Téma: Foci |
|
mpd |
|
A Pancho aréna: nyilván közbeszerzésen nyert a kivitelező, mert minősíthetetlen a talaj. Mikor is avatták? nincs még egy éve az biztos. nagyon gagyi.
A szombathelyi meccs összefoglalója meg jobb mint egy kabaré. Hát ott minden volt. Szögletből potyagól, gólvonalon megálló (!!!) labda, a hali olyasmiket hagyott ki, amik már művészet-számba mennek, egy ízben 7-8 méterről lőhetett az egyik csávó, és sikerült eltalálnia a földön ülő játékostársát, akiről fölé perdült a labda.
A DVTK-meccsen a kiállítást nem nagyon értettem. Egyáltalán, mióta nem szabad testtel lökni? Jó, adjon tizenegyest a bíró, ha ennyire bolond. De kiállítani, na az már durva hülyeség. |
|
mpd |
|
Megint a Debrecen. Dehogyis lábaltak ki a többhónapos válságból, dehogyis. Negyedórás teljesítményre vannak kalibrálva jelenleg. Gondolkodásban, mozgásban lassúak, nehézkesek. Máté a kiváló magyar választékban is a legrosszabb belső védők egyike: a felívelt labdákat, tiszta helyzetből, rendszeresen ellenfélhez fejeli-passzolja, azonnal helyzetbe hozva őket. Mondjuk Konditól amúgy is zseniális húzás volt a lajhár Mátét állítani a gyors Ugraira.... Tisza még az NB II-ben sem lenne kiemelkedő játékos. Ez a csapat, így, ebben az összetételben max. a 10. helyre lehet jó. Nyáron szét kell zavarni a fele játékost. Túlontúl belecsontosodtak már ebbe a csapatba. Szakály is....... húsz percekre eltűnik. Bódi maga a katasztrófa.
A Fradi? hát.... egy szürke csapat, semmi különös. |
|
rintintin |
|
Azéé' neessünk át a ló túlsó oldalára! Nyilván az ürgeöntéshez meg a töktermeléshez, egyszóval a BIHOLÓGIÁHO'N ért. |
|
mpd |
|
Kérek engedélyt meghunyászkodni! |
|
hümér |
|
Látod, mpd, te semmit sem tucc. Még kiabálni sem, csak olyan pianínón. |
|
rintintin |
|
Többedszer írom Önnek: sajnos NEM TETSZIK ÉRTENI a futballhoz sem. |
|
mpd |
|
Hát akinek csak Mindíg tévéje van, az kikapott most két vacak meccset. A Pápa-Dejósgyőr meccsről nincs is mit mondani, Szivics is kijelentette: fegyelmezni fog. És jól teszi. Nade a Videoton-Debrecen is milyen színvonaltalan volt már..... hiába mondta Kondi, hogy kijöttek a gödörből: fenéket jöttek. Lassúak főleg fejben, de mozgásban is. A Videoton meg óriási csalódás, egysíkú monoton játék. Azért az valami félelmetesen kevés, hogy majd Juhász fejel egy gólt..... Meg, hogy Kovácspisti vagy Gyurcsó öt-hat műeséssel összehoz egy kiállítást vagy egy tizenegyest. Ugyanakkor a mártírcsapat ellenfeléből ketten is szemsérülést szenvednek....biztosan magukat verték szemen, én elhiszem. Meg a végefelé, ugyan miért kellett Juhásznak odamenni a kapushoz és ujját törni? persze véletlenül? |
|
|
mpd |
|
XI. csoport
Oroszország Ukrajna Grúzia Észtország-Lettország-Litvánia |
|
mpd |
|
Javaslatom a legközelebbi selejtezőkre:
X. csoport Szerbia Albánia Horvátország Szlovénia Koszovó (addig majdcsak elismerik) Macedónia Montenegró |
|
orosz_hussalata |
|
Egyébként az uefa is bekaphatja. Mi a francnak kell Albániát Szerbiával összesorsolni? Esetleg egy Oroszország Ukrajna sem szúrna szemet nekik. |
|
mpd |
|
Valami félelmetesen szar meccs volt. Szegény halászok nagyon megleptük őket: szerintem még nem is láttak olyat, hogy ellenük bekkeljen valaki foggal-körömmel
