Téma: Világ-árnyékkormány |
|
pandala |
|
Mondtam már: a mesterséges intelligenciát az ember gyártja. Emberi termék. És, az ember nem adja át a hatalmát!
Ha meg, mégis kicsúszna az irányítás alól, akkor valóban nagy esély lenne rá, hogy diktatúrát csinálna, az eddigi emberi diktatúráknál sokkal keményebbet!! |
|
R.András |
|
Az ökodiktátor nem ember, hanem mesterséges intelligencia ! |
|
pandala |
|
Aha, tehát kétkezi munka kell hozzá, mi?... Az ökodiktátoroknak meg, csak egy fotel... |
|
|
|
|
R.András |
|
Ők is kaphatnak a szerből, ha valami becsületes, kétkezi munkára adják a fejüket ! |
|
pandala |
|
Csak vigyázni köll, nehogy hozzájussanak a szerhez, mert akkor örök életre velünk maradnak!! |
|
R.András |
|
Régebben is voltak kőgazdagok, mondjuk a Mediciek, de azoknak legalább jó ízlésük volt és halhatatlan remekművekre költötték a pénzüket. A mostani kőgazdagoknak sajnos még jó ízlésük sincsen és a rímsok pénzükből analfabéta, IQ-nuku naplopókat hajókáztatnak. De van megoldás: elkészítjük az öregedés elleni szert és mi leszünk a császárok !
|
|
negyven rabló |
|
Jól hangzik, de nem hiszem! Van egy mérhetetlen mennyiségű pénzzel ellátott kisebbségi réteg, amelyik ebben az állapotában azt gondolja, hogy minden, a teljes 7,5 milliárdos emberiség gondolkodásmódját a kozmopolitizmus felé tudja hajtani, ahol ő, a kisebbség diktál. (mensevik,bolsevik...) Most az a kérdés, hogy a józan paraszti ész, vagy az elvakult pc-be szédült, legföljebb 90 fokos látószöget látni képes ember, vagy a józan, 140-160 fokot is belátni képes ember az aki a győztes lesz? |
|
|
tiszavirág |
|
Már rosszul emlékeztem a közös keszegevésre. Nem vette el Balczó kajáját, de egyáltalán nem zavartatta magát, hogy bekapcsolódott a filmbe, sőt meg is szólalt, s bár biztosan nem értette meg, hogy mit mond Balczó, de egyszerű szavakkal kifejezte mélységes egyetértését. Óriási jelenet. Szívszorító.
Képtelen vagyok megérteni mit mond a tengerjáró hajóról, pedig többször visszapörgettem. Valaki érti?
https://youtu.be/9-SyH2xuRBU?t=5284
Óriási film és óriási egyéniség.
|
|
|
|
tiszavirág |
|
Ja, és még az volt a legelején, hogy baromi jó ez a kép. Nemcsak az arcán, de az egész testén látszik, hogy a kínok kínját állja ki, de a lelke, az kőkemény akarata viszi tovább. Tisztelet Balczónak! |
|
tiszavirág |
|
Szóval azt írtam, ami az elejéről eltűnt, hogy amíg élek nem felejtem el azt a pillanatot, amikor Balczó győzött az olimpián. Gyalog hazafelé tartottam a Fehérvári út Bocskai út kereszteződésében, amikor arra lettem figyelmes, hogy az ablakokban bömbölnek a rádiók, hallani, hogy Balczó fut az olimpiai aranyért. A szpíker mondja, ha ekkor és akkor ér oda Balczó a stadion bejáratához, akkor megvan az arany. A torkom elszorult, azt hittem megfulladok, alig kaptam levegőt úgy izgultam. Átértem a Bocskai út másik oldalára és egyszer csak óriási üdvrivalgás tört ki, tombolt az utca, Balczó a megjelölt időben feltűnt a stadion bejáratánál. Ismeretlen emberek ugrottak egymás nyakába, rázták egymás kezét és határtalan boldogság volt mindenki arcán. Igaz, amit Balczó mondott a filmben:
„Rájöttem, hogy nem magamért futok”.
Ha ott lett volna a nagy kereszteződésben a Bocskai úton, de gondolom így volt ez az egész országban, láthatta volna, hogy értünk, magyarokért fut.
Egyébként volt abban a Kósa- filmben egy másik csodás jelenet, azt sem felejtem el soha. Ott esznek halat egy talponálló mellett, Kósa kérdez, Balczó felel és közben köpködi a halszálkákat és egyszer csak egy munkásforma ember oda áll az asztalhoz és se szó, se beszéd, gyengéden elhúzza a papírtányért Balczó elől és folytatja az evést. Balczó pedig a világ legtermészetesebb módján folytatja a beszélgetést, még csak rá se néz a mukira, mintha csak azt gondolná, jól van öreg, te éhes vagy, én meg jóllaktam már.
|
|
|
tiszavirág |
|
Írtam, írtam, aztán lefagyott, és se előre, se hátra.
|
|
tiszavirág |
|
megfulladok, alig kaptam levegőt úgy izgultam. Átértem a Bocskai út másik oldalára és egyszer csak óriási üdvrivalgás tört ki, tombolt az utca, Balczó a megjelölt időben feltűnt a stadion bejáratánál. Ismeretlen emberek ugrottak egymás nyakába, rázták egymás kezét és határtalan boldogság volt mindenki arcán. Igaz, amit Balczó mondott a filmben:
„Rájöttem, hogy nem magamért futok”.
Ha ott lett volna a nagy kereszteződésben a Bocskai úton, de gondolom így volt ez az egész országban, láthatta volna, hogy értünk, magyarokért fut.
Egyébként volt abban a Kósa- filmben egy másik csodás jelenet, azt sem felejtem el soha. Ott esznek halat egy talponálló mellett, Kósa kérdez, Balczó felel és közben köpködi a halszálkákat és egyszer csak egy munkásforma ember oda áll az asztalhoz és se szó, se beszéd, gyengéden elhúzza a papírtányért Balczó elől és folytatja az evést. Balczó pedig |
|
pandala |
|
mármint, a másik topikbéli hsz.-re ....
|
|
|
pandala |
|
Nézd meg a linket... A te itteni hozzászólásodra mutat! .. |
|
tiszavirág |
|
Késtél vagy 8 órát. Már betettem a Vírusba. Miért ide raktad?
|
|
R.András |
|
A Teremtő megkocogtatta a katedrát, hogy kijózanodjunk A válság idején is megismeri magát az ember, és ez a hiábavalóbb dolgoktól a lényegibbek felé terelheti – vélekedik a magyar sportlegenda, Balczó András. ... http://forum.vectrix.hu/?f=4&t=10218&m=385 |
|
|
|