Téma: Fradisták szabadon bármiről 1 |
|
lorinc82 |
|
Az étterem kapcsán egy dolog nem világos. Oda bárki bemehet kintről vagy csak, akik hivatalosan lépnek be az edzőcentrum területére, a beléptetőrendszeren keresztül? |
|
tiszavirág |
|
Na, itt az új lehetőség találkozni:
"Kedves Klubtársak, Támogatók, Dolgozók és Barátok!
Örömmel értesítünk Mindenkit, hogy az étterem mindannyiunk által várva várt felújítása a végéhez érkezett. A Klub megújuló arculatához és színvonalához illeszkedő étterem és terasz kínálatának összeállításakor törekedtünk arra, hogy a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk föl és a legkorszerűbb technológiákat alkalmazzuk. A receptúrák összeállításánál az Országos Élelmiszer Tudományi Intézet javaslatait és útmutatásait is figyelembe vettük.
Törekvésünk a sportoló fiatalok lehető legegészségesebb táplálkozásának biztosítása, természetesen mindehhez kulináris élményt és kellemes időtöltést szeretnénk hozzátenni. Szakmai tudásunk legjavának átadása és nyitott hozzáállásunk reményeink szerint minden nálunk megforduló Vendég elégedettségét biztosítani fogja.
A Liget Étterem edzőtáborok, csoportok, rendezvények fogadását is vállalja, emellett minden hétköznap menü ajánlatunk is várja Vendégeinket.
A Liget Étterem elérhetőségei:
- Tel.: +36/70-224-6477
- e-mail.: etterem@fradi.hu
Várjuk Önöket sok szeretettel a hét minden napján reggel 8 és este 8 óra között.
Üdvözlettel:
a Liget Étterem Csapata
Hajrá Fradi!"
Ott a helyünk!
|
|
profi |
|
Szervusztok.
FTC-Puskás Akadémia Időpont: április 12. szombat 14:00 Helyszín: Puskás Ferenc Stadion
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac 2-1 profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 3-0 mackó X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo 2-1 Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem |
|
lorinc82 |
|
Nem számítok könnyű meccsre.
FTC-Puskás Akadémia Időpont: április 12. szombat 14:00 Helyszín: Puskás Ferenc Stadion
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac X-X profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 3-0 mackó X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo 2-1 Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem |
|
mackó |
|
És majd' elfelejtettem: a helyemen szurkolok... |
|
mackó |
|
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac X-X profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 3-0 mackó X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo X-X Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem
Mindeközben a stadionunk szédítő tempóban épül. A székek harmadát már felszerelték, pár nap múlva a füvesítés kezdődik, belső gépészet, burkolási munkálatok már majdnem készen... |
|
mackó |
|
Visszatérve a derbire: akartunk, küzdöttünk, az első félidő második felében jól is játszottunk. Döntetlen szagú mérkőzés volt, de nekünk van egy Leonardonk.
Házi bajnokságunk állása:
Helyezés Versenyző Pontszám 1. mackó 13 Lorinc82 12 3. Tutetem11 11 4. Jegemac 8 5. Kisricso 6 6. Profi 5 7. Dani 4 Gulya 4 Karesz 4 Lundqvist 4 11. Papm 3 12. Góbé 2 Janny 2 SAs1899 2 15. Auróra 1 Gajo 1 JM8H 1 18. Keresztkem 0
|
|
tutetem11 |
|
Szerencsére most bejött a kabala:-), és nem lett így:-)
A többit megbeszéljük:-)
|
|
mackó |
|
Idegenbe ritkán megyek (szezononként 1-2 alkalom), a Barbie-házban meg még nem léptem be. De érzésem szerint nem is fogok. Az terelgetős-kordonos forma nem az én világom. |
|
lorinc82 |
|
Nagyon jól esne, ha ma sikerülne elkennünk a lilák száját....
Ma kocsmadrukker leszek, mivel sajnos nem sikerült belépőt szereznem. |
|
mackó |
|
Kabát eltiltását helybenhagyták, így kénytelen külső szemlélővé válni. |
|
mackó |
|
Remélem nem lesz igazad.
Off A múzeumba tudok vinni "anyagot", majd megbeszéljük... On |
|
tutetem11 |
|
Újpest - FTC Időpont: péntek 19:00 Helyszín: Budapest, Szusza Ferenc Stadion
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac X-X profi 2-1 Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 1-2 mackó (Danikám, ha egy üzlet beindul...) X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo 0-3 Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem |
|
|
lorinc82 |
|
Egyszer már én is lehetek merész....
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac X-X profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 1-2 mackó (Danikám, ha egy üzlet beindul...) X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo 0-3 Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem |
|
mackó |
|
Pénteken a megmentett UTE vendégeként lépünk pályára:
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac X-X profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 1-2 mackó (Danikám, ha egy üzlet beindul...) X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo X-X Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem |
|
mackó |
|
Remélem Kabát nem kap kegyelmet az MLSZ-től. |
|
mackó |
|
Mi ez a pesszimizmus?! Na végre, egy nyugalmas győzelem! FTC - Lombard Pápa Időpont: szombat, 18:00 Helyszín: Budapest, Puskás Ferenc Stadion
X-X Kisricso X-X Lundqvist 4-1 Jegemac X-X profi 2-0 Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 3-0 mackó (Ha lehetne kérnem... Aranylábúim...) X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo 1-0 Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem
Házi bajnokságunk állása:
Helyezés Versenyző Pontszám 1. Lorinc82 11 Tutetem11 11 3. mackó 10 4. Jegemac 8 5. Kisricso 6 6. Profi 5 7. Dani 4 Gulya 4 Karesz 4 Lundqvist 4 11. Papm 3 12. Góbé 2 Janny 2 SAs1899 2 15. Auróra 1 Gajo 1 JM8H 1 18. Keresztkem 0
|
|
lorinc82 |
|
Szerencsére most nem jött be a tippem, sima 4-0 lett.
Ha kicsit több okosabb játékosunk lenne, akkor ebből nagyon könnyen lehetett volna 6 vagy 7 is...
A lényeg, hogy a lilákat valahogyan meg kell verni pénteken!!! |
|
|
tutetem11 |
|
FTC - Lombard Pápa Időpont: szombat, 18:00 Helyszín: Budapest, Puskás Ferenc Stadion
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac X-X profi 2-0 Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 3-0 mackó (Ha lehetne kérnem... Aranylábúim...) X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo 1-0 Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem |
|
mackó |
|
Egyelőre úgy néz ki, hogy elmeszelték, de fellebbezett. Jobb helyen fél év a büntetés... |
|
lorinc82 |
|
Ha Kabátot ezek után játszhat ellenünk, akkor...
Inkább nem is mondok semmit.. |
|
lorinc82 |
|
FTC - Lombard Pápa Időpont: szombat, 18:00 Helyszín: Budapest, Puskás Ferenc Stadion
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac X-X profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 3-0 mackó (Ha lehetne kérnem... Aranylábúim...) X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo 1-0 Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem |
|
mackó |
|
Nézzünk előre:
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac X-X profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 3-0 mackó (Ha lehetne kérnem... Aranylábúim...) X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo X-X Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem |
|