15:56:43
 Frissítés
Keresés | Új hozzászólás
 » Isten hozott, kedves Vendég ! Fórumlakók | GY.I.K. | Bejelentkezés | Regisztráció 
 » Szakmai
Téma: Határterületek a tudományban
... Elejére 1. lap 
kujtorgo
Olvasta: 1 | Válasz | 2006. szeptember 22. 15:50 | Sorszám: 1145
Tud valaki címet, ahol kapni (1 üveg) Chartreuse-t? Esetleg Bécsben?
gajo
Olvasta: 1 | Válasz | 2006. szeptember 22. 15:16 | Sorszám: 1144
B.J.! Ha a tudomány határtalan, végtelen, akkor lehetnek határterületei?
Bátky János
Olvasta: 1 | Válasz | 2006. szeptember 22. 14:26 | Sorszám: 1143
Majd... külsőleg nagyon le vagyok pattanva... generáloztatni kék így nem jelennék meg társaságban, hogy lehúzzam
Rendes Kis
Olvasta: 1 | Válasz | 2006. szeptember 22. 14:16 | Sorszám: 1142
Tehát ... ?
Bátky János
Olvasta: 1 | Válasz | 2006. szeptember 22. 14:15 | Sorszám: 1141
A tréfa az, ami fának rossz, viccnek elmegy?
mandala
Olvasta: 1 | Válasz | 2006. szeptember 22. 14:11 | Sorszám: 1140
Nem tréfából!
mandala
Olvasta: 1 | Válasz | 2006. szeptember 22. 14:09 | Sorszám: 1139
Igaz, én egy kétmárkásat használtam...
Bátky János
Olvasta: 1 | Válasz | 2006. szeptember 22. 14:08 | Sorszám: 1138
Geiger-Müller fából?
mandala
Olvasta: 1 | Válasz | 2006. szeptember 22. 14:08 | Sorszám: 1137
Ez tényleg így van, kipróbáltam!
mandala
Olvasta: 1 | Válasz | 2006. szeptember 22. 14:06 | Sorszám: 1136
És, csak akkor lehet elkezdeni meginni, amikor a korsó oldalát egy kétfontos (vagy tízforintos?) érmével megkocogtatava már nem ad fahangot!!!
Bátky János
Olvasta: 1 | Válasz | 2006. szeptember 22. 14:02 | Sorszám: 1135
Igazad van... csak úgy kérdeztem, mert kíváncsi voltam. Nekem az egyiptomiak rémlettek. Inkább tényleg inni kell, ahhoz nem kell látni
Bátky János
Olvasta: 1 | Válasz | 2006. szeptember 22. 14:01 | Sorszám: 1134
Hatszázegynéhány év óta... hihetetlen... egyszer jártam Chartreuse-ben, megnéztem az apátságot... nagyon szép volt, elképesztően csendes... megérintett az a hely. És a barátok ősi receptje szerint készül a közelben a Chartreuse likőr
Rendes Kis
Olvasta: 1 | Válasz | 2006. szeptember 22. 14:00 | Sorszám: 1133
"a sör eredete a mezopotámiai kultúrákig vezethető vissza"

... (de mér fontos ez a sörnézéshez ?)
mandala
Olvasta: 1 | Válasz | 2006. szeptember 22. 13:57 | Sorszám: 1132
Connoisseurs appreciate Franziskaner Weissbier!
Bavarian brewing tradition since 1363
: http://www.franziskaner.com/
mandala
Olvasta: 1 | Válasz | 2006. szeptember 22. 13:55 | Sorszám: 1131
nade, most már csak a csapolásáról és annak nézéséről kezdtünk beszélni!
Bátky János
Olvasta: 1 | Válasz | 2006. szeptember 22. 13:54 | Sorszám: 1130
Köszönöm, nekem a legjobb Vagy az Edelweiss. Lassan mondom: szű-ret-len
mandala
Olvasta: 1 | Válasz | 2006. szeptember 22. 13:54 | Sorszám: 1129
Bátky János
Olvasta: 1 | Válasz | 2006. szeptember 22. 13:54 | Sorszám: 1128
(Általában nincs olyan sok és marad a Kozel.)
Bátky János
Olvasta: 1 | Válasz | 2006. szeptember 22. 13:52 | Sorszám: 1127
Sajnos a Guiness nekem nem jött be... 16 éve ittam először és akkor nagy élmény volt. Ma már inkább búzasört iszom, ha éppen van rá papírpénz.
mandala
Olvasta: 1 | Válasz | 2006. szeptember 22. 13:50 | Sorszám: 1126
Guinness: a korsót 45 fokos szögben kell tartani!...
Ha megtelt a korsó, és nem fehér(drapp?) a teljes belseje, akkor nem jó csinálták!
Ha jól tudom...
Bátky János
Olvasta: 1 | Válasz | 2006. szeptember 22. 13:50 | Sorszám: 1125
Nem tudod, kik találták fel a sört?
Rendes Kis
Olvasta: 1 | Válasz | 2006. szeptember 22. 13:39 | Sorszám: 1124
Akkor nézzük meg 1-2 korsó sör csapolását ...
Bátky János
Olvasta: 1 | Válasz | 2006. szeptember 22. 13:34 | Sorszám: 1123
De azért ne hidd, hogy nem szeretem Még azt is imádom nézni, ahogy a kocsmában csapolják!
Bátky János
Olvasta: 1 | Válasz | 2006. szeptember 22. 13:33 | Sorszám: 1122
Most nem férne belém... szégyellem magam
Rendes Kis
Olvasta: 1 | Válasz | 2006. szeptember 22. 13:32 | Sorszám: 1121
Akkor legalább igyunk 1 sört !
Tovább ...
Jelmagyarázat    Van új hozzászólás
   Ezeket a hozzászólásokat már láttad
... Hibabejelentés | | | Gondola ...