Téma: ... most pedig nevessünk egy kicsit 2 ... |
|
|
Felkesz Deneverr |
|
" soha nem fogjuk megtudni, hogy mikor találták fel az iPhone-t " |
|
|
|
|
tótumfaktum |
|
Nem értem mi a problémád. Kíbersex. Azután pedig, dönthetsz, hogy kinyomtatod-e a gyereket a 3D nyomtatón... (Bár, tulajdonképpen a 3D nyomtatásra sem lesz szükség. Elég lesz a HoloLens is. ) |
|
gajo |
|
Ezen nincs mit nevetni /sajnos én is nevetek/!
A pénz, és még több pénz /ami egyelő a hatalommal, és még több hatalommal/ érdekében a világtörténelem minden eddigit felülmúló butítása zajlik!
Huxley, csak annyiban tévedett, hogy nem a szóma, hanem ez az ördögi praktika hajtja teljes szolgaságba, és kiszolgáltatottságba az emberiséget.
Egyszerűen, az EMBERNEK nincs szüksége rá!
|
|
|
|
mackó |
|
Egy kis egyveleget állítottam össze kapott anyagból, korunk népbetegségének illusztrálására:
|
|
|
mackó |
|
Ebben a történetben az a legszomorúbb, hogy miközben elhúzza bárki nótáját, a milliárdos zenész ilyen eszközökhöz folyamodik. Érthetetlen. |
|
gajo |
|
Lajcsi meg elhúzza a nótánkat! |
|
|
|
mackó |
|
Ha egy kicsit megkésve is, de kedves Fórumtársaim! Itt az ideje:
|
|
rafiki |
|
Magamutti: selfi Merkellel. |
|
gajo |
|
Fizikusok! Ismerik a húrelméletet. |
|
|
|
|
negyven rabló |
|
"Annyira depi vagyok, hogy majdnem öngyi lettem!" Mondja ezt ma egy 16 éves lány! |
|
|
mackó |
|
Érdekes az angol szleng kialakulása is, de alapvetően igazad vagyon. Ellenben ez az "őrület" több egy önarcképnél, mert itt nem is az illető arcképe a legfontosabb, hanem az, hogy mi van a kép főalakjának környezetében vagy hátterében, illetve egy sajátos életérzést próbál belesűríteni egyetlen képbe. Igazából csak körbeírni lehet, pl.: az illető önmagáról készített fotója egy adott környezetbe ágyazva, az önarckép szavunkat viszont (legalábbis eddig) kimondottan a képzőművészet egyfajta és sajátos ábrázolási módjára értettük.
De oly csodás a magyar nyelv, hogy nyilván lesz is egy idevágó szavunk is rá. Persze nem az "öncsi"-re és társaira gondolok ... |
|
gajo |
|
Kiráz a hideg ettől a "szelfi"-től. Önarckép régen kitalált szó. /Kedves Mackó, nem neked szól!/
|
|