Téma: Pankráció (régebben: Foci) |
|
keresztkem |
|
Örülnék annak, ha ez a #388 valóban őszinte vélemény lenne, és valóba' "eggy siheder" -nek tűnhetnék.Ám élek a gyanúperrel, hogy csak "cikiz" engem, "brahizációs okokból kifolyólagossan".(Mondván: sok faxnis vénbolond fazon csángál errefelétájt, oszt1 legyen meg az ő akarttya!) keresztkem |
|
|
mpd |
|
Megtaláltam!!!! Hát maga eggyátajján nem tatás!!! Pardőz! Maga eggy siheder! |
|
|
|
mpd |
|
Hát ilyen vegyes család a mienk. Van benne munkásőr is, 56-os disszidensek is, besúgók is, kitelepítettek is, egyik női oldalági felmenőm rózsaszín bárcás hetéra volt. Gondolom minden nagyobb család ilyen heterogén lehet, már persze a "nemesi" családokat kivéve mert azok azért egysíkúbbak. |
|
keresztkem |
|
1.) Az általam megadott cím pontos és hibátlan. 2.) Ha technikai okai vannak Önnél a "minap" megjelenitésének, akkor nem érvényesek a kritikai megjegyzéseim. 3.) Ámbátor föl nem foghatom, hogy miért nem jelenik meg Önnél, de ha nem hát nem. 4.) A munkásőrséggel persze "helyben vagyunk", merthogy munkásőrök gyötörték és kínozták néhány hozzátartozómat, mint "'56-os ellenforradalmárokat". keresztkem |
|
mpd |
|
A kiszolgáló nem található
A Firefox nem találja a kiszolgálót a(z) www.minap.hu-t, helyen.
Ellenőrizze a címet, nem gépelte-e el. Például nem írt-e ww.valami.hu-t a www.valami.hu helyett. Ha semmilyen oldalt nem tud letölteni, ellenőrizze a számítógépe hálózati kapcsolatát. Ha a számítógépet vagy a hálózatot tűzfal vagy proxy védi, ellenőrizze, hogy a Firefox számára engedélyezett-e a webhozzáférés.
Na ennyit erről maga nagy bátor. |
|
mpd |
|
Ámbátor!!!! Ha tunná, hogy keresztapám Borsod megyei munkásőr parancsnok volt!!!
|
|
mpd |
|
Egyszerűen csak nincs kedvem Miskolcra utazni a maga cifferblattya kedvéér'. |
|
keresztkem |
|
No, ez a sunyi, tisztátalanul ravasz és "rókalelkű" emberek tipusreakciója.Akiknek "rejtegetnivalójuk" van, s akik nem mernek a másik--a föltehetően IGAZ, de legalábbis IGAZABBRA törekvő---- ember szemébe nézni nyugodtan. Ismerem EZT A "FAJTÁT"...is! keresztkem |
|
mpd |
|
De haggyuk mán a szenvelgést, mit szól a javaslatomhoz? Ld. (374) |
|
mpd |
|
Jut eszembe, mikor mág agramónuskodtam, a téeszben egy idősebb szaki "kölök"-nek titulált egy traktorost (nevezzük Attilának). Felhívták figyelmét, hogy akivel most éppen együtt dolgozik, nagy barátságban, az a traktoros még az emlegetettnél is fiatalabb (nevezzük Sanyinak). Így vágta ki magát: igen, a Sanyi még gyerek, de már nem kölök! |
|
mpd |
|
A "tata" a korának szólt Ember!!!! Ne legyen már nolimetangere imaptiensebb a kelleténél. Bocsesz, de nem nézem meg a képeit, szerintem egy anonim fórum legyen anonim, aki meg kéváncsi egymásra, tanákozzon személyesen. Én es ismerek némelyeket szeméjjessen is.
|
|
keresztkem |
|
Nézzen meg, mennyire vagyok "tata"(!), vagy vagyok-e "tata" egyáltalában? Ha behívja a www.minap.hu-t, és ott rálép a "Húsz éve adnak értéket és mértéket" c. cikkre, több fotón is megláthat engem, sőt, tömör mondandómat is idézik ott a cikkben.Legelőször is a cikk cÍmadó fotóján szemből jobbra vagyok látható, jobbomon egy kedves hölgy, még tovább jobbra (mindég csak jobbra!) Dr.Kocziszky György egyetemi tanár, a Monetáris Tanács tagja.Nem gondolnám, hogy nagyon "tatá"-s lennék. keresztkem |
|
mpd |
|
(Föl nem foghatom, a Tata miért sértő. Pandával meg Alexszel anyázzák egymást, tőlem meg a Tata is sértő......hát akkor lófütty a maga valagába, sértődjön meg mint egy süldőlány) |
|
mpd |
|
Még azért nézze meg, milyen megoldást ajánlok a magyar foci felvirágoztatására. Az egésznek a kulcsa egyébként a testnevelőtanár-képzés. A kis prücskökkel nekik kell foglalkozni. Mi lenne, ha a méltóságos Hoffmann kartácsnő a mindennapos testnevelést igyekezne DÉLUTÁNRA tenni, és aki csapatban játszik, oda jár edzésekre, azt mentesíteni alóla? Aki meg nem jár, azzal se a szertornát erőltessék, hanem fiúkat a kézilabdapályára, közibük dobni egy lasztit oszt hajrá. Lányok meg mittomén, azoknak találjon ki valamit a Rozalicska lelkecske. Jelenleg az a baj, hogy nem azok fociznak, akiknek tehetségük van hozzá, hanem akinek KEDVE van hozzá. Állítom, hogy vannak tehetségek, csakhogy nem trendi manapság focizni.
