10:56:12
 Frissítés
Keresés | Új hozzászólás
 » Isten hozott, kedves Vendég ! Fórumlakók | GY.I.K. | Bejelentkezés | Regisztráció 
 » Ferencvárosi TC és egyéb sportok
Téma: Foci
... Elejére 1. lap 
orosz_hussalata
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. szeptember 24. 22:09 | Sorszám: 138
"Az MLSZ Dárdai kinevezésével szembeköpte az edzői társadalmat - Bognár"
http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/video-az-mlsz-dontese-szembekopt ...

1. hudöfákiz bognár?
2. az edző "társadalom" kb. 30 éve köpi pofán a hazai szurkolókat
3. ki az a hazai labdarúgó edző az elmúlt 25 évből, aki bármi értékelhető eredményt tud felmutatni ( a leakasztott nagy pénzek nem számítanak)
rintintin
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. szeptember 22. 14:43 | Sorszám: 137
Igen, az a tavalyi meccs ráadásul azt hiszem Kispesten volt, nem Diósgyőrött.És ami a legmeglepőbb: Ön az első akinek--rajtam kivül--ez a "dolog" így egyáltalában eszébe jutott, pedig talán nem véletlen...
Hiszen a kifutó Antal Botond a 16-oson kívül NEM KÉZZEL(!), HANEM VÁLLAL--AMIT SZABAD(!)-- ÉRT HOZZÁ A "BŐRHÖZ"!Igy még súlyosabb--tendenciózusabb(?!)-- Szabó Zsolt bíró hibája.
mpd
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. szeptember 22. 10:13 | Sorszám: 136
Nincs ami új a Nap alatt:

2013.09.21.

A labdarúgó NB I 8. fordulójában a DVTK a 25. perctől emberhátrányban játszva 2–0-ra legyőzte a Bp. Honvédot.
mpd
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. szeptember 22. 10:07 | Sorszám: 135
Ftécé: nincs középpálya. Ugyanaz mint a válogatottnál. Középpálya nélkül nem lehet focizni. Ez a Kukoricajancsi nem sokat mutatott, a többieknek meg a nevére se emlékszem a közvetítésből. A Dózsa se sokkal jobb, de a középpályán ügyködik pár hellyel-közzel szorgalmas csávó. Sőt, csatár híjján öt-hat középpályással állnak föl rendszeresen. A védelme mindkét csapatnak jó.
A Diósgyőr... nagyot küzdött megint. Először láttam a kis Bognárt jól játszani.
mackó
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. szeptember 19. 13:50 | Sorszám: 134
Nagyon örülök, de ez sajnos nem jogosít fel minket részvevőnek is. Azért valami csodát is kellene mutatnunk. Meglátjuk. 6 év rövidnek tűnik.
orosz_hussalata
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. szeptember 19. 13:24 | Sorszám: 133
http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/eb-2020-ma-eldol-lehet-e-tarsren ...

Megkaptuk! 2020-ban Eb-meccseket rendezhet Budapest!

A döntőt és az elődöntőt London rendezi!

Ez volt az első csomag, lássuk a többit!

Negyeddöntő és három csoportmeccs: München, Baku, Szentpétervár, Róma

Jön a harmadik csomag! A hat területi zónába sorolt pályázókból kiválasztanak egyet-egyet, amelyek egy nyolcaddöntőt és három csoportmeccset rendez.

Nyolcaddöntő és három csoportmeccs: Koppenhága, Bukarest, Amszterdam, Dublin .

Negyedik csomag.

Egy nyolcaddöntő és három csoportmeccs: Bilbao, Budapest, Brüsszel, Glasgow.
orosz_hussalata
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. szeptember 18. 10:59 | Sorszám: 132
Dárdai Pál ingyen vállalta, hogy a magyar válogatott következő három mérkőzésén megbízott szövetségi kapitányként működik közre – mondta Csányi Sándor MLSZ-elnök a csütörtöki sajtótájékoztatón, amelyen bejelentették, hogy távozik a posztjáról Pintér Attila szövetségi kapitány.
orosz_hussalata
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. szeptember 18. 10:55 | Sorszám: 131
Nem, most nem úgy néztem, de nyáron nyaralás közben meglepődtem.
mackó
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. szeptember 18. 10:35 | Sorszám: 130
Bocs, legközelebb mellőzöm. Nem gondoltam rá.
orosz_hussalata
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. szeptember 18. 10:31 | Sorszám: 129
Bátor, és ismét reménykedhetünk. (( el tudod képzelni az ilyen belinkelt címlapok mit jelentenek mobilnetről))
mackó
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. szeptember 18. 10:21 | Sorszám: 128
Opps:
Dárdai 3 mérkőzést kap. Nem irigylem, Bukarest az első állomás...

mackó
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. szeptember 18. 10:19 | Sorszám: 127
mackó
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. szeptember 18. 10:16 | Sorszám: 126
Pintér Attila távozik:
orosz_hussalata
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. szeptember 16. 16:04 | Sorszám: 125
Egy másik nem magyar származású, de a magyar focihoz kötődő véleménye.

http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/kislanyokat-nevelunk-nem-futball ...

