Téma: Sakk! II. |
|
|
mandala |
|
Mai forduló:
Alexander Ipatov - Sergei Movsesian Arkadij Naiditsch - Sipke Ernst Predrag Nikolic - Richard Rapport ..... |
|
mandala |
|
Na, ma döntő nap!!! Uccsó forduló.
Hárman állnak az élen 8-8 ponttal, nem tudom pontosan hogy hogyan számolják a sorrendet egyenlő pontszám esetén, ezért az lenne a legjobb ha vetélytársai csak döntetlent érnének el, viszont Ricsi megnyerné az utolsó meccsét!
|
|
|
mandala |
|
Höhö, Péter megharagudott mpd-re, megint nyert!!!
|
|
|
mandala |
|
Most már viszont nem vicces, a 40. lépés előtti időzavarosban "belegyengített" .. Azután romlott az állása, és elvesztette a játszmát.
|
|
mandala |
|
Vagy nincs... a computer szerint, most: 0.00 |
|
mandala |
|
Hmm, ez érdekes lesz, Ricsinek van egy enyhe előnye, viszont kevés az idő.... Nagy durranás lenne, ha ezt megnyerné |
|
mandala |
|
Mondjuk, igen, szokott időnként az óra megkergülni... Legalábbis az itteni kijelzés. |
|
mackó |
|
Megzavarodott az óra. Én már nem tudom követni. |
|
mackó |
|
Ezt nem értem: a német-lett ideje hogyan csökkent hirtelen ekkorát? (1:21-ről 0:45-re). |
|
mackó |
|
Sajnos. Ráadásul magához képest rettentően visszafogottan játszik. |
|
mandala |
|
Na ja, az elsőség a tét Hűha, Richárd nagyon sokat gondolkodik, ebből időzavar jöhet .. |
|
mackó |
|
Péter 16. lépésben Houdinit követte. |
|
mackó |
|
Ez az Árkágyíj elég óvatos figura. Sündisznó. |
|
mackó |
|
Péterék az elején elég gyors ütésváltást hoztak össze, azóta viszont egy kissé lehiggadtak. |
|
mandala |
|
Lehet, hogy olyankor még nem futik. Itt most "analizáló" módban használják. A kezdő lépést sem ő teszi meg.... De lehet, beállítható úgyis, hogy már az első lépésre is "javasoljon" egyet, mondjuk 1.d4 a valószínű, 0.01-es értékkel ..
|
|
|
mackó |
|
Péter és Ricsi is elkezdte... |
|
mackó |
|
A Houdini miért nem ajánl kezdőlépést? |
|
|