(Fején tanálta a szöget: nem volt gyerekszobám. Szolgálati lakásban laktunk, szüleimmel hármasban egy bazinagy (korábban tanterem) szobában.) |
|
keresztkem |
|
Már hozzászokhattunk a NAGYKÉPŰ FÖLÉNYESKEDÉSÉHEZ. Sérteget. "Letatáz", rendszeresen--pedig aki ismer tudja, hogyha valakiben semmiféle "tatás", nincs, az éppen én lennék, de nem baj(!)-- nagy pökhendi bunkószöveggel hőbörög és ráadásul hülyeségeket beszél, melyben az igazságnak a szikrája sincsen.Mert az, hogy mi "volna"--a törökökkel abszolúte lényegtelen.Lényeg: MI VAN? Önnek--hogy polgári-nagypolgári kifejezést használjak--NEM VOLT "GYEREKSZOBÁJA".Mellesleg nekem volt--ám mostmár mindegy. Ezért "ezekután" ezentúl TÉNYLEG NEM VÁLASZOLOK SEMMIRE--amit ön mond vagy ír.Önnel befejeztem. keresztkem |
|
mpd |
|
Zöldség Tata. Az olájok ugyanúgy mélyrepülésben vannak mint mi, csak még az elején járnak a pokoljárásnak. De masszívan lefelé menetelnek ők is. A törökök meg, míg a régi kapitány vissza nem jött, anarchista bandaként játszottak, mi pont a megfelelő időpontban játszottunk velük. Most ősszel már oda-vissza kikaptunk volna tűlük. |
|
keresztkem |
|
Most, hogy végetért a világbajnoki selejtezőmeccs-sorozat--AZ IGAZSÁGOS HIGGADTSÁG OKÁN(!)--"ADJUNK A MÁSIK OLDALI SZEMLÉLETNEK IS" higgadt, bölcs és valódi IGAZSÁGOT! Miről van szó? Arról, hogy amikor nyilvánvalóvá vált a mi selejtezőcsoportunk összetétele, az volt az IGAZI REALITÁS(!), hogy első lesz a csoportküzdelmek után Hollandia, második Románia--EZ "IGY" IS LETT(!) UGYE--harmadik Törökország, s csak negyedikek mi, magyarok.MINDEZZEL SZEMBEN ANNYI AZÉRT MÉGISCSAK TÖRTÉNT(!) HOGY MEGELŐZTÜK TÖRÖKORSZÁGOT NAGY KÜZDELMEK UTÁN ÉS ÁRÁN.ÉS EZ SEM KEVÉS! MINDENT ÖSSZEVETBVE: MÉG ERRE SEM(!) LEHETETT SZÁMITANI ELŐZETESEN, ÉS REÁLIS SZÁMITÁSOK ALAPJÁN!Igy hát! A szokásos magyar érzelmi csapongás--"fönti" és "lenti" magyar szélsőséges "sírva vigadás" és "mély magyar sszuperbánat"--mellett és jegyében mindezt mégiscsak meg lehet és meg is kell állapitanunk! És ennyiben azért igaz az, hogy BIZONYOS ICIPICI ELŐRELÉPÉS AZÉRT MÉGISCSAK VAN a magyar futballban--IS.Mert előzetesen még erre az eredményre sem lehetett számitani. A főhiba a futballvezetés--vagy általánios sportvezetés--részéről AZ volt, hogy irreaálisan úgy állitotta be, ill. arra hangolta rá a magyar sportkedvelő közvéleményt, hogy namostmár: ITT AZ IDEJE ÉS A REÁLIS ESÉLYE ANNAK, hogy kijusssunk a VB-re.NEM VOLT ITT(!), s ha valaki 'mindezt a csoportsorsolás idejének lezajlása UTÁN KÖZVETLENŰL szóvátette volna ilyetén módon, azt bizonyára MEGKÖVEZIK(!)--szellemi értelemben természetesen.Most már lehiggadva elmondhatjuk: még mielőtt mindenki beleesik a szokásos magyar TOTÁLPÁNIKBA és szabványkétségbeesésbe, igenis igaz az, hogy: VAN ELŐRELÉPÉS A MAGYAR FOCIBAN! Igaz, nagyon kicsi. keresztkem |
|
onogur |
|
Legalább megpróbálták a lehetetlent. |
|
keresztkem |
|
Emlékszem arra a 3:0-ra is, de az ETO "azzal együtt" is kiesett--nyilván.Ahogy mondani szokás "az" a 3:0 "HALOTTNAK A HOMLOKCSÓK" volt...sajnos. keresztkem |
|
onogur |
|
Akiknek mi tudunk ötöt vágni, azoknak a románok is betalálnak kétszer-háromszor, legalább. Örömünnepre készülnek. |
|
orosz_hussalata |
|
Azért az tetszene, ha a hirtelen nagyarcú románok zakóznának az észtek ellen. |
|
onogur |
|
Igen. Akarok egy élő példát látni, hogy lehet egy erősebb csapat ellen tisztességes eredményt elérni. |
|
|