"Goran Kopunovics, a Ferencváros és az Újpest egykori szerb légiósa itthon érzi magát Magyarországon, ezért is fáj neki annyira a válogatott északírektől elszenvedett Eb-selejtezős veresége, és az, hogy futballisták helyett „kislányokat nevel a magyar futball".

...

... Azt is mondják, a szerbeknek más a mentalitásuk.

– És más?
– Dehogy! A nevelés más. A szerbek sulykolják a győzelmet, a gyerek tízéves korától azt hallja. A fanatikus edző meg persze hajtja, hogy ezt megtanulja. Nem bántani, megalázni kell, hanem keményen irányítani."

orosz_hussalata
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. szeptember 15. 13:59 | Sorszám: 124
Vladan Filipovics játékosmenedzser

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=QxVVid-qFAk&t=371

erről van itt nagyba szó
rintintin
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. szeptember 12. 05:54 | Sorszám: 123
Én 'télleg 'asszittem....
mackó
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. szeptember 10. 13:10 | Sorszám: 122

mpd
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. szeptember 10. 09:31 | Sorszám: 121
Aszitte Te vagy Balogh Gábor.
Vagy télleg...??!
Zsíros B. Ödön
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. szeptember 10. 07:15 | Sorszám: 120
Az írást Balogh Gábor (Bídzsí) jegyezte. Én csak idemásoltam.
rintintin
Olvasta: 3 | Válasz | 2014. szeptember 09. 16:26 | Sorszám: 119
Kedves és tisztelt Zsírosbödön Úr!

Elovastam írását és egyrészt megrendültem rajta, másrészt arra is jó volt, hogy fölébredjen bennem az ellenvélemény.No nem olyanféle, hogy ne értenék Önnel egyet.Egyetérek, csak én éppen NEM JUTOK UGYANARRA A KÖVETKEZTZETÉSRE, mint Ön.Mert odáig azons hullámhosszon vagyunk ,hogy--Márait idézve--" „Az nem lehet, hogy annyi szív…”. És tegnap, ott a tévé előtt, a nulladik percben hirtelen meghallottam az öreg, megkeseredett, fájdalmasan bölcs Márait: „Maradj nyugodt. Lehet.” "Nyugodt" maradok "mert lehet". De én "nem kapcsoltam el"! És nem is fogom soha! Mert én mindent szeretek ami "magyar" és ami "magyar futball" azt is.AKÁRMILYEN(!!!) akkor is szeretem és szeretni is fogom.És akkor is "így" lesz és "így" van és nem másképp, ha "ő" nem szeret engem sőt, akkor is ha "sz...ba se' néz engem" és akkor is ha üvegalblak és senki vagyok NEKI a MAGYAR FUTBALLNAK és a link, üres és lélektelen erkölcstelen "futballcsinálóinak" is "ablaküveg" vagyok.NEM ÉR-DE -KEL!, hogy ők hogy vélekednek rólam, és ha az egyetlen leszek, aki meccsre jár, vagy aki a Magyar Válogatott-at megnézi a TV-ben én "AKKOR IS OTT LESZEK! és én akkor is leszek!
Hááát így áll a helyzet: nem vagyunk egyformák.
MINDEZ--A FÖNTI(!)--NEM JELENTI AZT, HOGY NE LÁTNÁM ÉS NE ÉSZLELNÉM A BAROMSÁGOKAT, A VÉGZETES ÉS VÉRLÁZITÓ LÉLEKTELENSÉGET! És mégis....
Zsíros B. Ödön
Olvasta: 3 | Válasz | 2014. szeptember 09. 10:15 | Sorszám: 118
Tegnap olyan történt velem, ami eddig még sosem. Nem ment ki a fejemből a meccs, nem volt más dolgom, otthon voltam, tévé előtt ültem – és nem néztem meg. Odakapcsoltam, végig néztem a Himnusz alatt a nemzeti mezben feszítő csávókat – és azt éreztem, hogy nekem ezekhez az arcokhoz semmi közöm. Nem érdekel, hogy nyernek, vagy veszítenek, nem érdekel, hogy kijutunk-e az Eb-re, vagy sem. Mert ez már nem az én harcom. Sokan, nagyon sokat tettek azért, hogy így érezzem.

Hogy a magyar foci „beteg”, „válságban van”, „szart sem ér”, az közhely legalább harminc éve. Én már ezen a pocsék futballon nőttem fel, soha mást a mieinktől nem is láttam. És mégis szerettem, mégis hittem benne, hogy egyszer majd, hogy talán majd most. „Az nem lehet, hogy annyi szív…”. És tegnap, ott a tévé előtt, a nulladik percben hirtelen meghallottam az öreg, megkeseredett, fájdalmasan bölcs Márait: „Maradj nyugodt. Lehet.” És elkapcsoltam.

