Téma: Új téma |
|
|
tiszavirág |
|
Ákos - Gépszabadság
A kéken vibráló dobozban él Néhány lény, aki szebb mindenkinél...
A géptörténelemnek kezdetén Egy igazán haladó szellemiségű lény A lelkén olcsó pénzen túladott És kiizzadt egy magvas gondolatot,
Hogy nem kellenek ide nemzetek Világ gépei, egyesüljetek! A gépnek nincsen múltja, se hiedelmei Csak alkatrészei vannak neki.
A kép-gép ontja a képeket És vezérli velük a gépeket Hogy fel ne fogják, hogy ne tudhassák, Micsoda rabság: A Gépszabadság !
Sóváran nézi minden gép, Hogy a dobozban az élet milyen szép... A gépek élnek és büszkék is nagyon Tetszik nekik a gépuralom Amiről nem tudnak, az nem is létezik Aki gépellenes, azt úgyis szétszedik.
Éljen a gépi demokrácia, Éljen a gép egyszerű fia, Csak a mindennapi gépzsír meglegyen, Ami mindent egy formára ken.
A kép-gép ontja a képeket, Hogy ne értse senki a lényeget, Hogy fel ne fogják, hogy ne tudhassák, Micsoda rabság : A Gépszabadság !
Gépszabadság ! Gépszabadság ! Gépszabadság ! |
|
gajo |
|
Kérdezd meg a gazdát, mit ért gazdagon! Az általad leírt neki csak egy szegény, szerencsétlen, persze a tanácsadóitól tudja, hogy mi is a dörgés! |
|
tiszavirág |
|
Szerinted. Szerintem pedig igaz, amit írtam.
|
|
gajo |
|
Jó az önjellemzésed! Ismered magad! "Ismerd meg tenmagad"! |
|
gajo |
|
Hülyeségeket írsz fijam! Szemantikázgass a kukában!
|
|
gajo |
|
Nem tudom hogyan került ide Tegnap akadozott a masinád! |
|
pandala |
|
"Éljen a gépi demokrácia, Éljen a gép egyszerű fia, Csak a mindennapi gépzsír meglegyen, Ami mindent egy formára ken." |
|
pandala |
|
https://www.youtube.com/watch?v=adN5FyJ0QA4 Ákos - Gépszabadság
"Living in the box, In blue vibration, Are people, More beautiful than the rest
As the industrial revolution began, Those more spiritually advanced, Disposed of their souls for pennies And a questionable ideal Conceived with great difficulty
The nations are not needed here World machines, unite! Machines have neither pasts, nor beliefs, They are components
The picture machine spouts the images, Controlling the machines That allow it to go undiscovered, So it might continue unrecognized Such captivity, Our industrial freedom
The machines watch, addicted, Life in the box, So beautiful So alive, so proud, They live by the rule, What you do not know does not exist
Long live industrial democracy! Long live the ugly son of the living machine! Long live the daily mechanism, That only greases Those pieces that fit in the world
The picture machine spouts the images That allow no one to grasp the essence, Of that which Allows it to go undiscovered, So it might continue unrecognized Such captivity Our industrial freedom
Long live industrial democracy! Long live the ugly son of the living machine! Long live the daily mechanism, That only greases Those pieces that fit in the world
The picture machine spouts the images That allow no one to grasp the essence, Of that which Allows it to go undiscovered, So it might continue unrecognized Such captivity Our industrial freedom"
|
|
tiszavirág |
|
Gajo! Szerintem nálad az a bökkenő, hogy te nem igazán tudod, ki az a "gazdag". Él benned egy sztereotípia, amit az átkosban szuggeráltak beléd, gazdag az, akinek egy palacsintasütővel többje van, mint az átlag munkás- paraszt és haladó értelmiségi dolgozónak. Ellentétben veled, nekem például az a gazdag, akinek rendszeres és biztos éves tőkejövedelme van, akkor dolgozik, amikor a kedve tartja, neki és családjának van szép lakhatása, nyaralója és mondjuk 50 milliónál több készpénze.
Ha a kormány támogatja a környezetbarátabb elektromos autók vásárlását, azt nem tekintem a gazdagok támogatásának.
Egyébként pedig szerintem Orbán vastagon szociáldemokrata politikát folytat, minden intézkedésével a dolgos, törekvő, szélesebb tömegeket támogatja. Aki ezt nem látja, az vak, vagy Orbán- fóbiás.
|
|
pandala |
|
Szerintem, egyikbe sem akart! S, emiatt jött ide!! .... |
|
R.András |
|
Ööö ... Ez melyik topikba akart menni ? |
|
|
pandala |
|
Nem baj, feljelentelek ismeretlen tettesként!
|
|
|
pandala |
|
Feljelentem, ebben biztos leheccc!!! |
|
gajo |
|
Mondjuk a 67-ben egyezik a véleményünk! |
|
pandala |
|
A jelenlegi, maradék Jobbik/jobbikos végképp' hülye. Aki ezt nem érti, azzal komoly "baj" van. |
|
pandala |
|
Külön világa lett az ipsének... Semmi sem számít neki, csak a fixa ideái. S mivel azok mind kőbevésett IGAZSÁGOK, amiatt nem is szükséges senkinek sem elmagyarázni... Hülye az aki nem ismeri azokat...
|
|
negyven rabló |
|
Nem értem megint... Ejtettem-e szót akár egyetlen jobbikosról, vagy a pártról? |
|
gajo |
|
Nem hülyézem a jobbikosokat, azt más teszi itt a fórumon... |
|
negyven rabló |
|
Ja, télleg basszus! Van má' vagy háromezer néger a'zországban vazze! Legálisan! Mondom legálisan! Meg egyéb nem fehér vagy 120 ezer ázsiai, aki letett kemény pénzeket azért, hogy itt vállalkozhasson. Persze van olyan is, aki nem. Biztos vagyok benne, hogy közöttük van sok sumák alak, de abban is, hogy ezek nem fognak gyilkolni a Lánchídon! Az más kérdés, hogy számla nélkül kereskednek, de nézzük meg a magyar szobafestőket, vízvezetékszerelőket, burkolókat, kőműveseket, zöldségeseket. Soroljam még? Na! Próbálok józanul járni a hétköznapokban! Az adóhivatal meg dolgozik erőből! Ezért aztán azt is látom, hogy a főbankos Matolcsy, meg a Vargamisi zseniális dolgokat művel! Nem akarom részletezni, de 1867 óta ilyen nem volt! Most lehet hülyézni! |
|
pandala |
|
Nem lenne eccerűbb, ha legalább elmagyaráznád, hogy mi is volt eza "3-30-300"?? .... Nem mindenki prolihisztor, hogy mindig mindenről tugggyon!
|
|
gajo |
|
Áááááááá, már a nevét sem írom le! Névtelen! |
|
|
|