Téma: Nőideál |
|
|
|
|
|
Békáscity |
|
Úgy kell a nőnek a férfi - mint halnak a bicikli ! (wc felirat) |
|
mamácska |
|
Ebből is látszik,hogy sohasem késő.... |
|
Békáscity |
|
Az első férjem a 6.felesége mellett jött rá, hogy én vagyok az igazi ... (first lady) |
|
Rendes Kis |
|
(Anonimo): Bella Pedrina - Ciaccona La cetra d´Orfeo - Marina Bonetti - arpa doppia & Diego Cantalupi - chitarrone |
|
|
|
Rendes Kis |
|
Johann Christoph BACH: Meine Freundin, du bist schön Közzététel: 2015. márc. 3.
Johann Christoph BACH: Meine Freundin, du bist schön
Emőke BARÁTH soprano Bernadett NAGY alto Péter MÉSZÁROS tenor Domonkos BLAZSÓ bass László PAULIK violin solo
Purcell Choir Orfeo Orchestra (on period instruments) György VASHEGYI
Live recorded at Budapest Music Center 06.05.2014 |
|
|
Rendes Kis |
|
Eljátszod hogy milyen a kézfogása, ahogy összenéztek a villamoson és hogy vajon tud-e főzni, vagy legalább azt az egyet a család hova járhat nyaranta – a barátnői biztos jójefek, velük is meginnál egy kávét csak úgy, szombat délután az öccsét meg most vették fel filmszakra és kölcsönkéri majd a jegyzeted, a kutyája csak rád nem ugat mikor ősszel összesöpröd a sok levelet és egyik mama sem néz rád furán a tetoválások miatt, az apja csak ugrat, miután harmadjára is mattot ad így telik el teled, nyarad aztán csak recseg az a hangszóró, végállomás, a sok válasz pedig valahol a Kálvinon marad.
Pula Ferenc: Astoria |
|
|
|
|
|
negyven rabló |
|
Ja, legyen nőies (domborulatok), ne legyen féltékeny a múltra, találjon bennem valami jót, én pedig mondjam rá, hogy igen! |
|
|
|
|
|
|
|
|