Téma: Új téma |
|
R.András |
|
Ctrl+Shift+Del törli a sütiket ! |
|
|
|
gajo |
|
Húdesüket FIDESZliberálKOMCSI szöveg! |
|
|
gajo |
|
Miért pont jobbikos, kiadta a pohos gazdád a parancsot? Most a teljes fideszkomcsi hálózat ezt szajkózza! |
|
|
gajo |
|
Húdesüket FIDESZKOMCSI szöveg! |
|
gajo |
|
Alkalmaztad már a kúrát? |
|
|
glens |
|
Ha engem kérdeztél, Valter Attilás témát akartam indítani, de találtam egy kerékpárosat, jó helyen van ott. |
|
R.András |
|
Mondd, mi legyen az új téma neve és létrehozom ! |
|
pandala |
|
Több gépzsírt kellene benyelned nap mint nap... s akkor nem lógna ki annyira a lóláb a szájadból, elvtárs!! .... ld. #109! |
|
tiszavirág |
|
Ezt a sok sületlenséget a saját és rokonaid példáján vagy képes összegereblyézni?
|
|
gajo |
|
Becsípődtél te édesem a szolgálatokba még Kádár mucus alatt, buzgó tengerészgyalogos! |
|
pandala |
|
Jellemző, nem a kérdésre válaszoltál, itt se! |
|
pandala |
|
Azé', kár, hogy ő már nincs itten .. :-)
|
|
pandala |
|
Mpd gazdára gondol. Szerintem. |
|
pandala |
|
Érdekes egyébként, hogy a ".... Ami mindent egy formára ken" részben, vajon szándékosan van-e külön írva az "egy formára" .. Vagy csak a "lejegyző" egyszerű sajtóhubája (sic!) e .... Hehhe. |
|
tiszavirág |
|
Ez nálad valami becsípődés? Milyen gazdát?
Neked van, hogy ennyiszer emlegeted? Ennyire rossz a sorsod? Elnyom? Kizsákmányol? Szíjat hasít a hátadból? Szegénykém! Igazán sajnállak. Dobd le magadról! Köztársaságban, demokráciában élünk, nagy bajod nem eshet, legfeljebb szabad leszel.
|
|
pandala |
|
Há', elég buta vagy, hogyha nem tudod értelmezni a hozzászólást. .... ( Ez a #101 hsz.-beli videóból egy eredeti részlet. Érdemes megnézni az angol fordítás-beli megfelelőjét .. ) |
|
tiszavirág |
|
Ákos - Gépszabadság
A kéken vibráló dobozban él Néhány lény, aki szebb mindenkinél...
A géptörténelemnek kezdetén Egy igazán haladó szellemiségű lény A lelkén olcsó pénzen túladott És kiizzadt egy magvas gondolatot,
Hogy nem kellenek ide nemzetek Világ gépei, egyesüljetek! A gépnek nincsen múltja, se hiedelmei Csak alkatrészei vannak neki.
A kép-gép ontja a képeket És vezérli velük a gépeket Hogy fel ne fogják, hogy ne tudhassák, Micsoda rabság: A Gépszabadság !
Sóváran nézi minden gép, Hogy a dobozban az élet milyen szép... A gépek élnek és büszkék is nagyon Tetszik nekik a gépuralom Amiről nem tudnak, az nem is létezik Aki gépellenes, azt úgyis szétszedik.
Éljen a gépi demokrácia, Éljen a gép egyszerű fia, Csak a mindennapi gépzsír meglegyen, Ami mindent egy formára ken.
A kép-gép ontja a képeket, Hogy ne értse senki a lényeget, Hogy fel ne fogják, hogy ne tudhassák, Micsoda rabság : A Gépszabadság !
Gépszabadság ! Gépszabadság ! Gépszabadság ! |
|
gajo |
|
Kérdezd meg a gazdát, mit ért gazdagon! Az általad leírt neki csak egy szegény, szerencsétlen, persze a tanácsadóitól tudja, hogy mi is a dörgés! |
|
tiszavirág |
|
Szerinted. Szerintem pedig igaz, amit írtam.
|
|
gajo |
|
Jó az önjellemzésed! Ismered magad! "Ismerd meg tenmagad"! |
|