15:35:31
 Frissítés
Keresés | Új hozzászólás
 
   » Isten hozott, kedves Vendég ! Fórumlakók | GY.I.K. | Bejelentkezés | Regisztráció   
 
 » méhes Fórum+  » Műhely
Téma: Világ-árnyékkormány
pandala
Olvasta: 3 | Válasz | 2020. július 01. 00:09 | Sorszám: 257

Éjjjen a proletár diktatúra! Hajrá Juncker (is)! .... satöbbi ..

(( Amúgy meg, az ő idejében nem is volt még "chemtrail" sem,
na meg semmi hasonló sem!! ))
tiszavirág
Olvasta: 3 | Válasz | 2020. június 30. 20:42 | Sorszám: 256
Jé! Egyetértek Marxszal!
Szerintem is munkásosztály van, akik eladják a munkaerejüket bérért, dolgosak, törekvők, szakemberek, szerethetők. A prolikat utálom. Nagyhangú, nagypofájú, lusta, megvezethető, primitív bunkók. Nagyon sok van belőlük.
pandala
Olvasta: 4 | Válasz | 2020. június 30. 14:32 | Sorszám: 255
Az meg hogy jön ide? Nem tudnak semmit sem a chemtrail-ről, amúgy.
Max. annyit tudnak, esetleg, amennyit az idióta, hetet-havat összehordó ""világtudósok"" próbálnak beléjük tömködni ... ))
Az már régen rossz, hogyha egy komolynak álcázott videó már az elején "chemtrail"-ről kezd hadoválni!
R.András
Olvasta: 5 | Válasz | 2020. június 30. 12:33 | Sorszám: 254
25 év múlva minket is elérhet az iszlamizáció

Azért is juthattunk el idáig, mert az ún. „politikai korrektség”, mely nemcsak új tabukat
felállítva gátolja a vitát, hanem egyúttal igyekszik kitörölni a hagyományos keresztény
értékeket is – aláásta a nyugati társadalmi berendezkedéseket és sokan még ha gondolják is,
de kimondani már nem merik az igazságot - mondta Latorcai János a Vasárnapnak.

– A jövő Európája két olyan kérdésről fog szólni, amikre csak együtt tudunk választ adni.

Ezek a demográfia és a biztonság.

A koronavírus járvány és az azzal összefüggő sokk jelezte, hogy napjaink globalizált
gazdasága törékenyebb, mint gondolnánk. A szinte végtelenbe nyúló termelési láncok
megszakadása teljes iparágak kényszerű leállásához vezetett, amelyek újraindítása napjaink
legnagyobb kihívása.

Meggyőződésem, hogy a jövőben a Wilhelm Röpke kereszténydemokrata közgazdász által
lefektetett, a mérték és az arány elveire nagyobb hangsúlyt helyező gazdaságpolitika fog
előtérbe kerülni, melynek egyik leglátványosabb eredményeként a termelés és a fogyasztás
földrajzi értelemben közelíteni fog egymáshoz.

– Melyek azok a legfontosabb elvi, nemzeti és gazdasági értékek, melyeket semmiképpen sem
szabad veszni hagyni a következő évtizedekben?

– A jóslás mindig nehéz dolog, különösen a jövőt illetően, fogalmazta meg egykoron oly
találóan Niels Bohr.


Niels Bohr

... https://gondola.hu/cikkek/116822-25_ev_mulva_minket_is_elerhet_az_iszlamizaci ...
R.András
Olvasta: 5 | Válasz | 2020. június 30. 08:37 | Sorszám: 253
A proletárok azok, akik hisznek a chemtrailben ?
... https://hu.wikipedia.org/wiki/Proletari%C3%A1tus
pandala
Olvasta: 4 | Válasz | 2020. június 30. 06:30 | Sorszám: 252
chemtrail, mi?? ....
R.András
Olvasta: 5 | Válasz | 2020. június 30. 06:19 | Sorszám: 251
[Új bejegyzés] A cenzúrázott teljes film: Fall of the Cabal magyarul – A Cabal Bukása, a Háttérhatalom Bukása
Feladó: Drábik János Blog <donotreply@wordpress.com>
Date: 2020. jún. 29., H, 18:05

