Téma: Láttátok? (2) |
|
rafiki |
|
Miért van a Láttátok? a társalgóban, a Hallottátok? a közéletben? |
|
|
|
|
mpd |
|
Budapest = Gammapolisz
Na ehhez aztán kellett fantázia. |
|
gajo |
|
Buzi olimpia lesz? |
|
|
gajo |
|
Ami vacak, az vacak. Mit nem lehet ezen elismerni? Egyébként maga az esemény egy leütést sem érdemel! |
|
|
tiszavirág |
|
Egyébként bírom ezt az országot! Itt mindenki mindenhez ért, sőt jobban ért! De valahogy mégsem jutunk előbbre.....
Talán nem kellene annyit pofázni. |
|
|
Late Devonian |
|
Valszeg, mer' ő a Mari néni vagy a Jani bácsi, aki magasról pottyant ... |
|
mpd |
|
Nade Tiszavirágot még nem győzték meg! |
|
|
|
gajo |
|
Szerencsétlen ország, szerencsétlen világ, vizes VB, marha izgalmas... |
|
tiszavirág |
|
Engem nem győztek meg.
A koncepció lényege, hogy vizes VB lesz, ezért a sportolók ki vannak emelve, mert róluk szól a VB, miközben a csodás budapesti épületek és hidak adják a hátteret, ezért háttérben vannak, de gyönyörűek.
Hogy milyen a víz kékje, azt szerintem Mari néni is és Jani bácsi is magasról lesz@rja, ezt már csak olyan szakemberek firtatják, mint itt néhány, rendkívül magas művészeti érzékenységgel megáldott különleges tehetség.
|
|
|
mpd |
|
Hátha előkerül még Bol-Dog is.....
|
|
|
Cirus |
|
Nem a koncepcióval van a nagy baj (nekem speciel az sem jön be), hanem a gagyi kivitelezéssel. Könyörgöm, nem volt egy grafikus, aki tudna photoshoppolni?? Ez így hipergagyi! |
|
negyven rabló |
|
Könnyen lehet, de mint mondtam, én csak egy dilettáns júzer vagyok. Sztem Gyurta Dani nyugodtan uralhatja a Dunát, egy szép, szinkronúszó lány nyugodtan kiemelkedhet a Vigadó előtt a vízből, Risztov Évának is ott a helye az Országház előtt és talán a vízilabdázóink se' érdemtelenül kerültek oda! Biztosan lehetett volna jobbat csinálni ennél, talán lesz is jobb addig. |
|
mpd |
|
Nade könyörgöm, ezek szakmailag nagyon ratyi plakátok!! Bármelyik nyolcadikos különbet csinál egy ingyenes képszerkesztővel. |
|
negyven rabló |
|
Előre kell bocsátanom, hogy plakát-, fénykép- és egyéb művészeti ügyekben is teljesen dilettáns vagyok! Ennek tudatában alaposan megvizsgáltam mindegyiket. Arra a következtetésre jutottam, hogy ezek bizony az úszó VB-t népszerűsíteni akaró plakátok. Semmi extra mínuszt és semmi extra pluszt nem látok benne. Biztosan lehetett volna jobbakat is készíteni, de természetesen gagyibbat is! Ha mondjuk nem a 444.hu, hanem a magyaridok.hu, vagy a demokrata.hu csinál erről a témáról egy cikket, akkor természetesen az egekbe lettek volna magasztalva a szépséges, művészi képek! Hát, nagyjából ennyit ér egy cikk a mai sajtóban.
|
|
|