Ami viszont nagyon nagy baj, hogy semmiféle támadójátékunk nincsen. Tétmeccsen valamikor Hitvalló Edvárd korában rúgtunk akciógólt, és hát így soha semmit nem fogunk tudni elérni. Az a baj szerintem, hogy nincsenek olyan középpályásaink, akik rá tudnák vinni az ellenfél védelmére a labdát, tudnának cselezni is alkalomadtán, és nekik kéne a csatárainkat megjátszani. Játszhatna nálunk középcsatárt a fénykorában lévő Pelé is, na ebben a válogatottban max. szöglet után rúgna gólt, mert használható labdát azt nem kapna soha. |
|
mackó |
|
Gondolom költői kérdés volt. Pénzbüntetést viszont kapni fognak. Nem a Himnuszunkért, hanem a petárdáért. De hogy minket is megbüntetnek, abban is biztos vagyok. |
|
orosz_hussalata |
|
Mi zárt kapus meccset kaptunk, mert izraeli himnusznál voltak, akik hátat fordítottak. Mit kapnak a szőröstalpúak? |
|
mpd |
|
"Az MLSZ Dárdai kinevezésével szembeköpte az edzői társadalmat
Nagyon helyes. Még tökönrúgás is járna nekik. Már korábban kellett volna. |
|
mackó |
|
3. Pedig csak az számít(ott). |
|
|
rintintin |
|
Igen, az a tavalyi meccs ráadásul azt hiszem Kispesten volt, nem Diósgyőrött.És ami a legmeglepőbb: Ön az első akinek--rajtam kivül--ez a "dolog" így egyáltalában eszébe jutott, pedig talán nem véletlen... Hiszen a kifutó Antal Botond a 16-oson kívül NEM KÉZZEL(!), HANEM VÁLLAL--AMIT SZABAD(!)-- ÉRT HOZZÁ A "BŐRHÖZ"!Igy még súlyosabb--tendenciózusabb(?!)-- Szabó Zsolt bíró hibája. |
|
mpd |
|
Nincs ami új a Nap alatt:
2013.09.21.
A labdarúgó NB I 8. fordulójában a DVTK a 25. perctől emberhátrányban játszva 2–0-ra legyőzte a Bp. Honvédot. |
|
mpd |
|
Ftécé: nincs középpálya. Ugyanaz mint a válogatottnál. Középpálya nélkül nem lehet focizni. Ez a Kukoricajancsi nem sokat mutatott, a többieknek meg a nevére se emlékszem a közvetítésből. A Dózsa se sokkal jobb, de a középpályán ügyködik pár hellyel-közzel szorgalmas csávó. Sőt, csatár híjján öt-hat középpályással állnak föl rendszeresen. A védelme mindkét csapatnak jó. A Diósgyőr... nagyot küzdött megint. Először láttam a kis Bognárt jól játszani. |
|
mackó |
|
Nagyon örülök, de ez sajnos nem jogosít fel minket részvevőnek is. Azért valami csodát is kellene mutatnunk. Meglátjuk. 6 év rövidnek tűnik. |
|
orosz_hussalata |
|
http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/eb-2020-ma-eldol-lehet-e-tarsren ...
Megkaptuk! 2020-ban Eb-meccseket rendezhet Budapest!
A döntőt és az elődöntőt London rendezi!
Ez volt az első csomag, lássuk a többit!
Negyeddöntő és három csoportmeccs: München, Baku, Szentpétervár, Róma
Jön a harmadik csomag! A hat területi zónába sorolt pályázókból kiválasztanak egyet-egyet, amelyek egy nyolcaddöntőt és három csoportmeccset rendez.
Nyolcaddöntő és három csoportmeccs: Koppenhága, Bukarest, Amszterdam, Dublin .
Negyedik csomag.
Egy nyolcaddöntő és három csoportmeccs: Bilbao, Budapest, Brüsszel, Glasgow. |
|
orosz_hussalata |
|
Dárdai Pál ingyen vállalta, hogy a magyar válogatott következő három mérkőzésén megbízott szövetségi kapitányként működik közre – mondta Csányi Sándor MLSZ-elnök a csütörtöki sajtótájékoztatón, amelyen bejelentették, hogy távozik a posztjáról Pintér Attila szövetségi kapitány. |
|
orosz_hussalata |
|
Nem, most nem úgy néztem, de nyáron nyaralás közben meglepődtem. |
|
mackó |
|
Bocs, legközelebb mellőzöm. Nem gondoltam rá. |
|