Kötelezően ajánlott film! Igazságtartalma miatt törölgetik! A több, mint 15 millió megtekintést megélt, QAnon információit is felhasználó, több 1000 munkaórával készült, 10 részből összeálló, de egyben is letölthető, mindösszesen 3 órás leleplező erejű dokumentumfilm kötelezően ismerendő tények, dokumentumok, összefüggések hadosztályát sorakoztatja fel! Naprakész, a rendőrök elleni és fekete-mozgalom titkolt háttérokai is benne vannak. Töltsd le minél előbb!
MI A FILM CÉLJA

A holland kutató és író, Janet Ossebaard vezetésével és a QAnon hálózathoz tartozók közreműködésével készült, lényegretörő, összefüggéseket és tényeket felsorakoztató film a fekete kalapos háttérhatalom végét, a Cabal(isták) bukását szeretné elősegíteni. Fontos, hogy te is segíts, hogy minél több emberhez eljussanak ezek a leleplező információk. De miért is?

Ugyanis a világmaffia elitjét jelentő Cabal tagjai, akik egyébként egy ősi valláshoz tartoznak, azon belül / ahelyett is kabbalisták, jelentős részben cionisták, valamint kapcsolatban vannak a szabadkőművességgel, azok egyúttal egy sajátos, luciferiánus szekta tagjai is. Összenő, ami összeillik.

A filmből kiderül, hogy a világ vezetői nem is annyira titokban, pedofil kannibálok, ezzel is Lucifer, illetve a Sátán előtt tesznek véráldozatot, tápláló szenvedésenergia-szolgáltató „isten”tiszteletet – hiszen nekik „ő” az Isten és ezért az áldozatért kapnak cserébe világi csecsebecséket: pénzt, hatalmat, élvezetet és korlátlan bőséget (a világ maradéka kárára).

Sokáig csak töredelmesen volt elérhető magyarul, most azonban mind a tíz rész magyar fordítása elkészült, és az alábbi beágyazásban egyben is megtekinthető.

Részletesebb tartalomjegyzék és filmbemutatás lejjebb, a videóbeágyazás alatt! A tartalomjegyzék alatt mindenképp nézd meg a MILYEN SZÁLAK FÜGGNEK ÖSSZE alcímű bekezdést!

Vigyázat: az egyik magyar videóportálon az első 5 részt egyben bemutató 1.2 órás verzió is elérhető (érdemes lenne helyettesíteni), de te a teljes, 10 részt egybegyűjtő, 3 órás verziót keresd!

Nézd meg a teljes háromórás filmet egyben a itt a BitTube.video oldalán! Részenként itt.

Fall of the Cabal - A Cabal és a Háttérhatalom Bukása teljes film

Fall of Cabal - A Cabal bukása, a Háttérhatalom Bukása film a bittube.video oldalán

LETÖLTÉS: A nagyfilm videó oldalán a szöveges címe alatt jobbra, a Share és a Save gombok melletti három vízszintes pöttyre kattintva Download. A tíz epizód külön-külön itt is letölthető.
A film Tartalomjegyzéke

1. rész 13min20sec, THINGS THAT MAKE YOU GO HMMMMM... - Dolgok, amire azt mondod, "hmmm, érdekes". Bevezető.
2. rész 15m13s, DOWN THE RABBIT HOLE - Le a nyúl üregébe. A Q-jelenségről. Harc a világdominanciáért és a világ újrafelosztásáért, Árnyékkormány és Deep State. Az 1%, mely a világot uralja. Bankok, Rothschildok, Rockefellerek és bábjaik

3. rész 16m36s, THE "ALIEN" INVASION - Bevándorlási invázió. Migránskaraván, George Soros, NAMBLA, Antifa, Black Lives Matter, a világ destabilizálása. Donald Trump szerepe, célkitűzései, Fake News, emberkereskedelem, a Fal és gyermekkereskedelem az Elit számára.

