Téma: Film |
|
|
|
|
mpd |
|
Megnéztem a Farkas-t. Hóhohóóó, meglehetősen ÉRDEKES film. |
|
|
|
mpd |
|
Köszönöm! Télleg van ehhez tehetséged. |
|
|
|
Felkesz Deneverr |
|
hmm, viszont, úgy tűnik hogy a narráció magyarul van, de amúgy orosz, és angol felirattal |
|
|
|
|
|
|
|
Felkesz Deneverr |
|
/ Aki az 56. percnél úgy gondolja, hogy nem jó film, az ne nézze tovább! /
|
|
Felkesz Deneverr |
|
szerintem, jó film láttam már valamikor, úgy rémlik. sajnos, most sem volt időm egyben végignézni, de majd szakítok rá... ;-)
hehe, ez jó volt az elején : "... (mozipénztár) - Mit tud ajánlani ma este 6-körül? - Vérhalál lesz negyed hétkor. - Az nem tudom mi. - Dél-Koreai akció-művészfilm. .. Pontosabban, egy német producer megvette egy amerikai képregény jogait... Megíratta egy zsidó forgatókönyvíróval, hogy aztán dél-koreai pénzből leforgathassa Hongkongban, lengyel színészekkel. - Nem baj, kérek kettőt."
// Amúgy, szerintem, bizonyos jelek mintha arra utalnának, hogy David Cronenberg erős hatással volt a rendezőre .. De, ez nem baj egyáltalán. // |
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Tetszett. Keresem a Víkendet, Jútyúbon már láttam előzetesetet.. ( Hilary Swank-et azé' el tudom képzelni ebben a szerepben... Mondjuk, ő azé' talán nem is számít igazán hálivúdi sztárocskának/celebkének, nemtom ... )
|
|
mpd |
|
Sajnálom. Mondhattam volna, hogy ez nem egy halivúdi készítmény. |
|
tiszavirág |
|
Jól eltoltál másfél órámat! Nem tetszett. A Saul fia sem tetszett. |
|
mpd |
|
Lássunk csodát: a tévében előzetest adtak, és hirdetik a filmet! Szeptember akárhánytól a mozikban!!! |
|
mpd |
|
Mondjuk, ne legyünk igazságtalanok:
40. Magyar Filmszemle (2009) - Zöld Holló-díj: Mátyássy Áron
40. Magyar Filmszemle (2009) - Arany Orsó-díj: Mátyássy Áron |
|
mpd |
|
Ha még valaki nem látta, KÖTELEZŐ megnézni. Ilyen filmeket is csinálunk ám e kis hazában, csakhogy valamiért ez nem jut el senkihez:
http://www.mooviebox.hu/utolso-idok-2009-video_15d55d30d.html
Mátyássy Áron egy zseni, ha valaki magyar rendező díjat érdemel, hát az ő. (Tóth Tamás mellett, akiről szintén nem sokan hallott itt senki, gondolom) Rettentően várom az új filmjét, hamarosan elkezdik mozikban játszani, a címe: Víkend. És Vass Teréz.... ismeri valaki a nevét? EZT a szerepet ÍGY eljátszani, édes istenem, miféle halivúdi sztárocska lenne képes? |
|