Téma: Mpd Gazda válaszol |
|
|
panda |
|
és perverzió?... :-D
|
|
mpd |
|
vaddisznótojást
Ez már-már inszinuáció! |
|
mpd |
|
Egészségére Öreg! De árulja el mit dobott a gallér mögé, mer veszek én is egy ampullával. |
|
küssszvágócsér |
|
Nekem meg egy gyerekkori dalocska jutott az eszembe csak, amelyik valahogy így szólt, hogyasszongya: " Eresz alatt fééészkel a zsiráf, Ágrul-ágra száll az eleeefánt, Levegőben víígan fütyörész a vadddisznóó, Jajj de szépmadáár a víízilóóó!"
Annakidején sokszor danóótuk ezt, talán Önök is. |
|
|
küssszvágócsér |
|
Az előbb itt röpült el egy vaddisznójószág nagy-nagy DÜRRÖGÉSSEL a házunk felett...oszt' azér' gondótam hogy össze lehet keverni a baglyokkal meg az egyéb halféleségekkel.... |
|
|
küssszvágócsér |
|
..És ha fürjtojás iránt érdeklődöm, akkó' mi van? Fácántojást adnak vagy vaddisznótojást vagy kecsketojást? |
|
küssszvágócsér |
|
Fogódkozzék meg jól! ÉN NEM TUDOM! SŐT! BÜSZKE VAGYOK RÁ, HOGY NEM TUDOM! Trallalala, lallala! Mostmá' ha megmongya se akarom tudni, kinyalhassa! |
|
mackó |
|
Gyakorlati megoldást kínálok: a piacon élénken kell fácántojás után érdeklődni... |
|
mpd |
|
Ne szórakozzék velem. Ennyit még egy martinász nyuggernek is kötelező tudni, ebben a topikban belépőkérdésnek is különbet adnék. |
|
panda |
|
Nem látod jól a monitort (se)?? |
|
küssszvágócsér |
|
Ez biztosan nem igaz, hiszen a küssz, az egy halféleség, amazok meg madarak. A hal meg nem madár ugyi--mint tudhassuk.. |
|
panda |
|
Dehogy! Mind a kettő küsssz.
|
|
küssszvágócsér |
|
Biológiai tartalmú kérdés a szakértőhöz, MPD-hez. A FÁCÁN és a FÜRJ (R.K. írásmódjával a fácánD és a fürjD) egy és ugyanazon jószág-é avagy két különböző madárféleség? Várom megtisztelő válaszát. |
|
panda |
|
A zember nem veri fejbe a segítőszándékkal tevékenykedő macskáját... |
|
panda |
|
(( Talán ha megnéznéd a videót.. Szerinted, az a fal milyen magas? Amúgy meg, nem magasugró macskákról volt itten alapvetően szó... ))
|
|
mpd |
|
A magvakat kikaparó macska, és a palántát foggal kihúzkodó kutya ellen egy ellenszer van: a lapát. |
|
mpd |
|
Na persze, a magasugró macska.... nem vicctopik ez kérem. A többiek ártatlannak minősíttetnek, akiket RK rángatott bele a bűnbe. |
|
|
mackó |
|
Nekem az egyik macsek rendszeresen segít ásni, csak az a baj, hogy az elvetett magokat is előszeretettel kikapargatja. Közelharcot vívunk, mire úgy lesz, ahogy én akarom. |
|
panda |
|
( Az teljes képtelenség, hogy a macska offolásnak számítson az Interneten, bárhol... Pandák meg eleve képtelenek ilyesmi tevékenységre. ) |
|
mpd |
|
Nnnna akkor befejezzük az offolást. RK-t egy hétre eltiltom a topik látogatásától. Fellebbezésnek helye nincs, a döntés ellen felülvizsgálati kérelemmel lehet élni a Walhallában. |
|
|