4. rész 16m29s, CHILDLOVERS EVERYWHERE - Gyermekkereskedelem, pedofília, logók, amiket "gyermekvédelmi, adoptálási ügynökségek" használnak. Logók és üzenetek Disney rajzfilmekben és mozifilmekben, Hollywood-ban, az üzleti életben és a politikában. Haiti, mint a gyermek-kereskedelem szigete. A Clintonok és Trudeau szerepe.

5. rész 19m45s, Pizzagate, pedofília és az Elit. Clinton, Podesta, Epstein bűnszervezet (ezt a videót törlik elsősorban)

6. rész 17m09s, MAJOR MEDIA MANIPULATION - A legnagyobb média-manipuláció Gloria Vanderbilt kínzómedencéi, és CNN-riporter fia Anderson Cooper. Fake News, médiamanipuláció és propaganda. A CIA és a Project Mockingbird. A leleplező újságíró Udo Ulfkotte. A választás illúziója avagy a főáramú média becsapása. Hillary Clinton és a Demokrata Párt legnagyobb támogatói

7. rész 23m54s, WITCHES & WARLOCKS - Marina Abramovic, Spirit Cooking, Chris Cornell, Chester Bennington, Tim Bergling (Avicii), Annabelle Neilson, Aaron Swartz, Kate Spade, Anthony Bourdain), the wrath of Hillary Clinton. A gonosz dicsőítése és a kannibalizmus normalizálása. A Sátán Egyháza, Moloch szobrai. A holland királyi család és a náci kapcsolat. A Gémkapocs Hadművelet. Bilderberg csoport.

8. rész 19m16s, BEYOND KINGS & QUEENS - Királyok és királynők mögött - Az európai királyi családok ragadozói, az Elit és a Pizzagate. Adrenochrome. Az angol királyi család és kapcsolata Jeffrey Epstein-nel. A meztelen fiú, aki a Buckingham Palotából próbált elmenekülni. 50,000 meggyilkolt kanadai gyermek., a bizonyítékok. Gyermekáldozat a történelem bugyraiban és a vörös cipők története. Anthony Weiner életbiztosítása volt bizonyítékokkal teli laptopja, zsarolás és gyilkosság

9. rész 19m55s, DAWN OF A NEW WORLD - Egy Új Világ hajnala - A Q-jelenség, Q-Anon, a Sárga Mellényesek. Lázadás és az emberek forradalma. Igazságkutatók és az Igazság-Mozgalom. A 'piros pirula' és a Deep State posványának lecsapolása. 80.000 vezérigazgató lemondása. Puccs és Trump meggyilkolási kísérlete. Baron Trump. Az Uranium One botrány. Zsarolás, gyilkosságok, pénzmosás. Az elmúlt évtizedek legnagyobb összeesküvése: az Obamagate

10. rész 18m50s, THE RETURN OF THE KING - A király visszatérése


CENZÚRÁZZÁK A FILMET

Az élet és a halál kultúrája összecsap: elsősorban és mostmár leglátványosabban a Nyugati világban, de az egész földkerekségen is. Mindennap tapasztaljuk: a világhálón is.

Mire elkészült ez a cikk, a magyar 7. részt már le is törölte az izraeli Alphabet cégcsoport által tulajdonolt Google, melyhez a Youtube is tartozik.

