Téma: Film |
|
|
gajo |
|
Na, ez már tömény nosztalgia! |
|
|
|
|
mpd |
|
Megnéztem a Farkas-t. Hóhohóóó, meglehetősen ÉRDEKES film. |
|
|
|
mpd |
|
Köszönöm! Télleg van ehhez tehetséged. |
|
|
|
Felkesz Deneverr |
|
hmm, viszont, úgy tűnik hogy a narráció magyarul van, de amúgy orosz, és angol felirattal |
|
|
|
|
|
|
|
Felkesz Deneverr |
|
/ Aki az 56. percnél úgy gondolja, hogy nem jó film, az ne nézze tovább! /
|
|
Felkesz Deneverr |
|
szerintem, jó film láttam már valamikor, úgy rémlik. sajnos, most sem volt időm egyben végignézni, de majd szakítok rá... ;-)
hehe, ez jó volt az elején : "... (mozipénztár) - Mit tud ajánlani ma este 6-körül? - Vérhalál lesz negyed hétkor. - Az nem tudom mi. - Dél-Koreai akció-művészfilm. .. Pontosabban, egy német producer megvette egy amerikai képregény jogait... Megíratta egy zsidó forgatókönyvíróval, hogy aztán dél-koreai pénzből leforgathassa Hongkongban, lengyel színészekkel. - Nem baj, kérek kettőt."
// Amúgy, szerintem, bizonyos jelek mintha arra utalnának, hogy David Cronenberg erős hatással volt a rendezőre .. De, ez nem baj egyáltalán. // |
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Tetszett. Keresem a Víkendet, Jútyúbon már láttam előzetesetet.. ( Hilary Swank-et azé' el tudom képzelni ebben a szerepben... Mondjuk, ő azé' talán nem is számít igazán hálivúdi sztárocskának/celebkének, nemtom ... )
|
|
mpd |
|
Sajnálom. Mondhattam volna, hogy ez nem egy halivúdi készítmény. |
|
tiszavirág |
|
Jól eltoltál másfél órámat! Nem tetszett. A Saul fia sem tetszett. |
|
mpd |
|
Lássunk csodát: a tévében előzetest adtak, és hirdetik a filmet! Szeptember akárhánytól a mozikban!!! |
|