Téma: Angela Merkel, a kútmérgező |
|
Rendes Kis |
|
Az olyan rövid emlékezetűek kedvéért, mint én. |
|
|
mpd |
|
Én emlékszem, ők is, de úgyis letagadnák nyilvánosan. Akkor minek? |
|
Janne |
|
És mit gondolsz, mi Merkel motivációja a bevándorláspolitikában? |
|
Rendes Kis |
|
Nem ártana azt is felidézned, hogy kik és mennyire imádták a nyanyát. |
|
mpd |
|
Most jön a szokásos "én megmondtam".... de kénytelen vagyok. Visszakereshető, hogy én már akkor utáltam Merkelt, és rávilágítottam Stasi-s múltjára valamint KGB-s kapcsolataira, amikor még a betájolt eftássak nagyon imádták. Persze, akié a jelen, azé a múlt, ezt tudom, éppen ezért kellemetlenkedek ennek felidézésével. |
|
mamácska |
|
Ötből már négy német úgy gondolja, hogy ideje lenne irányt váltani! A CDU/CSU szavazói között tízből kilenc ellenzi a kancellár politikáját.
Politikai bukást hozhat a menekültválság a német szövetségi kormány számára - írja a Die Welt. A tekintélyes német lap szerint nem csak a politikában egyre nagyobb a nyomás Angela Merkel kancelláron, de
a lakosság egyre nagyobb hányada kételkedik abban, hogy az ország képes lesz megbirkózni a menekülthullámmal. A lap közli egy friss felmérés adatait is, amely szerinta lakosság 79 százaléka szeretné, hogy a kormány szigorítson a szabályokon és szabjon határ a migrációnak.
Angela Merkel pártszövetsége a CDU/CSU választóinak 90 százaléka véli úgy, hogy ideje lenne irányt váltani, vagyis lényegében Merkel híveinek 90 százaléka elfordult tőle.
A teljes lakosságnak csupán 15 százaléka gondolja úgy, hogy jó irányban haladnak a dolgok, CDU/CSU választóinak körében ez az arány csupán 8 százalék.
www.ripost.hu
|
|
|
|
Janne |
|
Már csak az a kérdés, amerika kinek a zsoldjában áll. |
|
orosz_hussalata |
|
Szerintem nem kérdés, hogy Merkel, ahogy az eurokraták hatalmas többsége is amerikai zsoldban áll. Pusztán a tisztán látás hiányából, vagy hülyeségből nem lehet ennyi kárt okozni Európa lakosságának. |
|
|
|
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Két hete van Merkelnek Sümeghi Lóránt
2016. január 15. 13:48 BERLIN, 12:58
A Frankfurter Allgemeine Zeitung értesülései szerint pusztán hetek kérdése, hogy mikor nyújtanak be bizalmatlansági indítványt Angel Merkel ellen.
|
|
|
|
|
|
mediator |
|
Remélhetően hamarosan repülni fog a nyanya... |
|
tiszavirág |
|
Igen, ezt a jelenetet én is megdöbbenéssel láttam. |
|
|
schlempe |
|
Amely kibeszélés--nyilván--azzal kezdődik: 1.) Van-é, létezik-é a fentnevezett topic egyáltalában? 2.) S ha nem létezik, érdemes-é egyáltalában létrehozni? |
|
mpd |
|
Van átfedés, Hangyela Merkel seggét is láthattuk korábban egy fotón! |
|