Téma: Öregedés Elleni Projekt (ÖEP) |
|
negyven rabló |
|
Idézet: Nézd, ..., csinálhaccc úgy mintha magadat sem értenéd!...
Csinálhatnék, de nem teszem. Ha te így gondolod, az csak azért van, mert te is úgy véled, hogy egy kicsit mindig kötözködnöd kell. Ez idáig rendben van, én is így szoktam csinálni! De! Soha nem akarom megalázni a partnert! |
|
Felkesz Deneverr |
|
Nézd, ..., csinálhaccc úgy mintha magadat sem értenéd!... Nem változtad a hozzászólásodon semmit sem. Eszméletlenül sokan írtak ide a topikba... valóban...
|
|
|
negyven rabló |
|
Akkor most direkte írd be, hogy TRX. Ciki, hogy ezt csinálom? Vagy inkább, hogy le is írom? Ha igen, akkor bocs! Ja, ettől még nem maradtam 30 éves! |
|
negyven rabló |
|
De. Elolvastam. Nem neked válaszoltam. Miért veszed magadra az "oltogatást"? A "projekt"-ről meg szót sem ejtettem. |
|
Felkesz Deneverr |
|
Más. "TRX" egy időben azzal szórakoztam, hogy a internet-böngészők URL-mezőjébe hárombetűs izéket irogattam befele. Találomra. Jópofa lapok jöttek be, időnként! Jó játék. Öregedés ellen! |
|
Felkesz Deneverr |
|
Nem olvastad a topikot! Én pölö befejeztem az "oltogatást", ha nem vetted volna észre. Na, meg ha valódi helyzetben használnád szavad... Nem baj, mészkő, mészkő... Én aztán "tudom", hogy mit jelent a "projekt", biztosíthatlak!! /k-val vagy c-vel, mindegy; secko jedno / |
|
negyven rabló |
|
No most itten fel tudok-e világosodni az öregedés elleni módszerről, vagy várjak addig, amíg befejezitek egymás oltogatását? Nincs sok időm, mert a bringát meg a TRX-et és a vörösbort hamar fel tudja váltani a mankó! |
|
R.András |
|
Alapítsuk meg a "Továbbszolgáló Máltai Lovagrendet" !
Győzzük le a legnagyobb ellenséget: a halált !
|
|
|
R.András |
|
Igen: a patópál ábrándozik, a projekttulajdonos célirányosan dolgozik ! |
|
Felkesz Deneverr |
|
Hát, ja. Csakhogy Te ezt mondtad: "Azért projekt, mert a magyar patópál, csak ábrándozik, hadovál."
|
|
|
R.András |
|
Az elnevezés nem varázsige, csak a szándékot jelzi: van egy cél, amit el akarok érni. Ahhoz hogy a kitűzött célt elérjük, az elképzelést meg kell valósítani. |
|
Felkesz Deneverr |
|
Ugye, azért azt te sem hiszed igazán, hogy ha valamit projektnek nevezünk, akkor az már biztosan meg is valósul. Csak azért.
Amúgy, a legtöbb hadoválás éppenhogy a "projekt"-nevezett cselekményekkel kapcsolatban történik!! S általában a projekt le is szokott zárulni. A munka tényleges elvégezése nélkül.
Nevezhetjük az ezüstöt aranyanak, mégsem lesz csak azért arany. Bődületes energiát kéne beletenni, hogy azzá váljon! ..
|
|
R.András |
|
Azért projekt, mert a magyar patópál, csak ábrándozik, hadovál. |
|
gajo |
|
Aztán miért pont "projekt"? Persze jól hangzik, ölég parasztvakító. |
|
|
|
R.András |
|
Magyarország az önvezető járművek kutatási központja Magyarország az önvezető járművek kutatási központja. Európában nincsen olyan tesztpálya, ahol ki lehet próbálni az önvezető járműveket, a zalaegerszegi tesztpálya egy teljesen egyedi lehetőség lesz. Az M7-es és Zalaegerszeg között „okos út” is épül, ami az intelligens autópálya rendszer első szakasza lesz – mondta Lepsényi István. Az okos út és a tesztpálya is állami forrásból valósul meg, a tesztpálya építése 2018 első negyedévében indul. ... www.kormany.hu/hu/nemzetgazdasagi-miniszterium/belgazdasagert-felelos-allamti ... |
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Kérjük azokat, akik későn járnak be a munkahelyre, hogy a folyosó jobb oldalán közlekedjenek, hogy elkerüljék az összeütközést azokkal, akik korán mennek haza!! ....
|
|
|
R.András |
|
120 milliárd forintos k+f és innovációs pályázat nyílt meg Mától 120 milliárd forint értékben pályázhatnak kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységek támogatására a mikro, kis- és középvállalkozások, valamint nagyvállalatok - tájékoztatott Rákossy Balázs. A pályázat célja olyan hazai vállalkozások k+f és innovációs tevékenységének támogatása, amelyek jelentős szellemi hozzáadott értéket tartalmazó, új, piacképes termékek, szolgáltatások, technológiák kifejlesztését eredményezik. További információ olvasható a www.mfbpont.hu illetve a www.palyazat.gov.hu oldalon. ... www.kormany.hu/hu/nemzetgazdasagi-miniszterium/unios-forrasok-felhasznalasaer ... |
|
|