Téma: Túlélő Rend (TéR) |
|
Felkesz Deneverr |
|
Idézet: Jelenlegi hivatalos pedigréje szerint Jonatán a Seychelle-szigeteki óriásteknős faj képviselője (Dipsochelys hololissa), bár Wikipedia lapja szerint – igen, olyan híres, hogy az is van neki – más a besorolása (Aldabrachelys gigantea hololissa). A különbség részben a hasonló teknősök zűrös besorolásából adódik, no meg abból, hogy ezt a fajt a természetben már rég kihaltnak gondolták, állatkertekben is csak néhány példány él belőlük.
A kutatási eredmények és számítások szerint 1832-ben, vagy még korábban született, igy az öregúr jelenleg 184 éves.
Ezzel Jonatán a nyilvántartott legidősebb állat a szárazföldi életet élők között.
( Csak a szárazföldön, mert vízben élők között a legidősebb ismert a Ming névre keresztelt 510 éves sellőkagyló. A legtovább élő állatok vízben élnek.)
|
|
|
|
|
|
R.András |
|
A néven lehet még kell 1 kicsit reszelgetnünk, mert mi lesz, ha azt nyomtatom a névjegyemre, hogy "R.András, TéR" ? Azt fogják hinni, hogy az a lakcímem ! Legyünk Túlélő Lovagrend (TéLr) ? |
|
|
menta |
|
Pilinszky János: MIELŐTT
A jövőről nem sokat tudok, de a végítéletet magam előtt látom. Az a nap, az az óra mezítelenségünk fölmagasztalása lesz.
A sokaságban senki se keresi egymást. Az Atya, mint egy szálkát visszaveszi a keresztet, s az angyalok, a mennyek állatai fölütik a világ utolsó lapját. Akkor azt mondjuk: szeretlek. Azt mondjuk: nagyon szeretlek. S a hirtelen támadt tülekedésben sírásunk mégegyszer fölszabadítja a tengert, mielőtt asztalhoz ülnénk.
|
|
menta |
|
nem nagyon volt még a világon, hogy nyugdíjba menjen a pápa. (kifúrták) |
|
R.András |
|
Benedek pápa jó formában van Mi segíti a közel 90 éves emeritus pápát, hogy ilyen jó formában maradjon? Gänswein érsek szerint a rendszeres napirendje, amit minden reggel szentmisével kezd. Vasárnaponként Benedek tartja a szentmisét, amelyet kitüntetett figyelemmel várnak, hiszen nagy nyitottsággal osztja meg gondolatait. ... http://szemlelek.blog.hu/2017/03/22/benedek_papa_jo_formaban_van |
|
R.András |
|
Benedekből már 16 volt, Jánosból 23, özönből a tűz lesz a 2. - hacsak el nem hárítjuk ! ... |
|
menta |
|
TÉR elég. (Noé már volt, víz, most tűz jön) |
|
Felkesz Deneverr |
|
Ezzel, kivételesen, egyetértek! ... Nem kell tovább ragozni, ami jó!!..
|
|
R.András |
|
Az egyesületünk neve TéR, a projektünk neve Noé-II. ... Ez így korrekt, nem ? |
|
katáng |
|
NOE = Nagycsaládosok Országos Egyesülete Nagyon hasonló! |
|
R.András |
|
Megvan: a Túlélő Rend (TéR) nevű egyesület végrehajtja a Noé-II. projektet ! |
|
R.András |
|
A fehér humor oszlatja a sötét inercialitást ... ? |
|
menta |
|
ez vicces hangulatú (de a sötét inercialitás, ami a világban terjed nem ad okot a viccelődésre) TÉR a jó |
|
R.András |
|
És mit szólsz ahhoz, hogy Noé-II. Projekt legyünk ? |
|
menta |
|
jobb a Túlélő Rend, TÉR, sokkal jobb, a világ eseményeit és tendenciáit nézve |
|
R.András |
|
Részt akarok venni benne! Kössünk szerződést! Hurrá, köszönöm, kössünk ! Én nem akarok meghalni akkor, amikor egyébként meghalnék betegségben,vagy végelgyengülésben. Kérek még x évet! A betegségek kérdésében nem én vagyok az illetékes, a végelgyengülés miatti elhalálozásunkat szeretném kitolni x=korlátlan évvel ! Mit kérsz érte? - Ha ráérsz: dolgozz a projekten. - Ha megteheted: támogasd anyagilag a projektet. - Mindenképpen: támogasd erkölcsileg a projektet. Konkrétan: Mivel eddig - egy szakembert sem tudtam mozgósítani, hogy nekünk dolgozzon és - senkitől egy huncut fillért sem kaptam a projektre, ezért folytatni kell azt a munkát, hogy próbáljuk meggyőzni a szakembereket és a pénzembereket arról, hogy csatlakozzanak hozzánk. |
|
R.András |
|
Lehet, hogy érdemes még tovább egyszerűsíteni a nevünket. Nem kell hangsúlyoznunk, hogy "túl" élünk, elég ha simán csak "élünk". Legyünk Élet Rend (ÉR) vagy Élet Rend Társaság (ÉRT). |
|
|
negyven rabló |
|
No, a projekt neve már megszületett... Részt akarok venni benne! Kössünk szerződést! Én nem akarok meghalni akkor, amikor egyébként meghalnék betegségben,vagy végelgyengülésben. Kérek még x évet!
Mit kérsz érte?
Na jó, nem szemétkedek tovább, megint konkrétumokat kérek! |
|
gajo |
|
Ez jó név! /persze lehetne TúR, és TőR is / |
|