Téma: Üzenet |
|
pandala |
|
Ha a Plusz-Minuszban nem volt, az már gyanus ... ( A Troll-ban viszonylag sűrűn marad(oz)nak ki emberek... Mondjuk, Szilveszter az utóbbi időben elég stabil tag volt ... )
Ha a HírTv keményített be, akkor szerintem nem jól teszi... De a fene tudja... Gondolom, Huth azért jól megfontolta, hogy érdemes-e "kockáztatnia". / Mondjuk, úgy tűnik, h a Szabadfogás sem akaródzik újraindulni... Lehet h majd Huth nélkül?? / |
|
tiszavirág |
|
Szilveszter nincs a mostani Trollban.
Nem tűnik barátságosnak ez a szétválás....
|
|
tiszavirág |
|
"...akkor tkp. alig fog változni valami a Hírtévénél..."
Huth már nem szerepelt a Sajtóklubban.
A Hír tv- ben napok óta promótálják az Informátort, valami olyan szöveggel, amiből az jön le, hogy az övéké az IGAZI.
A Plusz- mínuszban a napokban már nem volt Szilveszter, kíváncsi vagyok, hogy a Troll-ban lesz- e?
Meglátjuk. |
|
pandala |
|
"Szétválás"?? Valamit nem jól tudsz, vagy értesz, szvsz. Olyasmi a helyzet mint egy elefánt és a kis egér között. ....
A PestiSrácok teljesen külön dolgozó kis cég! És/de onnan dolgoztak be eddig is a HírTV-be: Huth Geri, Szarvas Szilveszter, meg még néhányan .... (Pl. a Keménymagban Dezse Balázs is...)
Most igazándiból csak az Informátor c. műsor jön képbe, merthogy onnan mennek el néhányan olyanok, akik nem voltak a PestiSrácoknál korábban.
Az még persze lehet kérdés, hogy van-e elhallgatott "haragszomrád" Huth Gerire, emiatt.... De, ha nincs ilyen, mint ahogy mondják, akkor tkp. alig fog változni valami a Hírtévénél... |
|
tiszavirág |
|
Kicsit szkeptikus vagyok ezzel a szétválással kapcsolatban. Nem értem, hogy miért nem szivárog ki valami információ, hogy miért történt? Azt nagyon bizonygatják, hogy maradnak a polgári oldalon. Mivel nem voltak megelégedve a Hír tv- ben?
Azért ez nagy veszteség a Hír tv- nek. Huth Gergely- Sajtóklub, Paláver? Szarvas Szilveszter- Troll, Plusz- Mínusz, Informátor Ferkó Dániel- ? utóbbi időben eltűnt Bohár Dániel- Informátor, Daninak nagyon jó srácos hangja van és még akkor sem jön ki a sodrából, ha valami gyökér lehitványozza. |
|
pandala |
|
hümm, az https://ittott.tv/ -vel állnak kapcsolatban, ezt a műsort is ők támogatják .... Lehet, hogy velük csinálják meg valahogy a Pesti tívít! .... De a 'honlapon' még mindig semmi ( http://pestitv.hu/ ) ....
|
|
pandala |
|
.... https://pestisracok.hu/az-ellenzek-hazankba-importalna-a-soros-altal-is-feltu ... "Az ellenzék hazánkba importálná a Soros által is feltüzelt amerikai zavargásokat – Bohár, Ferkó, Szarvas és Huth a Polbeatben (videóval!)"
".... A műsor elején az elmúlt napok az Informátorral kapcsolatos médiahíreire is reagált Szarvas Szilveszter és Bohár Dániel, akik bejelentették, hogy a jövőben az oknyomozó műsort készítő teljes csapat a PestiSrácok.hu-nál folytatja, és a szerkesztőséggel együtt a Pesti TV megteremtésén dolgoznak. (Az ügyben meglepően jól értesült ellenzéki sajtóból tudható az is, hogy Huth Gergely és Szarvas Szilveszter az új megbízás híre miatt távozni kényszerült a Hír TV-ből.) “Nem tűnünk el a képernyőről, dolgozunk tovább, ránk, ahogy eddig is, ezután is számíthatnak a jobboldali tévénézők, hiszen közös ellenség éppen van elég, akikkel harcolni kell. Közös a cél a jobboldal médiumaival, egy hajóban evezünk, egymást erősítve és segítve dolgozunk tovább” – mondta Szarvas és Bohár a Polbeatben. .." |
|
pandala |
|
monnyuk, az is lehet h csak nem ért rá, mivel hosszú hétvégi ünnep volt ... |
|
|
|
|
|
pandala |
|
Speciel, én azt tippelem, hogy valójában csak egy kibővített Polbeat lesz... az interneten.. Most hogy a Youtube-val teljesen összekülönböztek, az Origió által üzemeltetett videa.hu-n elég satbil helyet kaptak. De azt nem hiszem, hogy tudnak szerezni "földi" sugárzási frekvenciát is ...
|
|
pandala |
|
Elég fura a dolog .... Mindenesetre, Szarvas Szilveszter is tkp. PestiSrácok-os .... Sz'al, valszeg együtt "főzték ki" a zügyet Huthal, és/de valszeg a HírTV-sekkel is egyeztettek előzetesen, gondolom. .. ))
|
|
tiszavirág |
|
Háááááááááááááát. Vajon mi jó sül ki ebből?
Ha jól emlékszem, Huth Geri nem ment be a KESMA- ba. Vajon mi volt annak is a magyarázata? Tehetségesnek tartom Huthot, de azért egy önálló tv? Nem lehet egyszerű. Jó lenne pontosan ismerni a hátteret. |
|
pandala |
|
hoppszlá, találtam valamit ...
https://media1.hu/2020/05/31/a-pestisracok-hamarosan-elinditja-a-pesti-tv-t-o ...
"A PestiSrácok hamarosan elindítja a Pesti TV-t: oda igazol a HírTV Informátor című műsorának stábja Szalay Dániel Szalay Dániel 2020. 05. 31.
Néhány héten belül jöhet a hivatalos bejelentés a Pesti TV elindításáról. A Media1 ma felhívta Huth Gergelyt, a Pesti TV védjegyet beregisztráló PestiSrácok főszerkesztőjét, hogy megtudakolja, lesz-e frekvenciájuk is, vagy csak neten lesz elérhető az új, Karácsony Gergely főpolgármester népszerűségének megkoptatására szolgáló tévé. Közben egyértelművé vált, hogy a HírTv Informátor c. műsorának stábja oda igazol. ...." |
|
|
pandala |
|
Én aszondom: 'virágozzék minden virág'!! .. Kivéve: az ellenségeinké!! ;--)) |
|
tiszavirág |
|
Ma egy betelefonáló a Paláverben arról kérdezte Lentulai Krisztiánt, hogy mit tud arról, hogy az Informátor és stábja új tv-t gründol? Nem tudott semmit. Ti mit tudtok róla?
|
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Ő az! Egészen biztos. Köszönöm, hogy kikutattad.
|
|
mediator |
|
Három kereső szó: Pécs, blog, Rudolf találatok között: Haász Rudolf/Facebook Facebook oldalon: "Fideszkormányt Támogatók Társasága" + "Haász Rudolf sajtószemléje" (amelyek aktív politizálásra utalnak, így akár a Karc FM-en való jelenlétre is)
Már ha tényleg ő az... |
|
tiszavirág |
|
Hurrá! Szerintem ő lesz az! Hogy találtad meg?
Úgy emlékszem egyszer azt mondta, kerekesszékes szegény, de helyén van az esze. Köszönöm. |
|
|