nekem a legjobb Vagy az Edelweiss. Lassan mondom: szű-ret-len |
|
|
Bátky János |
|
(Általában nincs olyan sok és marad a Kozel.) |
|
Bátky János |
|
Sajnos a Guiness nekem nem jött be... 16 éve ittam először és akkor nagy élmény volt. Ma már inkább búzasört iszom, ha éppen van rá papírpénz. |
|
mandala |
|
Guinness: a korsót 45 fokos szögben kell tartani!... Ha megtelt a korsó, és nem fehér(drapp?) a teljes belseje, akkor nem jó csinálták! Ha jól tudom...
|
|
|
Rendes Kis |
|
Akkor nézzük meg 1-2 korsó sör csapolását ... |
|