Az 5. rész, ami a 60. percnél kezdődik, és 20 perces, "egészen véletlenül" már nem is érhető el az eredeti angol, epizódonként milliós nézettségű csatornán, kicenzúrázták, enélkül 14.8 millió a megtekintések száma, 2020 június vége szerint. Talán azért, mert ez a rész az elit legmocskosabb, legkeményebb szálait göngyölíti fel. De a fentebbi magyar háromórás változatban természetesen benne van.
MILYEN SZÁLAK FÜGGNEK ÖSSZE

Mindenkinek tudnia kell róla, hogy miért ilyen "őrült" módon halad a világpolitika, miért tombol egyre degeneráltabban a szabadkőművesség és a Frankfurti Iskola legfőbb alkotása, a kulturális marxizmus, miért alakították életellenesre a globalizmust, a neoliberalizmust, miért kell Afrikát és Közép-Dél-Amerikát örök nyomorban tartani, miért akarnak tömeges emberirtásokat akár háborúkkal, akár vírusokkal és vakcinákkal, miért kell az erőszakos és illegális iszlám hódítás az öreg kontinensen, miért kell a 100+-adik faji zavargást kirobbantani Amerikában, miért kell szétverni a családokat, a nemzettudatot, a nemzetállamokat, kiirtani az őshonos fehér fajú európai népességet és annak keresztény erkölcsön, római jogon és ógörög bölcseleten alapuló magaskultúráját, miért kell legalizálni a drogokat, miért kell terjeszteni a hazug és elnyomó politikai korrektséget, a válás intézményét, az abortuszt, a melegházasságot és legújabban a diktatórikus antirasszizmust.

Mind egyre megy végül. Hódolni Sátán előtt.

Mert a világ urai előtte hódolnak, akár hiszed, hogy létezik ilyen entitás, akár nem. Ők tudják. Nézd meg a filmet.

Azt akarják, hogy készakarva és teljesen tudatlanul is, az egész világ előtte hódoljon rendszerszinten és egyéni szinten.
Itt csapnak át exopolitikai vonalra a szálak.

Nevezetesen, hogy ki választotta ki a kiválasztottakat. Nem evilági. Nem véletlenül imádnak az elitjeik egy nem evilági entitást évezredek óta. Erre itt hely hiányában nem térünk ki, olvasd el a Magyarság és Trianon kapcsán a filmhez is totálisan releváns fentebb linkelt cikket arról, hogy mit is imád valójában ez a sátánimádó elit és mi lehetne a megoldás?
Vatikán ügyileg figyelmeztetés

Az ilyen filmeknek nem az a célja, hogy megcsömörülj, elmenekülj az élettől és egy fakanállal fejbe lődd magad. Nem. Ha megnézed a filmet, az ne sarkalljon arra, hogy "fujj egyház, fujj kereszténység, éljen a totális liberalizmus, BLM és az LMBTQ, mert a Vatikán is benne van a mocsokban". Nem. Ehelyett a hétköznapi, életigenlő keresztény erkölcsöt, kultúrát és értékrendet és az erre épülő társadalmi-nemzeti berendezkedést külön kell választani a vatikáni hatalmi centrumok értékrendjétől és azoktól az ideológiáktól, amiknek lefeküdnek a világ vallási-politikai elitjei. Az életigenlő, tiszteletteljes, keresztény-nemzeti liberalizmus, annak van helye, az az élet törvényeivel összhangban tud lenni. Európában az ateista is keresztény (értékrend és társas szokások, társadalmi berendezkedés szerint él). A háttérhatalom gyűlöli a keresztény értékrendű civilizációt, az ógörög bölcseletet, az igazságosságot.
ILYEN KOMMENTELŐKRE VAN SZÜKSÉG

A magyar fordítású youtube listán az egyik kommentelő nagyon jól összefoglalt néhány, a kommentelés terjedelméből fakadóan nem mindent lefedni képes, de rendkívül fontos gondolatot, köszönet érte. Ha minél több ilyen tudású ember fel meri vállalni a békés megnyilatkozást a néha támadó bérkommentelők dacára is, akkor van esélyünk. Mert a harcot mostmár mindenhol vívják ellenünk és az Élet és a Fény (nem lucifer fénye, hanem az Isten fénye) értékrendjének oldalán állók már nem maradhatnak csendben.

