Téma: zene,zene,zene |
|
|
|
|
|
mpd |
|
Meg kell nézni. Én már láttam nagy részét, de koncertre most megyek oda először. Az MK koncertermére jellemző: a gyermekem diplomakoncertjét egy - na nem valami szutyok - mobiltelefonnal rögzítette egy társa. Miután kézbe vettem a felvételt, mp3-at csináltam belőle és EGÉSZEN ÉLVEZHETŐ. Próbálj meg egy kerületi kultúrházban felvételt csinálni, visszahallgatva egy csörömpölés lesz. A helyszínen az emberi agy kiszűri a visszhangot meg a háttérzörejt, de a hangrögzítő bizony felveszi. Nos, a pécsi koncertteremben nem volt mit felvennie a zenén kívül. Óriási dolog ez, és mondom, megérte az irdatlan pénzt (úgyis az unnyó adta). Van még jegy 14-ére........ |
|
|
mpd |
|
Annyit tudni kell róla, hogy kenterbe veri akusztikában a MÜPA-t. Sőt, azzal pariban van az egyetem művészeti karának hangversenyterme is. Hja, Dáreius vagyonát ráköltötték egyrészt a Karra, másrészt a KK-ra, harmadrészt a Tudásköszpontra a Kult.Főváros kapcsán. Iszonyatos unnyós pénzek vannak beépítve ezekbe. Menj el egyszer, nézd meg, mit varázsoltak a Zsolnayból (az lett maga a Műv.Kar) |
|
mpd |
|
Részvényem..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mandala |
|
Tasmán a srác. Magyarországon is tanult, klasszikus zenét.
|
|