Téma: Öregedés ellen |
|
Rendes Kis |
|
Például Tarlóst is meg kellene keresnünk, hogy (mobilgát helyett) inkább ebbe a projektbe nyomassa a főváros beruházási pénzeit ! |
|
mackó |
|
EGY GONDOLAT BÁNT ENGEMET...
Egy gondolat bánt engemet: Ágyban, párnák közt halni meg! Lassan hervadni el, mint a virág, Amelyen titkos féreg foga rág; Elfogyni lassan, mint a gyertyaszál, Mely elhagyott, üres szobában áll. Ne ily halált adj, istenem, Ne ily halált adj énnekem! Legyek fa, melyen villám fut keresztül, Vagy melyet szélvész csavar ki tövestül; Legyek kőszirt, mit a hegyről a völgybe Eget-földet rázó mennydörgés dönt le... Ha majd minden rabszolga-nép Jármát megunva síkra lép Pirosló arccal és piros zászlókkal És a zászlókon eme szent jelszóval: „Világszabadság!” S ezt elharsogják, Elharsogják kelettől nyúgatig, S a zsarnokság velök megütközik: Ott essem el én, A harc mezején, Ott folyjon az ifjui vér ki szivembül, S ha ajkam örömteli végszava zendül, Hadd nyelje el azt az acéli zörej, A trombita hangja, az ágyudörej, S holttestemen át Fújó paripák Száguldjanak a kivivott diadalra, S ott hagyjanak engemet összetiporva. Ott szedjék össze elszórt csontomat, Ha jön majd a nagy temetési nap, Hol ünnepélyes, lassu gyász-zenével És fátyolos zászlók kiséretével A hősöket egy közös sírnak adják, Kik érted haltak, szent világszabadság! (Pest, 1846. december.)
Egyébként meg RK "Sose haljunk meg" programjára meg szakítani kellene időt. Már csak a probléma megoldása miatt is, utána meg elgondolkozunk rajta, hogy élünk is-e vele ... |
|
Rendes Kis |
|
Én meg erről szeretnélek lebeszélni. Légy szíves, egyáltalán ne haljál meg ! |
|
negyven rabló |
|
No igen! Én meg úgy szeretnék meghalni, ahogy szegény anyám tette! Este lefeküdt és reggel nem ébredt föl! |
|
gajo |
|
No, emmá egész médiabirodalom. |
|
Rendes Kis |
|
Az én kérdésem az volt. Ha neked másik kérdésed van, tedd föl. |
|
Late Devonian |
|
Nem volt az a kérdés, egyáltalán. De beszélgessél csak, magaddal, anélkül hogy mások hozzászólását figyelmebe vennéd, ahogy szoktad... :-(
|
|
Rendes Kis |
|
Figure 1-4 Living organisms are not at equilibrium with their surroundings. Death and decay restore the equilibrium. During growth, energy from food is used to build complex molecules and to concentrate ions from the surroundings. When the organism dies, it loses its ability to derive energy from food. Without energy, the dead body cannot maintain concentration gradients; ions leak out. Inexorably, macromolecular components decay to simpler compounds. These simple compounds serve as nutritional sources for phytoplankton, which are then eaten by larger organisms. ... www.bioinfo.org.cn/book/biochemistry/chapt01/bio2.htm |
|
|
Rendes Kis |
|
A magyar gazdaságban szemléletváltásra van szükség A magyar gazdaságban szemléletváltásra van szükség, a képzési rendszer megújítása mellett a munkavállalók megtartásához bérfelzárkóztatás kell. A magyar bérszínvonalat közelíteni kell a nyugat-európaihoz, ezért a Nemzetgazdasági Minisztérium hamarosan javaslatot tesz a közterhek csökkentésére, amely úgy teszi lehetővé a bérfelzárkóztatást, hogy nem rontja a magyar gazdaság hatékonyságát – erről Varga Mihály egy újabb munkahelyteremtő beruházás bejelentésén beszélt. Az SAP Hungary Kft. négymilliárd forintos beruházással 250 új munkahelyet hoz létre. ... www.kormany.hu/hu/nemzetgazdasagi-miniszterium/hirek/250-uj-munkahelyet-terem ... |
|
Rendes Kis |
|
Magyarország gazdasági teljesítményében és megítélésében látványos változás, hogy külső, a magyar politikán kívüli szereplők mondták a magyar gazdaságról, hogy jó állapotban van, és azt javasolják a befektetőknek, hogy ismét forduljanak bizalommal Magyarországhoz. Ahogy van új többség Magyarországért a bevándorláspolitika ellen úgy, fontos lenne ez a gazdaságpolitikát illetően is, ezért meg kell egyezni a magángazdaság szereplőivel. A kormány olyan megállapodást akar kötni velük, amelynek fontos eleme a szakképzés iránya, a bérpolitika, az adórendszer, de kulcskérdés a fiatalok jövője, az oktatás is – mondta Orbán Viktor a Kossuth Rádióban. ... www.facebook.com/kormanyzat/videos/1204884196250965/ |
|
|
|
Rendes Kis |
|
Igen ! Ma építész fölmérési munkán voltunk, de közben is erről beszélgettünk ! |
|
gajo |
|
Öregedés ellen? |
|
|
gajo |
|
Jó! A győztes fizet Rabló úrnak egy kroeó sört a Komjádiban! |
|
Rendes Kis |
|
Van ! Legalábbis remélem ... Már rég nem láttam ! |
|
|
|
gajo |
|
Majd megváltozol! |
|
Rendes Kis |
|
Ez így volt mostanáig, előttünk áll a feladat, hogy ennek végetvessünk ! |
|
negyven rabló |
|
Meghalunk, megyünk a semmibe ha eljött az időnk, oszt kész! |
|
Rendes Kis |
|
Szerintem 100% eséllyel meg tudjuk állítani az öregedést. A kérdés csak az, hogy a mi nemzedékünk az utolsó, akik még meghalnak, vagy az első, akik már nem. |
|
negyven rabló |
|
Dolgozom ezen, bár 0% esélyem van. Anyukád, feleséged és a papok tévednek! Nekem három ember ígérte meg, hogy feltétlenül jelentkezik, ha teheti! Apám, nagynéném és a keresztapám. Apám volt az egyedüli, aki jelentkezett álmomban egészen extrém helyzetben, de lássuk be: Ez a saját agyunk még működő funkcióit mutatja. Utána egyszerűen nincs semmi, ahogy a születésünk előtt sem volt! |
|
|