A komment a filmhez:
-A világmaffia elitjét jelentő Cabal tagjai, akik egyébként kabbalisták, a félistenek leszármazottainak tartják magukat, ezért akarnak uralkodni a világon.
-A cionisták a kiválasztott népnek érzik magukat a vallásuk tanítása szerint. Nekünk, gójoknak ki kell szolgálnunk őket, mert alárendeltek vagyunk.
-Egyedül a kereszténységben egyenlők az emberek és egyedül ez a vallás tanít a feltétel nélküli szeretetre!
-A globalisták, ahogy a bolsevikok is, a hatalmas vagyonukért üldözték az egyházakat. Úgy látom, most a cionistak is követőik lettek!


Töltsd le, mielőtt teljesen letörlik

Eredeti magyar Youtube-lejátszási lista itt, ez a magyar fordítók csatornája már csak majdnem mind a tíz magyar feliratos videóval: ez a csatorna vélhetően elég hamar törölve lesz (ekkor marad majd amit letöltötök, illetve a háromórás egybeverzió itt). Ezeknek a legjobb a felbontása a magyar újrafeltöltések helyett, ezeket a 4K Download nevű freeware programmal tudjátok letölteni, az egész lejátszási listát egy kattintással (rendkívül nehéz ezt a funkciót ingyen kínáló freeware videóletöltőt találni, így mindenképp töltsétek le a programot):

Letesztelt, megbízható, freeware videóletöltő program a teljes magyar nagy felbontású youtube-lejátszási lista letöltéséhez: https://www.4kdownload.com/products/product-videodownloader

Technikai embereknek: Ha letöltöd a tíz magyar részt, azok közül véletlenszerűen néhány max. 720p-s, a legtöbb azonban max 480p-s (és sajnos nem is mindegyik azonos kódolással). Ha egyberakná valaki a tíz részt (igen, pont te, miért pont te, azért, mert más nem ért hozzá, nem elég jó a szoftverje, és nem csinálja meg helyetted, és ennyivel te is segíthetsz sokak felébredésében, és mert csak, hogy ennyivel is coolabbnak érhezesd magad), 480p-s felbontásban, akkor az a fenti egybeverziót is überelné; ha DJ fb-oldalon megosztod kommentként, beágyazzuk-felrakjuk ide is - és lehetőleg magyar fájlmegosztó hálózaton is rakd fel, mert csak idő kérdése, hogy youtube-ról, magyar videóportálokról eltűnjön.

Az eredeti angol videók itt láthatók felirat nélkül, azonos felbontásban mint a magyar youtube csatornán, a kicenzúrázott ötödik epizód nélkül a maradék kilenc rész, mindösszesen 14.8M megtekintéssel 2020. június vége szerint.
KÖSZÖNETnyilvánítás

Hatalmas-hatalmas köszönet az elképesztően nagy munkáért a Fordítóknak, így tovább!

Köszönet a VilágHelyzetének, hogy felhívta rá a figyelmet!
https://www.vilaghelyzete.com/2020/06/fall-of-cabal-cabal-es-hatterhatalom.html

Reméljük lesz bátorsága a magyar fősodratú médiának is hivatkozni a filmre! De legalább a Vadaknak!

Ez a cikk a Drábik János blogoldal készítőinek bejegyzése.
R.András
Olvasta: 5 | Válasz | 2020. június 30. 05:56 | Sorszám: 250
Megbocsátja László Imre hitlerezését a Mazsihisz

A zsidó szervezet szerint a DK politikusa tévedésben volt, de a közélet szereplői Hitlert
semmiféle pozitív kontextusban nem említhetik.

Elfogadják László Imre bocsánatkérését – közölte megkeresésünkre a Magyarországi Zsidó
Hitközségek Szövetsége. A Demokratikus Koalíció újbudai polgármestere azt követően kért
nyilvánosan bocsánatot, hogy megjelent egy felvétel, amelyen Adolf Hitlert méltatta.

