Téma: Marx Károly prófétai habilitációja |
|
Rendes Kis |
|
Semmi gond, az Úr sem tudott Názáretben csodát tenni, én is Szíriába megyek az Úr ottani szőlejét művelni.
|
|
schlempe |
|
Ebben a kioktató szövegében SEMMI NEM A "ENYÉM". Ezért azt kell gondolnom: olyan emberrel még nem tetszett találkozni, mint aki én vagyok. Biztosan a HÉTVÉGI TELEKSZOMSZÉDJÁVAL értekezik, akivel együtt kapálják a tököt.... |
|
Rendes Kis |
|
Kereszténység és kapitalizmus 18 órája ·
WebKispap a vitatkozásról: Nyalka Miklós görögkatolikus papnövendék időről időre érdekes témákat vitat meg. Pedig tehetné, de az alábbi videóban nem a női princípiumra fókuszál most, hanem eggyel hátralép: hogyan is érdemes vitatkozni. Kiemeli, hogy a teljes igazsághoz alázattal és önismerettel közelíthetünk. (Homolya Dániel ajánlásával) WebKispap #14: Hogyan kellene vitatkozni? - Ákos vs Telekom Ha még nem lett volna elég téma tavaly, amely a különböző világnézeteket egymásnak ugrasztotta, év végére Ákosnak hála kaptunk még egyet :) Mi is a… ... www.facebook.com/Kereszt%C3%A9nys%C3%A9g-%C3%A9s-kapitalizmus-111296975559632 ... |
|
|
Rendes Kis |
|
Drága bácsi, maga azért szidalmaz engem ilyen szörnyűségesen, mert a saját lelkiismeretét akarja túlkiabálni. Ha "sine ira et studio" szemlélné a beírásaimat, akkor be kellene látnia, hogy igazam van. A pápa lehet befelé szent aszkéta, kifelé plutokrata monarchának kell mutatkoznia. És ez azért van, mert az ősatyák, Szent Péter korai utódai 1600 évvel ezelőtt megkötötték a mefisztói alkut, beletelepedtek Pilátus székébe és fejükre illesztették Heródes koronáját. Annak a kísértésnek, amit Jézus, Péter, Linusz, Klétusz, Kelemen és Szixtusz elutasított, ők nem tudtak ellenállni. |
|
|
Rendes Kis |
|
Ácsi, bácsi. Hátrább az agarakkal. Ha valaki azt mondja rám, hogy rosszindulatú vagyok, az hazudik. Maga ne hazudjon, még magának se. |
|
schlempe |
|
Én pedig visszautasítom a visszautasitását. Befejeztem.Abtreten! |
|
Rendes Kis |
|
Ezt visszautasítom. Maga csak ne határozza meg azt, még szigorúan magának sem, hogy én rosszindulatú vagyok. |
|
schlempe |
|
Tessék megengedni nekem azt--ha lehet--hogy szigorúan a magam számára ÉN és CSAK ÉN HATÁROZZAM MEG AZT, ki mikor jó, vagy rosszindulatú. Azután Ön azt mond és azt hisz amit akar--önmagának.DE! NEKEM ÖN A SZENTATYA IRÁNT IGENIS ROSSZINDULATÚ--akkor legalábbis amikor "ilyeneket" ír és mond!!! S EZ TÖBB, MINT BIZTOS. Punktum. |
|
Rendes Kis |
|
Egyáltalán nem vagyok rosszindulatú a Szentatya iránt. Rendkívüli mértékben sajnálom Őt. A szent aszkétát, akinek PR-okból bíborban-bársonyban mutatkoznia kell. |
|
schlempe |
|
"Az"--mármint az "integetés az ablakban" NEKEM NEM UGYANAZ, MINT ÖNNEK! Ön rosszindulatú a Szentatya iránt--legalábbis EKKOR "az"--én jóindulatú vagyok.Ezért értékeljük a dolgokat MÁSKÉPP. |
|
|
mpd |
|
Az semmi, én mán Napóleon is voltam. Meg persze Bem apó. |
|
Rendes Kis |
|
Hogy ne mutatkozna. Kiáll a palota ablakába és integet. Amikor a gyermekeimnek, ugyanúgy mint itt is, zúgolódtam, hogy az ökumené ügye lassan halad, mert a jónép csak imádkozhat érte, az meg annyi mint ... szóval édeskevés, az egyetlen, aki érdemben tud(na) tenni érte az a pápa, annak meg ezer más dolga van, akkor mondták, hogy itt egy megoldás van: legyek én a pápa. Amire rámondtam, hogy "hát, jó". Ezen aztán jót kacagtak, mert elképzeltek engem, amint a palota ablakából integetek ... |
|
tótumfaktum |
|
Így van, beszélgessetek moslékkal, nektek való, meghagyom nektek......
|
|
Rendes Kis |
|
Kérem, ezen nem veszünk össze: legyen üzlet. Az egyház rossz üzlet: arra kényszeríti a szent aszkétákat, hogy egy plutokrata monarchia élén díszelegjenek. |
|
schlempe |
|
'Attól még NEM "RENDSZER" amit föl tetszett sorolni, legfeljebb nagyon azt teccik akarni. Attól legföllebb: "BÓT" azaz "ÜZLET" lehetne.... |
|
Rendes Kis |
|
Drága bácsi, az egyház rendszer: bankszámlával, sőt saját bankkal, könyvelővel, irodákkal, alkalmazottakkal, nyitvatartási idővel. |
|
schlempe |
|
Meg megszórva. Meg meglocsolva. Meg meg...mittudoménmicsináááva.... |
|
|
schlempe |
|
A LÉPEGETŐ EXKAVÁTORNAK és a KACSACSŐRŰ EMLŐSNEK egy sajátos konglomerátuma-mutációja. |
|
|
|
schlempe |
|
"..a Római Katolikus Egyház " NEM RENDSZER! Ezt jobb ha meg tetszik tanulni. |
|