Téma: Öregedés Elleni Projekt (ÖEP) |
|
negyven rabló |
|
Idézet: Az élet tartós egyensúlytalansági állapot: pofon az entrópiának.
Ha nem volna élet, entrópia sem létezne, ahogy az idő sem!
1500 kalória? Ha ennyit ennék, már lábra sem tudnék állni!
Már 6 éve nyugdíjas vagyok. Most mit tegyek?
Idézet: A szabadság ábrándja öngyilkos és világ-gyilkos rögeszme.
Idézet: Nem vagyunk egyenlőek. Különbözőek vagyunk, más és más talentumokat kaptunk. Az egyenlőség demagóg dumája (a demokrácia) világ-hülyítő téveszme.
Mindez igaz, de mit tehetünk az ellen az irányzat ellen, ami mindennek az ellenkezőjét hirdeti? Egyáltalán: Mi indítja ezeket az eszméket? Nem tudom elképzelni, hogy a totális világuralom, mert azzal született ember nem tud mit kezdeni. (szerintem) |
|
R.András |
|
Az entrópia hosszú távon (több milliárd év távlatában), és az Univerzum nagyságrendjében legyőzhetetlen. Tehát a nagy háborút majd egyszer biztosan elveszítjük. Ám addig mi itt, a mi kis világunkban számos kis csatát megnyerhetünk. Nem élhetünk örökké, "csak" néhány milliárd évig.
Az élet tartós egyensúlytalansági állapot: pofon az entrópiának. Ezért kell napi 1500 kalória energiát magunkhoz vennünk: folyamatosan munkát kell végeznünk azért, hogy az entrópiával szembemenjünk. A teendő: nem szabad abbahagyni ezt a munkát, nem szabad nyugdíjba mennünk. A nyugdíj: a küzdelem feladása, egyenes út a halálba.
Igen, a liberalizmus az entrópiának dolgozik, ők a halálpárt. Nem vagyunk szabadok. Isten rabjai vagyunk. A szabadság ábrándja öngyilkos és világ-gyilkos rögeszme.
Nem vagyunk egyenlőek. Különbözőek vagyunk, más és más talentumokat kaptunk. Az egyenlőség demagóg dumája (a demokrácia) világ-hülyítő téveszme.
Testvérek vagyunk. Testvéreknek kéne lennünk. A testvériség eszméje lehet a világ egyedüli megmentője. ... https://tovirgrend.blogspot.hu/2017/05/szabadsag-egyenloseg-testveriseg.html |
|
negyven rabló |
|
Az entrópia maga a természet legyőzhetetlen, destruktív liberalizmusa! Kérek pontos iránymutatást a liber az entrópia végleges lebirkózásához! |
|
|
R.András |
|
Az öregedés elleni módszer nem sültgalamb, azért dolgozni kell. Nem is csak úgy ímmel-ámmal, hanem katonásan. Ez harc. Az élet: harc az entrópia ellen. Eddig még mindig az entrópia győzött. Ideje, hogy fordítsunk ezen a piszokul kedvezőtlen részeredményen ! |
|
|
negyven rabló |
|
Idézet: Nézd, ..., csinálhaccc úgy mintha magadat sem értenéd!...
Csinálhatnék, de nem teszem. Ha te így gondolod, az csak azért van, mert te is úgy véled, hogy egy kicsit mindig kötözködnöd kell. Ez idáig rendben van, én is így szoktam csinálni! De! Soha nem akarom megalázni a partnert! |
|
Felkesz Deneverr |
|
Nézd, ..., csinálhaccc úgy mintha magadat sem értenéd!... Nem változtad a hozzászólásodon semmit sem. Eszméletlenül sokan írtak ide a topikba... valóban...
|
|
|
negyven rabló |
|
Akkor most direkte írd be, hogy TRX. Ciki, hogy ezt csinálom? Vagy inkább, hogy le is írom? Ha igen, akkor bocs! Ja, ettől még nem maradtam 30 éves! |
|
negyven rabló |
|
De. Elolvastam. Nem neked válaszoltam. Miért veszed magadra az "oltogatást"? A "projekt"-ről meg szót sem ejtettem. |
|
Felkesz Deneverr |
|
Más. "TRX" egy időben azzal szórakoztam, hogy a internet-böngészők URL-mezőjébe hárombetűs izéket irogattam befele. Találomra. Jópofa lapok jöttek be, időnként! Jó játék. Öregedés ellen! |
|
Felkesz Deneverr |
|
Nem olvastad a topikot! Én pölö befejeztem az "oltogatást", ha nem vetted volna észre. Na, meg ha valódi helyzetben használnád szavad... Nem baj, mészkő, mészkő... Én aztán "tudom", hogy mit jelent a "projekt", biztosíthatlak!! /k-val vagy c-vel, mindegy; secko jedno / |
|
negyven rabló |
|
No most itten fel tudok-e világosodni az öregedés elleni módszerről, vagy várjak addig, amíg befejezitek egymás oltogatását? Nincs sok időm, mert a bringát meg a TRX-et és a vörösbort hamar fel tudja váltani a mankó! |
|
R.András |
|
Alapítsuk meg a "Továbbszolgáló Máltai Lovagrendet" !
Győzzük le a legnagyobb ellenséget: a halált !
|
|
|
R.András |
|
Igen: a patópál ábrándozik, a projekttulajdonos célirányosan dolgozik ! |
|
Felkesz Deneverr |
|
Hát, ja. Csakhogy Te ezt mondtad: "Azért projekt, mert a magyar patópál, csak ábrándozik, hadovál."
|
|
|
R.András |
|
Az elnevezés nem varázsige, csak a szándékot jelzi: van egy cél, amit el akarok érni. Ahhoz hogy a kitűzött célt elérjük, az elképzelést meg kell valósítani. |
|
Felkesz Deneverr |
|
Ugye, azért azt te sem hiszed igazán, hogy ha valamit projektnek nevezünk, akkor az már biztosan meg is valósul. Csak azért.
Amúgy, a legtöbb hadoválás éppenhogy a "projekt"-nevezett cselekményekkel kapcsolatban történik!! S általában a projekt le is szokott zárulni. A munka tényleges elvégezése nélkül.
Nevezhetjük az ezüstöt aranyanak, mégsem lesz csak azért arany. Bődületes energiát kéne beletenni, hogy azzá váljon! ..
|
|
R.András |
|
Azért projekt, mert a magyar patópál, csak ábrándozik, hadovál. |
|
gajo |
|
Aztán miért pont "projekt"? Persze jól hangzik, ölég parasztvakító. |
|
|
|