A DK-s politikus egy önkormányzati ülésen azt mondta: Adolf Hitler megérdemelte hogy annak
idején a Time magazin 1938-ban az év emberének választotta. László Imre szerint Hitler
Németországért tett cselekedetei elvitathatatlanok.
... https://gondola.hu/hirek/257195-Megbocsatja_Laszlo_Imre_hitlerezeset_a_Mazsih ...
R.András
Olvasta: 5 | Válasz | 2020. június 30. 05:54 | Sorszám: 249
Rétvári kontra történelemtanárok

Rétvári: szakmai érveket nélkülöző támadás érte az átdolgozott történelemtankönyveket

Durva, politikai alapú, szakmai érveket nélkülöző, szemlélet- és ízlésbeli támadás érte több
médium felületén az átdolgozott történelemtankönyveket nem sokkal megjelenésük után - írta
Facebook-oldalán hétfőn az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára.

Rétvári Bence szerint a kritikák közös pontja, hogy figyelmen kívül hagyják az átdolgozott
kötetek valódi erényeit, és teljesen egyoldalúak.
... https://gondola.hu/hirek/257194-Retvari_kontra_tortenelemtanarok.html
R.András
Olvasta: 5 | Válasz | 2020. június 30. 05:53 | Sorszám: 248
Vita a szabadkőművességről - két újabb írás
Relativizálás, kettős mérce, elfogult szelektálás – máig ez tematizálja a magyar múltat.
... https://gondola.hu/cikkek/116819-Vita_a_szabadkomuvessegrol_-_ket_ujabb_iras. ...
pandala
Olvasta: 4 | Válasz | 2020. június 29. 23:05 | Sorszám: 247
Amúgy, az ember csak saját magát tudja legyőzni!!
Miazhogy, nagyonis! Sokszor!!!
pandala
Olvasta: 4 | Válasz | 2020. június 29. 18:17 | Sorszám: 246
Amúgy, rendben van, mert tkp. így jutunk el a "meg"-től a "le"-hez!!
pandala
Olvasta: 4 | Válasz | 2020. június 29. 18:13 | Sorszám: 245
Úgy látom, nem olvastad a mondatom második felét! .. )))
R.András
Olvasta: 5 | Válasz | 2020. június 29. 18:05 | Sorszám: 244
Nem zsarolás ! ... Motiválás !
pandala
Olvasta: 4 | Válasz | 2020. június 29. 17:56 | Sorszám: 243
Nem, nem, az akkor már nem meggyőzés lenne, hanem zsarolás, vagy valami hasonló szép eufémizmus .. ;--)))
A meg győzés esélye 0. Nyugodj bele.
R.András
Olvasta: 5 | Válasz | 2020. június 29. 17:35 | Sorszám: 242
Varga Judit: a kormány több áldozatsegítő központot hoz létre

A miniszter kiemelte: a központok fejlesztése azért kiemelt kormányzati feladat, mert a
kabinet erkölcsi kötelességének érzi, hogy segítsen az arra szorulóknak, a segítség pedig
akkor a leghatékonyabb, ha helyben történik.
... https://gondola.hu/hirek/257172-Varga_Judit__a_kormany_tobb_aldozatsegito_koz ...
R.András
Olvasta: 5 | Válasz | 2020. június 29. 17:29 | Sorszám: 241
Szerintem az esély csekély, de >0.
Azért lenne jó, ha a kezünkben lenne a szer, mert akkor tudnánk nekik adni valamit, ami
több mint pénz: időt !
pandala
Olvasta: 4 | Válasz | 2020. június 29. 17:24 | Sorszám: 240
Meggyőzni? Hát ja, annak van a legnagyobb esélye.
Valószínűsége pontosan nulla (=0)! ;--))
R.András
Olvasta: 5 | Válasz | 2020. június 28. 15:44 | Sorszám: 239
Világ-árnyékkormányból bizonyára van jónéhány, de a miénk az igazi !
Tervem szerint a konkurens árnyékkormányokat nem le-, hanem meggyőzni fogjuk.
Erre nagyon alkalmas volna az öregedés elleni szer.
Kérlek, segíts az elkészítésében !
pandala
Olvasta: 4 | Válasz | 2020. június 28. 12:56 | Sorszám: 238
Hmm, "Világ-árnyékkormány", ennek az USA-beli megfelelőjét úgy híjják: Deep State ....
Soros Gyuribá' nagyon rajta van, hogy az EU-s megfelelője is létrejöjjön ..
pandala
Olvasta: 5 | Válasz | 2020. június 26. 21:11 | Sorszám: 237
nem szép dolog, rongálni más országok gédépéjét!!
R.András
Olvasta: 6 | Válasz | 2020. június 26. 17:17 | Sorszám: 236
Koronavírus - A németek többsége nem tervez nyaralást az idén