Nem azért, mert úúúúgy túúúdtam, hogy kikapunk. Nem tudtam. Nem érdekelt. Mert veszteni mindig fáj, de lehet azt szépen, egyenes derékkal is. Mint Kálmán herceg Muhinál, Tomori Pál Mohácsnál, a székely honvédek a Nyerges-tetőn, vagy a pesti srácok a Corvin-közben. Csupa-csupa véres, rettenetes vereség – és mégis büszkék vagyunk rájuk. Mert tudjuk, hogy, akik akkor a korabeli magyar mezt viselték, becsülettel küzdöttek, hittek, abban, amiért harcoltak, és elbukva is hősökké lettek. De tegnap az Üllői úton nem hősök futottak ki a pályára. Még csak nem is tisztességes közkatonák, azokat is lehetne becsülni. Ezek Ady rémálmai, „cigány népek langy sihederjei”. Ezekkel még nyerni is megalázó lett volna. De persze nem nyertünk most sem.

Nekünk fáj, nekik pedig minden jel szerint édesmindegy. A szurkoló úgyis csak zavaró tényező a stadionban. A stadionok szabadtéri börtönökké válnak, ahová csak rabosítással lehet bejutni, és kifelé is csak annak lehet szabad útja, aki odabenn jó magaviseletet tanúsít. Kokaint lassan könnyebb szerezni, mint jegyet, amihez szurkolói kártya kell, és a helyszínen jó eséllyel nem is kapható már. Akinek ehhez nincs gyomra, vagy idege, az kinn maradhat. Igazából úgysincs szükség szurkolókra. A meccseket jóformán már csak azért rendezik meg, Hogy Csányi mester ismét kiszabhassa a soron következő kétmillát.

És a legszomorúbb az egészben, hogy a közös szurkolás örömén kívül az égvilágon nem vesztünk semmit. Mert, ami a pályán folyik, az komédiának hátborzongató, tragédiának komolytalan. Igazi hamisítatlan posztmodern kísérleti színház ez, ahol a néző nem érti, amit lát, de igazából le is van szarva. A lényeg, hogy a színész és a rendező jól érezze magát, és hó végén landoljon a gázsi a bankszámlán. (Egy különbség azért van: a posztmodern színészek elég ritkán járnak Lamborghinivel. )

A magyar foci nem attól döglött, hogy pocsék. Hanem, attól, hogy bennünk hal meg. Az egész hazai futball-univerzum évek óta azon dolgozik, hogy meggyőzzön minket: semmi közünk ehhez az egészhez. Én most hittem el. És ettől én érzem magam szarul. Pedig lehet, hogy nem nekem kellene...

Balogh Gábor

rintintin
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. szeptember 08. 18:13 | Sorszám: 117
Minden baj ott kezdődik, hogy Pintér lett a szövetségi kapitány--s ilyen értelemben aaz MLSZ a hibás.Rádásul a finnek elleni, a tegnapihoz hasonló metódussal elvesztett meccs után MÁR LÁTNI LEHETETT, hogy a "tolódás" ott lett hibás, hogy odaTÓLTÁK P.A.-t, ahová nem kellet vóna.
Az MLSZ választása csak annyiban volt helyes 2013 decemberében, hogy magyar lett az edző.De sokkal-sokkal okosabb lett volna az eredeti variáns: Bölöni LÁszló kinevezése, ha többe is került volna.
mpd
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. szeptember 08. 10:01 | Sorszám: 116
Valami szakember megmondhatná: a tolódás rendben volt-e?
mpd
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. szeptember 08. 09:44 | Sorszám: 115
Meccs előtt és a meccs közben is számtalanszor elhangzott az a régen nem érvényes közhely, hogy az északírek, mint általában a brit csapatok, előreívelgetik a labdát. Erreföl mit látok? A mieink csinálják ezt, nem ám az északírek. Csak a mieienk még fejelni se tudnak, úgyhogy duplán értelmetlen az egész.
Mondja a riporter az elején valamikor, egy hosszúra sikeredett Tőzsér-passzt követően: ilyen hosszú indításokkal érdemes próbálkozni. Csak nézek: egy tömören védekező csapat ellen?? noooormális??
mpd
Olvasta: 1 | Válasz | 2014. szeptember 08. 07:30 | Sorszám: 114
Az egész egy kolosszális szemétség volt az írek részéről. Pintér Művek végig úgy készült, hogy öt védővel játszanak majd az írék, erreföl fölállnak NÉGY védővel!!! iszonyatos sportszerűtlenség, panaszt kell tenni az UEFÁnál. Hát így nem lehet játszani......
Megvoltak a helyzeteink (mondja Pintér, bár én egyetlenegy helyzetet, de még épkézláb támadást se láttam), le kell vonni a tanulságokat. Hát ebben utóbbiban igaza van.
Nade.
Soha többé nem nézek közvetítést a Gruppama stadionból. Mintha egy bolhacirkuszt néztem volna több kilométerről. Vagy ez a rendező hülyesége lenne?
Összességében: örülök az eredménynek, így nem kell idegeskednünk a továbbiakban.
Tovább ...
Jelmagyarázat    Van új hozzászólás
   Ezeket a hozzászólásokat már láttad
... Hibabejelentés | | | Gondola ...