Téma: Antikvárium |
|
|
|
|
|
|
|
gajo |
|
Mosónő a Városligetben, 1945. |
|
|
|
alexander |
|
Jézus örökén tanka
Minden eladó Nevet a baj sponzora - Azt élet Zokszó - Kamat béklyó, árulás - Balsorsaink fintora. |
|
negyven rabló |
|
Nono!Ne felejtsük, hogy jampecnak az "50- '60-as évek "lazacsávóit" nevezték! Az én korosztályom eggyel fiatalabb volt. Mi jártunk a bokáig érő szűk nadrágban, rózsaszínű zokniban, bunkóorrú cipőben, középen elválasztott hajjal és mindig a Párizsi udvar bejáratát támasztottuk a randi idején. Akkor minket a "belvárosi fiúknak" neveztek. sok bajunk is volt belőle, mert az Ifjúsági parkba történő rendszeres megjelenésünk okán (fiúk nyakkendő nélkül farmer, lányok nadrág)örökös konfliktusokat kellett megoldanunk! No, mindig bejutottunk, pedig már akkor is voltak olyan zord alakok, akiket ma biztonsági embereknek nevezünk! |
|
|
negyven rabló |
|
Mos' mé' vagytok ilyen genyák? Még 1970 körül is majdnem így néztünk ki basszus! Kurblis korcsolyám volt, mai értelemben vett dzsekik nem léteztek! Nem részletezném, hogy milyen módszerekkel próbáltunk úgy kinézni mint az akkori amcsi filmek szereplői! |
|
gajo |
|
Akkor még a NÉP uralkodott! |
|
gajo |
|
Jó szemed van, én észre sem vettem. Ajjaj, jönnek állatálvédők azonnal... |
|
|
|
|
menta |
|
a nő vállán egy róka gebeszkedik |
|
|
menta |
|
nem, de ahogy elnézem, nem korcsolyáznak veszettül gyorsan, akkor inkább fáznak |
|
Felkesz Deneverr |
|
Jaja, és akkoriban még nem is izzadtak a zemberek! Be szép kor is vót az! .. |
|
gajo |
|
...ez akkor volt, amikor még mindennek megadták a módját.
|
|
|
|