Téma: ZeneCső |
|
|
Rendes Kis |
|
Nagyon elszemtelenedtek reklámozásilag ... Attól tartok, bojkottálnom kell őket ... |
|
mpd |
|
Lepsénynél még megvolt!!
|
|
Zsíros B. Ödön |
|
Az a link, amit a 99-ben el akartam küldeni.
(Teljesen összezavartatok itt a kantátával!) |
|
|
|
|
mpd |
|
Ezt meg egyelőre csak csodálom, úgymond hitetlenkedve:
https://www.youtube.com/watch?v=Ja7ZkvP8Nrk
Képtelen vagyok megérteni, hogy szólhat a zongorán egy egész zenekar? A kórussal végképp nem tudott megbírkózni Liszt, ezért, ha még nem említettem, egyszerűen beleírta a kottába a kórus szövegét. Nem szívesen, de kompromisszumot kötött. Azonban ez így is csodálatos, hihetetlen és elképesztő. És ami a legérdekesebb, élvezhető, hallgatható. |
|
|
Zsíros B. Ödön |
|
Szerintem a fiad kapásból lejátszaná, de itt egy kóta hálából a kapocsért. Szép. |
|
Zsíros B. Ödön |
|
Igéretes kapocs, de nem telefonon fogom megnézni, mikor egy kos akar felborítani és egy anyányi kuvasz kan az öledbe ülni... :-D
|
|
|
Zsíros B. Ödön |
|
Nekem nem a kantáta kellett, hanem a korálelőjáték. (orgona)
De ennek már tizen pár éve. |
|
Rendes Kis |
|
Egy gond van: a csak hang felvétel alá kell valami kép is. |
|
Rendes Kis |
|
Nem azér: a pendrájv elvész, a FőCső megmarad ... |
|
mpd |
|
...ne keltsünk feltűnést..... |
|
Rendes Kis |
|
Vagy főtőttöm én, már csináltam olyant: Igaz, ez s.k. kalózfelvételem ... |
|
mpd |
|
Ne hülyíts mán. Egy közepes pendrájv elég. |
|
Rendes Kis |
|
Mégiscsak jobb vón, ha a FőCsőre tőttenéd, mert nekem nincs akármekkora vinyóm ! |
|
|
|
|
mpd |
|
Ha kell valamelyik, vagy csak egyszerűen rám bízod, hogy valami jót kűggyek, akkor adogatom. |
|
Zsíros B. Ödön |
|
Ez a korálelőjáték a Peters kiadás VII. kötetében van. Igenám, de három kulcsban (F,C,G) leírva. Egyszerre hármat olvasni meg igen nehéz számomra. A hálón találtam pár éve egy kétkulcsosat. Le tölteni nem lehetett, így le kellett fényképeznem a monitort... |
|