... A németek 35 százaléka az idén is nyaral, de nem külföldön, hanem a hazájában. Ez 4
százalékpontos növekedés a májusi 31 százalékhoz képest.

Külföldi, de Európán belüli nyaralást a németek csupán 17 százaléka tervez. Ez 2
százalékpontos csökkenés a májusi 19 százalékhoz képest.

Európán kívüli nyaralásra csupán 2 százalék vállalkozik. Májusban még 3 százalék
foglalkozott ezzel a gondolattal. A rendkívül gyenge hajlandóság az Európán kívüli utakra
főleg annak tulajdonítható, hogy a külügyminisztérium a világjárvány miatt nyomatékosan
eltanácsolja a német állampolgárokat a kontinens elhagyásától.

... Az utóbbi évtizedekben a németek rendszerint évente többször tettek rövidebb-hosszabb
szabadidős utazásokat, és nem hagyták ki a nyaralást. A koronavírus-járvány előtt az
utazás világbajnokaiként tartották számon őket. Az utazásszervező és utazásközvetítő
vállalkozások szövetségéhez (Deutscher Reiseverband -DRV) tartozó cégek szolgáltatásait
tavaly 55,2 millió ügyfél vette igénybe. Az utak 73,6 százaléka külföldi, 26,4 százaléka
belföldi volt. A szervezett és a nem szervezett utakat együttvéve a német turisták tavaly
82,7 milliárd eurót (29 ezer milliárd forint) költöttek el külföldön.
... https://gondola.hu/hirek/257057-Koronavirus_-_A_nemetek_tobbsege_nem_tervez_n ...
R.András
Olvasta: 5 | Válasz | 2020. június 26. 17:08 | Sorszám: 235
Kulcsszerepben a nemzeti titkosszolgálatok
Mielőbb meg kell találniuk a feleletet, mindannyiunk jövője érdekében.

... Az alapvető kérdés az, hogy kik és milyen valós célok érdekében züllesztik szét az Egyesült Államokat és
Nyugat-Európát. A titkosszolgálatoknak mielőbb meg kell találniuk a feleletet, mindannyiunk jövője érdekében.

Horváth József
A szerző az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai tanácsadója

... https://gondola.hu/cikkek/116789-Kulcsszerepben_a_nemzeti_titkosszolgalatok.html
pandala
Olvasta: 5 | Válasz | 2020. június 25. 19:50 | Sorszám: 234
Lehet, el kell kezdenünk a "Vasfüggöny" visszaépítését ....
pandala
Olvasta: 5 | Válasz | 2020. június 25. 19:47 | Sorszám: 233
"A helyiek azt írták Twitteren, hogy ez a város teljesen olyan, mintha Gotham Cityben lennénk."
Menekülniük kellett az angol zsaruknak az őrjöngő afrikai bevándorlók elől – 15-en meg is sérültek – Videók
Tovább ...
 
Jelmagyarázat    Van új hozzászólás
   Ezeket a hozzászólásokat már láttad
... Hibabejelentés | | | Gondola ...