Téma: {címtelen} |
|
panda |
|
Vicces, hogy nem érted a lényeget (sem). Itt nem (csak) az ordibálásról van szó. És még az ordibálással kapcsolatban sem az a lényeg, hogy ordibál... Te oldalakon keresztül "beszélgetsz" vele a semmiről, érdekes, hogy azt másképp' ítéled meg. |
|
Rendes Kis |
|
Egy süket emberen nem lehet számonkérni, hogy miért ordibál. Nézd el neki. Beteg. |
|
mackó |
|
Jaj. Dehogy. Láthattad, hogy sok eszközzel próbálkoztunk, eredménytelenül. Van egy végleges megoldás is, de egyelőre RK elég toleráns. Tudom, nehéz, de mégis: a cigiről is nehéz leszokni, de sokaknak sikerült. És van az úgy is, hogy a járdán heverő kutyapiszkot kikerülöm, minek azt bolygatni. Ha meg a portám előtt van, annak végleges megoldást keresek. És nem úgy hogy többet nem megyek ki ...
|
|
mpd |
|
Ne hisztizz mán bakker.És esezdbe se jusson eltűnni. |
|
panda |
|
Hát, te hülye vagy.
Menjek el innen megint én? Csak egy szavadba kerül, és megyek.
|
|
|
panda |
|
Így van. Az csak látszólagos, hogy elnézem neki a kurvaanyázásait.
|
|
Rendes Kis |
|
Az hagyján, hogy nem szereted, de direkte cukkolod. |
|
panda |
|
Nem szeretem az ilyen sunyi alakokat, akik pl. a fácándból is sportot űznek... (ld. #4)
|
|
mackó |
|
Szerintem Te sportot űzöl... |
|
panda |
|
Na, ehhez már bisztoss a hájpó is kellett... :-D |
|
|
panda |
|
nem kell neked ahhoz hájpó, hogy agyament legyél... Kevés dolgot tudsz a magyar világról, de még azt is rosszul ..
|
|
küssszvágócsér |
|
Amikor HYPO-t szokok inni, olyankor föltétlenűl. Egyépként csak szökőévente ha épp' péntek 13 van..., de akkó' mindég. Ha cigánD gyerekek potyognak az égbűl akkó' is, sőt akkó' két szóközt is mondván: "HA LÚD(D) LEGYIK KÖVÉÉÉÉ"! Meg ha fácánD akóó' mégkövérebb!Ha vérebD akóó' nem! |
|
panda |
|
Amikor iszol, akkor nem szoktál a mondatok közé szóközt tenni?? :-D |
|
rintintin |
|
Ezt a marhaságot én írtam volna? Aligha! Inkább valaki a nevembe'! |
|
rintintin |
|
..antialkoholizmus...felsőfokon.Már "csirájában" elfojtja az ivászatot.Miközbe' megtermi és fölszabadítja a "globális oktalanság" átkát.Ez az, amire biztosan nincs szüksége a....'magyarnak. |
|
stefan |
|
zártkert a szőlős kertjeink,a szomszédnak is szőlő van a felébe a másikba pedig akácost! Ültethetett oda akácost? Mert a konyhakert részembe minden sínylődik,úgy hallottam ha 20m-re kivégzi a szőlőt is. |
|