Téma: Fórum+ dizájn |
|
R.András |
|
Értem. Nem vettem észre, nem volt szándékos. |
|
tiszavirág |
|
"Nem kellett belépnem, mégis tudtam olvasni." Helyesebben: Nem kellett bejelentkeznem, mégis tudtam olvasni.
|
|
tiszavirág |
|
Már megint mi a fenét nem magyaráztam el jól?
Csak akkor tudok a fórumra belépni, ha bejelentkezem. Csak olvasni nem tudok belépni. Korábban ez nem így volt. Nem kellett belépnem, mégis tudtam olvasni. Gondolom így van ez a még nem regisztráltaknál is. Regisztráció nélkül nem tudnak olvasni.
Így már érthető?
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Csak bejelentkezve, vagy regisztrálva lehet belépni? Korábban anélkül is lehetett. Miért szigorítottál?
|
|
|
|
|
Rendes Kis |
|
Buborékhelpbe beleírtam, hogy "Fórumkódok". |
|
gajo |
|
Írd rá, hogy "kód". Persze így is jó. |
|
Rendes Kis |
|
Úgy érzem, eléggé meglehetős lett a Fórumkódok leírása. A "v" betű lefele nyilat akart jelenteni, kevés sikerrel, ezért kicseréltem "?"-re ...
|
|
|
|
gajo |
|
Szerintem így szolidan kellemes a kezdőlap, jól eltaláltad! |
|
Late Devonian |
|
Aljas vagy, pont annyira mint bármelyik ballib. Na de, ez nem újdonság.
|
|
tiszavirág |
|
Kénytelen voltam megjegyezni, mert addig az időpontig egyetlen normális megjegyzést sem olvastam tőled. De látom már, hogy az egy vak véletlen volt. Kár.
|
|
Late Devonian |
|
Eddig, azt hittem, hogy csak a ballib oldalon vannak ilyen mérhetetlenül abnormális emberek. Tévedtem. Muszáj volt még ebbe is belekötnöd? Semmi mást nem tettem, mint megadtam az infót. Pártsemlegesen.
|
|
Late Devonian |
|
"2016. 10. 04. 22:36"
Reklámozod a saját kérdésedet is? :-))
|
|
|
tiszavirág |
|
2016. 10. 04. 22:36
Jé! Te tudsz egy normális mondatot is kiizzadni magadból mindenféle értelmetlen helyen kirakott szmájli nélkül is?
Ezt a dátumot meg kell jegyezni!
Köszönöm.
|
|
Late Devonian |
|
A "Témák" oszlopnál a témák számára lehet klikkelni, és akkor előjön a lista...
( Mármint, a "Fórumlakók" linkre kattintás utáni lapon ... )
|
|
|
|
gajo |
|
Rendes Kis berakta sezlony alá! Fél, hogy a káromkodásvizsgáló bizottság megtalálja. |
|