Téma: Túlélő Rend (TéR) |
|
menta |
|
TÉR elég. (Noé már volt, víz, most tűz jön) |
|
Felkesz Deneverr |
|
Ezzel, kivételesen, egyetértek! ... Nem kell tovább ragozni, ami jó!!..
|
|
R.András |
|
Az egyesületünk neve TéR, a projektünk neve Noé-II. ... Ez így korrekt, nem ? |
|
katáng |
|
NOE = Nagycsaládosok Országos Egyesülete Nagyon hasonló! |
|
R.András |
|
Megvan: a Túlélő Rend (TéR) nevű egyesület végrehajtja a Noé-II. projektet ! |
|
R.András |
|
A fehér humor oszlatja a sötét inercialitást ... ? |
|
menta |
|
ez vicces hangulatú (de a sötét inercialitás, ami a világban terjed nem ad okot a viccelődésre) TÉR a jó |
|
R.András |
|
És mit szólsz ahhoz, hogy Noé-II. Projekt legyünk ? |
|
menta |
|
jobb a Túlélő Rend, TÉR, sokkal jobb, a világ eseményeit és tendenciáit nézve |
|
R.András |
|
Részt akarok venni benne! Kössünk szerződést! Hurrá, köszönöm, kössünk ! Én nem akarok meghalni akkor, amikor egyébként meghalnék betegségben,vagy végelgyengülésben. Kérek még x évet! A betegségek kérdésében nem én vagyok az illetékes, a végelgyengülés miatti elhalálozásunkat szeretném kitolni x=korlátlan évvel ! Mit kérsz érte? - Ha ráérsz: dolgozz a projekten. - Ha megteheted: támogasd anyagilag a projektet. - Mindenképpen: támogasd erkölcsileg a projektet. Konkrétan: Mivel eddig - egy szakembert sem tudtam mozgósítani, hogy nekünk dolgozzon és - senkitől egy huncut fillért sem kaptam a projektre, ezért folytatni kell azt a munkát, hogy próbáljuk meggyőzni a szakembereket és a pénzembereket arról, hogy csatlakozzanak hozzánk. |
|
R.András |
|
Lehet, hogy érdemes még tovább egyszerűsíteni a nevünket. Nem kell hangsúlyoznunk, hogy "túl" élünk, elég ha simán csak "élünk". Legyünk Élet Rend (ÉR) vagy Élet Rend Társaság (ÉRT). |
|
|
negyven rabló |
|
No, a projekt neve már megszületett... Részt akarok venni benne! Kössünk szerződést! Én nem akarok meghalni akkor, amikor egyébként meghalnék betegségben,vagy végelgyengülésben. Kérek még x évet!
Mit kérsz érte?
Na jó, nem szemétkedek tovább, megint konkrétumokat kérek! |
|
gajo |
|
Ez jó név! /persze lehetne TúR, és TőR is / |
|
|
|
|
R.András |
|
Az Öregedés Elleni Projekt nem eléggé pozitív név, a Továbbszolgáló Irgalmas Rend név túl körülményes, a Túlélő Projektnek a rövidítése (TéP) kellemetlen, tehát: Túlélő Rend (TéR) !
|
|